Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanalpazarda 14 şubat kampanyası başladı. 250.000 TL hediye puan bitmeden acele edin. Yeni üye olan herkese anında 10 TL hediye. 100 TL alışveriş yapan herkese anında 10 TL hediye.

Kampanya koşulları:
    http://www.sanalpazar.com/kampanya_cuzdan.php

Hemen yeni üye olarak Klavyeli kılıf hediyeli performans canavarı d70m modelini 199.9 TL yerine 189.9 TL ye alabilirsiniz.

SANALPAZAR :http://www.sanalpazar.com/Roket-Gibi-Tablet-D70m-Hdmi-Dual-Core-8-Gb-Full-Paket__isp8759857

ICOO D70M DUAL CORE EN YENİ ROCKCHIP İŞLEMCİ KLAVYELİ KILIFLI :
    RK3168 işlemci, Power VR sgx 540 GPU, HDMI, Çift Kamera, 1GB ram, 8gb hafıza, 7" LED ekran 1024x600. Android 4.2.2, 3500 mah pil

SANALPAZAR :http://www.sanalpazar.com/Roket-Gibi-Tablet-D70m-Hdmi-Dual-Core-8-Gb-Full-Paket__isp8759857
    n11:http://www.n11.com/roket-gibi-tablet-d70m-hdmi-dual-core-8-gb-full-paket-P16797474
    tabletpark :http://www.tabletpark.net/index.php?route=product/product&product_id=60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 1 Şubat 2014; 11:34:21 >

• Sanalpazar kampanyasında yeni üye olarak 10 TL indirimle alacağınız d70m için alışveriş sonrası 10 TL daha kazanıyorsunuz bu 10 TL ile 20 TL lik hafıza kartları gibi aksesuarları değerlendirme imkanınız vardır. Toplamda 20 TL avantaj sağlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

Sanalpazar kampanyasında yeni üye olarak 10 TL indirimle alacağınız d70m için alışveriş sonrası 10 TL daha kazanıyorsunuz bu 10 TL ile 20 TL lik hafıza kartları gibi aksesuarları değerlendirme imkanınız vardır. Toplamda 20 TL avantaj sağlayabilirsiniz.

ustad.. 1-2 hafta oldu. d70 aldım malumunuz...

ayrıca eve airties5341 modem aldım... komşudan gelen internetim var.. modemi rooter olarak kullandım, şifre ve kullanıcı adı girişi de tamam... tablet kablosuz ağı gördü... hatta girdim internete, google play den oyun indirdim vs... hem desktop da internet vardı (lan kablosunu desktop'a, komşudan gelen asıl internet kablosu rooter'a bağlı)...

buraya kadar herşey tamam... lakin akşam modemi kapattım... sabah açtım... tablette internet yok... halbuki kablosuz ağ adı ve şifreyi girince bağlandı diyor... sinyal mükemmel diyor.. ama web sayfası gelmiyor...

yukarı sol köşede bir soru işareti var ve kablosuz ağda oturum açın diyor... tıkladığım zaman komşuda yer alan modemin arayüzünü ekrana getiriyor.. anladığım kadarıyla IP 'yi benim rooter görevini de gören airties modemimden değil de komşunun modeminden almaya çalışıyor...

tablette yanlış bir yere mi tıkladım acaba??? tablette diğer başlığında yer alan mobil ağlar falan hepsini kontrol ettim.. işaretli bir alan yok...

anlatabildiysem ve cevabını biliyorsanız yardımınıza ihtiyacım var.. bugün birini getirdim.. 30 liramızı aldı gitti... ve elimdeki modemin rooter olamayacağına karar verdi de gitti.. halbuki kurulumu dün yaptım ve internete bağlandım yani... bugün nereyi tıkladıysam artık... tablet cihazı görüyor.. tanımladığım ağı görüyor.. bir şifre ve mükemmel bağlandı diyor... tıklıyorum play store'a.. bağlantı yok diyor...anlamadım gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 1 Şubat 2014; 19:03:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

quote:

