Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oslun

Ployer momo almanızı tavaiye etmem. Geçen yıl 2 adet aldım sürekli bozuluyorlar. Birinin dokunmatiği bozulmuştu, garantiye gönderdim, garanti dışı dediler. 50 liraya yenisini taktılar, cihaz gelince hiç açılmadı. 200 liralık tablet için daha fazla sinirimi bozamam deyip çöpe attım..

bizden aldıysanız dokunmatiği bozuldu dediğiniz muhtemelen dokunmatiğin kırılmasıdır, sadece sağlam dokunmatik bozulursa garantiden değiştirirler. bir çok müşteri kırılan ekranlar garanti dahilinde neden değişmiyor diye soruyor sanırım sizde bu şekilde düşündünüz fakat hasar gören hiçbir parça garantiden değişmez.
  • Bendeki v712 şarjı bir
    saat dayanmıyor. Sizden aldım. Subat tatilinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sapphire -- 16 Haziran 2014; 17:14:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sapphire

Bendeki v712 sarkı 1 saat dayanmıyor. Sizden aldım. Subat tatilinde.

düzenli şarj ettinizmi. ilk alındığında 2-3 saat şarj süresi vardır.
  • Evet. Zaten çocuk pili bitirmeden bırakmıyor. Tam şarj olmadan çıkarmıyor. Çok Oyun oynuyor. Belki ondandır diyeceğim. Ama arkadaşımda samsung var o baya dayanıyor.

• quote:

Evet. Zaten çocuk pili bitirmeden bırakmıyor. Tam şarj olmadan çıkarmıyor. Çok Oyun oynuyor. Belki ondandır diyeceğim. Ama arkadaşımda samsung var o baya dayanıyor.

oyun biraz etkiler ama ilk aldığınızda ne kadar gidiyordu ?
  • Hatırlamıyorum. Ama hakikaten az gidiyor şarjı. Hatta pil boş şarja takın bile demeye vakti kalmıyor cihazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sapphire -- 16 Haziran 2014; 17:33:30 >
  • Sabahtan beri şarja olan cihazı şimdi çıkardım. 10 dakika sonra kapandı. Youtube à girdim. O kadar.

• quote:

Hatırlamıyorum. Ama hakikaten az gidiyor şarjı. Hatta pil boş şarja takın bile demeye vakti kalmıyor cihazın

müsait bir ara çocuktan kurtarabilirseniz gönderin bakılırsa iyi olur.
  • bu onda v712 yi almayı düşünüyordum ama arkadaşın yorumları kafamı karıştırdı. hadi arkadaşın dediği gibi 1 saat değil de 2-3 saat şarj süresi olsa bile yine baya az,düşünsenize film izleyeceksiniz 1 film izledikten sonra tableti hoop şarja bırakıyorsunuz. kötü bence.
  • Momo7 almıştım burdan. Evde yatıyor. Bir ara servise verdim kamera çalışmadan geldi. Dediklerine göre sanırım rom iyi yüklenmemiş. Bir dahakine markalı ürün alacağım discovery de de öyle oldu. Şimdi dediğimi almayan anlamaz ama ben söyleyeyim de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

bu onda v712 yi almayı düşünüyordum ama arkadaşın yorumları kafamı karıştırdı. hadi arkadaşın dediği gibi 1 saat değil de 2-3 saat şarj süresi olsa bile yine baya az,düşünsenize film izleyeceksiniz 1 film izledikten sonra tableti hoop şarja bırakıyorsunuz. kötü bence.

7" tabletlerin çoğu böyledir. 5500 lük pile sahip fatty2 modelimiz vardı bu model 12 saat video izlettiriyordu mesela fakat bu tip cihazlar çok az sayıda. geneli 2-4 saat arasıdır. Hatta bir çok ucuz model 2 saatin altında ancak çalışır. momo7 modelide 4300 lük pile sahip 5-6 saat arası çalışıyor.
  • tabletpark T kullanıcısına yanıt
    Şu seti 199 yapında yeğenimi sevindireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnkYgT

Şu seti 199 yapında yeğenimi sevindireyim

hem 199 hem 219 luk var zaten.
  • Asus memopad tabletleri var hem şarjı gidiyor hem de daha sağlam, 300 lira bir tablet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Momo7 almıştım burdan. Evde yatıyor. Bir ara servise verdim kamera çalışmadan geldi. Dediklerine göre sanırım rom iyi yüklenmemiş. Bir dahakine markalı ürün alacağım discovery de de öyle oldu. Şimdi dediğimi almayan anlamaz ama ben söyleyeyim de.

Ben çok iyi anlıyorum vede üzülüyorum sanada kendimede ,onda vi40 var bende 9.7 rezalet ötesi performans en iyi hali bile rezil .
  • tabletpark T kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim 219 olan model donanımhabere özel 199'dan verin şenlenelim 10 lira sanalpazar çeki demeyin kullanalı çok oldu çiğköfteci arkadaşlarımız sağolsunlar
  • quote:

Bahsettiğim 219 olan model donanımhabere özel 199'dan verin şenlenelim 10 lira sanalpazar çeki demeyin kullanalı çok oldu çiğköfteci arkadaşlarımız sağolsunlar

ilk mesajdaki gibi 199 ve 219 olarak yapabildik. farkındasınız gerçek bir indirim var çok iyi bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

pm...

cevaplandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

ilk mesajdaki gibi 199 ve 219 olarak yapabildik. farkındasınız gerçek bir indirim var çok iyi bir fiyat.

Forumum isteklerini gözönünde bulundurup alternatif sunmanız iyi olmuş. Fiyata diyecek bir şeyim de yok, lakin batarya kullanım süreleri ile ilgili mesajlar beni soğuttu açıkçası... Daha önce sizden Momo7 almış ve bunu alternatif olarak düşünmüştüm, ama anlaşıldığı kadarıyla bunun şarjı daha kısa gidiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Forumum isteklerini gözönünde bulundurup alternatif sunmanız iyi olmuş. Fiyata diyecek bir şeyim de yok, lakin batarya kullanım süreleri ile ilgili mesajlar beni soğuttu açıkçası... Daha önce sizden Momo7 almış ve bunu alternatif olarak düşünmüştüm, ama anlaşıldığı kadarıyla bunun şarjı daha kısa gidiyor...

momo7 pili 4300 lüktür dolayısıla %50 civarı daha fazla pil ömrü vardır.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.