Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400'den ben de varım madem arkadaşlar, bu kadar övdüğünüze göre vardır bir hayrı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

Foruma özel fiyat değişmemiştir. Sanalpazardan bu fiyattan almak için mesaj atmanız yeterli değişiklik bugün yapıldı fakat cevap vermeye fırsat olmadı forumda bakımlar var sanırım mesaj atmaya çalıştığımızda giriş yapın hatası alıyorum. Şu an foruma özel iki fiyatımız var biri 279.9 luk tek tablet kutusu fiyatı birde buna ek olarak 299.9 luk tablete ek olarak deri kılıf+hdmi kablo+ekstra film+kalem şeklinde bir paket. Fiyat zaten 359.9 liste satış fiyatı idi burada arkadaşların görüşleri doğrultusunda 279.9 a indik tamamen buraya özel.
    şimdi ilk mesajıda düzelteceğiz bir hata oluşmassa.

Soru işaretlerini giderdiğiniz için teşekkürler.

Ne oldu! Alıyormusun?
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Foruma özel fiyat değişmemiştir. Sanalpazardan bu fiyattan almak için mesaj atmanız yeterli değişiklik bugün yapıldı fakat cevap vermeye fırsat olmadı forumda bakımlar var sanırım mesaj atmaya çalıştığımızda giriş yapın hatası alıyorum. Şu an foruma özel iki fiyatımız var biri 279.9 luk tek tablet kutusu fiyatı birde buna ek olarak 299.9 luk tablete ek olarak deri kılıf+hdmi kablo+ekstra film+kalem şeklinde bir paket. Fiyat zaten 359.9 liste satış fiyatı idi burada arkadaşların görüşleri doğrultusunda 279.9 a indik tamamen buraya özel.
    şimdi ilk mesajıda düzelteceğiz bir hata oluşmassa.

Soru işaretlerini giderdiğiniz için teşekkürler.

Ne oldu! Alıyormusun?
    />

Ciddi ciddi düşünüyorum. Kitap okumak için kullanırım daha çok. Diğer özellikler de fena değil. E-reader alacağıma bu tarz bir tablet daha mantıklı geliyor. E-ink daha avantajlı ve sağlıklı olabilir, ama benim için renkli olması önemli (çizgi romanlar).

• ainol yok mu momo nedir
  • quote:

Liste satış fiyatı olan 359,9 dan kampanya ve tanıtım amaçlı istekleriniz doğrultusunda fiyat değiştirildi ve kredi kartlarına 12 taksitli 279,9 a düşürdük, Nakit isteyen olursa 265 TL olacak fiyat. Ürün momo7 dir diğer versiyonları değildir.
    2 yıl TR garantili, faturalı ve garanti belgesi ile beraber.

GİTTİGİDİYORDAN %10 BONUS KAMPANYASI İLE 265 TL YE ALMAK İÇİN
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/roket-gibi-tablet-4-cekirdekli-16gb-tr-garantili-73930166

SANALPAZARDAN 279.9 TL ÜZERİNDEN ALMAK İÇİN: Lütfen özel mesaj atın, size özel ilan açalım.

Deri Kılıf+Hdmi Kablo+Kalem+Yedek Ekran koruyucu Şeklinde hediye paketi + Tablet foruma özel 299.9 sanalpazardan alabilirsiniz, özel mesaj atmanız yeterli.

Tabletin özellikleri ve resimleri için tıklayın:www.tabletpark.net/momo7
    ANTUTU SKORU : 12130 (Standart Rom İle)
    Dual Core RK3066
    Quad Core Mali 400
    16 GB dahili Bellek
    1 GB DDR3 RAM
    IPS Panel 5 nokta dokunmatik
    HDMI tv bağlantısı
    8.6 mm daha incesi yok.

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz.

çok iyi güzel yapıyorsunuz da neden profiliniz gizli?

10" tablet var mı diye profilinize bakalım dedik, vazgeçtik.