Sanalpazar kampanyasında yeni üye olarak 10 TL indirimle alacağınız d70m için alışveriş sonrası 10 TL daha kazanıyorsunuz bu 10 TL ile 20 TL lik hafıza kartları gibi aksesuarları değerlendirme imkanınız vardır. Toplamda 20 TL avantaj sağlayabilirsiniz.

ayrıca eve airties5341 modem aldım... komşudan gelen internetim var.. modemi rooter olarak kullandım, şifre ve kullanıcı adı girişi de tamam... tablet kablosuz ağı gördü... hatta girdim internete, google play den oyun indirdim vs... hem desktop da internet vardı (lan kablosunu desktop'a, komşudan gelen asıl internet kablosu rooter'a bağlı)...

buraya kadar herşey tamam... lakin akşam modemi kapattım... sabah açtım... tablette internet yok... halbuki kablosuz ağ adı ve şifreyi girince bağlandı diyor... sinyal mükemmel diyor.. ama web sayfası gelmiyor...

yukarı sol köşede bir soru işareti var ve kablosuz ağda oturum açın diyor... tıkladığım zaman komşuda yer alan modemin arayüzünü ekrana getiriyor.. anladığım kadarıyla IP 'yi benim rooter görevini de gören airties modemimden değil de komşunun modeminden almaya çalışıyor...

tablette yanlış bir yere mi tıkladım acaba??? tablette diğer başlığında yer alan mobil ağlar falan hepsini kontrol ettim.. işaretli bir alan yok...

anlatabildiysem ve cevabını biliyorsanız yardımınıza ihtiyacım var.. bugün birini getirdim.. 30 liramızı aldı gitti... ve elimdeki modemin rooter olamayacağına karar verdi de gitti.. halbuki kurulumu dün yaptım ve internete bağlandım yani... bugün nereyi tıkladıysam artık... tablet cihazı görüyor.. tanımladığım ağı görüyor.. bir şifre ve mükemmel bağlandı diyor... tıklıyorum play store'a.. bağlantı yok diyor...anlamadım gitti...

Tablete ip verin.

Komsudan gelen ip araliginda bir ip verecek siniz.

Birde sizdeki modemdeki dhpc özelliğni kapatin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

quote:

Tablete ip verin.

Komsudan gelen ip araliginda bir ip verecek siniz.

Birde sizdeki modemdeki dhpc özelliğni kapatin.

dediklerinizi yaptım ama nafile...

internet gelmiyor... google play store'dan girmeye çalışıyorum.. oturum aç diyor... mevcut hesabtan giriş yapınca da tablet ekranına internet bağlantınız yok modem arayüzü geliyor... anlamadım...

dün ne güzel açılıyordu internet.. bugün ne yaptım.. nereyi şifreledim... nereyi tıkladım.. bilmiyorum..

fabrika ayarlarına dönüp herşeyi tekrar yaptım.. bağlantı mükemmel demesine rağmen internet gelmiyor... hiçbir şey de demiyor.. sayfa öyle bembeyaz bekliyor...

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    başka bir modeme bağlanın. yada bağlı olduğunuz ağı silin tekrar ekleyin. başka modemlerdede durum aynı ise tablet ayarlarındada sorun olabilir. tabletle fabrika ayarlarına dönerekde deneyebilirsiniz. wifi bağlantısı malesef sorunlu bir sistem, aynı modeme bir cihaz bağlanırken diğeri bağlanmayabiliyor. umuyoruz yakın zamanda tamamen sorunsuz yeni bir standart çıkar.
  • iyi günler,
    Ablam tablet almayı düşünüyor;
    +4 core hızlı işlemci
    +2 gb ram
    +10 inç ekran en az fhd olmalı
    +3g
    +ips ekran
    +güçlü batarya / bu çok önemli
    +otg desteği
    olması gereken ozellikler bunlar hangi tableti tavsiye edersiniz acaba
    her türlü tavsiyeye açığım
  • Sanalpazarın yaptığı indirimi kendiniz yapıyormuş gibi neden başlığa yazdınız. Bu biraz aldatmaca olmuyor mu?

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    açıklamalar yeterli olur diye düşünüyoruz, nihayetinde bir fırsat mevcut ve bu fırsata fiyat yönüyle dikkat çekmek istedik. açıklamalarda zaten indirimi sanalpazarın yaptığını açıkça gösteriyor. 2-3 ayda bir benzer indirimler olur her zaman bu şekilde duyurusunu yaparız ve epeyce faydalanan kişide mevcut. 20 TL olarak değerlendirirseniz yaklaşık %10 bir indirime denk geliyor, bu tip indirimlerde fiyatlarıda yükseltmediğimiz için bir aldadıtıcı yönü olduğunu sanmıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bala5252

iyi günler,
    Ablam tablet almayı düşünüyor;
    +4 core hızlı işlemci
    +2 gb ram
    +10 inç ekran en az fhd olmalı
    +3g
    +ips ekran
    +güçlü batarya / bu çok önemli
    +otg desteği
    olması gereken ozellikler bunlar hangi tableti tavsiye edersiniz acaba
    her türlü tavsiyeye açığım

momo19hd size uygun olur fakat 3g si yok. harici 3g modem takılarak kullılabilir.
  • Artes q1003/3g tableti düşünüyorum sizce ihtiyacimi karşılar mu?

• quote:

Artes q1003/3g tableti düşünüyorum sizce ihtiyacimi karşılar mu?

artes modelleri hakkında detaylı bilgim yok malesef. 4 çekirdekli işlemci olarak a31 ve rk3188 tercih edebilirsiniz. Retinaların birçoğu a31 kullanıyor şu an. a31s mevcut o işlemci ile karıştırmayın.
  • Hocam sizde Onda V812 modeli mevcutmu acaba. Bu model nasıldır sizce almışken iyi bir model olaun istiyorum.

• quote:

quote:

Artes q1003/3g tableti düşünüyorum sizce ihtiyacimi karşılar mu?

artes modelleri hakkında detaylı bilgim yok malesef. 4 çekirdekli işlemci olarak a31 ve rk3188 tercih edebilirsiniz. Retinaların birçoğu a31 kullanıyor şu an. a31s mevcut o işlemci ile karıştırmayın.

Dün tabletleri biraz araştırdığımda Onda ile Artesin aynı fabrikada üretildiğini öğrendim. Aslında orjinali Onda Artes için de üretim yapıyor

• karantina61 kullanıcısına yanıt
    onda v812 yok fakat aynısı icoo 8gs modeli mevcut. a31 işlemci, powervr544mp2 ve 2gb ram. ips ekran, aluminyum gövde, 5mp arka kamera, 2 mp ön kamera, 4700 lük pil.
  • üretim konusunda ise ondada üretim yapmıyor onların fabrikasıda ayrıdır.
  • quote:

onda v812 yok fakat aynısı icoo 8gs modeli mevcut. a31 işlemci, powervr544mp2 ve 2gb ram. ips ekran, aluminyum gövde, 5mp arka kamera, 2 mp ön kamera, 4700 lük pil.

N11 de bu modeli göremedim. Fiyat olarak ne istiyorsunuz bu model için.

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

399.9 TL dir. henüz satışa açılmadı dilerseniz size özel açtırabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

399.9 TL dir. henüz satışa açılmadı dilerseniz size özel açtırabilirim.

Fiyatı biraz yüksek gibi Onda V812 yi N11 de sıfır olarak 299 a buldum.

• Sanalpazar 250 bin TL kampanyasındaki paralar dağıtılmış durumda. Cüzdanlarınızı kontrol edebilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/cuzdan.php
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.