• profilini ne yapacaksın adamın,gittigidiyor dükkanı var işte, güvenmiyorsan alma,adamı da uğraştırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

profilini ne yapacaksın adamın,gittigidiyor dükkanı var işte, güvenmiyorsan alma,adamı da uğraştırma

ben ilan sahibine sormuştum ama, siz daha meraklı çıktınız madem açıklayayım:

belki 10" konusu vardır,
    açılmıştır, tartışılmıştır,
    ucuz denmiştir,pahalı denmiştir,
    millet almıştır, hemen eline geçmiştir,
    memnun kalmıştır,
    kargo geç gelmiştir,
    memnun kalmamıştır,
    başka model tavsiye edilmiştir.

bu agresif mesajınızı haketmediğimi düşünüyorum.
  • Bir adet alım yaptım. Bakalım umarım performanslı bir ürün çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

profilini ne yapacaksın adamın,gittigidiyor dükkanı var işte, güvenmiyorsan alma,adamı da uğraştırma

ben ilan sahibine sormuştum ama, siz daha meraklı çıktınız madem açıklayayım:

belki 10" konusu vardır,
    açılmıştır, tartışılmıştır,
    ucuz denmiştir,pahalı denmiştir,
    millet almıştır, hemen eline geçmiştir,
    memnun kalmıştır,
    kargo geç gelmiştir,
    memnun kalmamıştır,
    başka model tavsiye edilmiştir.

bu agresif mesajınızı haketmediğimi düşünüyorum.

evet haketmedin
    adamın sanalpazar dükkanına bakabilirsin,gittigidiyor dükkanına bakabilirsin,google'a tabletpark 10" donanımforum yazabilirsin
    http://tabletpark.sanalpazar.com/dukkan/Tabletpark__u549681

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 16 Ocak 2013; 14:57:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

çok iyi güzel yapıyorsunuz da neden profiliniz gizli?

10" tablet var mı diye profilinize bakalım dedik, vazgeçtik.

Profil açılmıştır, nick değişimi ve profil bilgileri değişirken kapatmıştık şimdi açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 16 Ocak 2013; 15:16:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Bir adet alım yaptım. Bakalım umarım performanslı bir ürün çıkar.

Bende aldım bakalım, inşallah beklediğim gibi çıkar.
  • Bu tablet benim için ideal özelliklerde gibi sadece mouse - klavye bağlama şansım var mı ?? office uygulaması çalıştırabilir miyim ?? ( sunum slayt hazırlamak için ihtiyacım olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemkav

Bu tablet benim için ideal özelliklerde gibi sadece mouse - klavye bağlama şansım var mı ?? office uygulaması çalıştırabilir miyim ?? ( sunum slayt hazırlamak için ihtiyacım olacak.

kablolu kablosuz farketmez klavye mouse bağlayabilirsiniz. Tavsiyem kit halinde tek alıcı ile çalışan logitech yada microsoftun klavye fareleri mevcut bu tip birşey almanız.

office uygulamalarını marketten indirip kullanmanız mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

ainol yok mu momo nedir

ainol modelleri mart civarı gelir sanırım. ployer momo7 nin ainol flameden aşağı kalır bir yanı yok üstelik büyük fiyat avantajı var.
  • Benim merak ettiğim bir konu var. Antutu puanı için 12K demişsiniz ancak internette incelediğim birçok yerde Antutu puanı 7-8K civarında dolaşıyor. Hatta alttaki video linkini siz vermişsiniz ve orada da 7000 küsür puan alınmış.

http://www.youtube.com/watch?v=MaC7Syew5ZU

Benim mi gözden kaçırdığım birşey var, tam çözemedim açıkçası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan1287

http://www.sanalpazar.com/Piranha-Gps-Business-Tablet-7-8gb-Hafiza-1gb-Ram__isp5651198

http://www.sanalpazar.com/Piranha-Gps-Business-Tablet-7-8gb-Hafiza-1gb-Ram__isp5651202

http://www.sanalpazar.com/Piranha-Gps-Business-Tab-7-Tablet-Pc-Navigasyonlu__isp5856544

sitede bu tabletleri incelemekteydim. Gps li bir tablet almayı düşünüyorum 7 ich.
    bu iletideki tabletmi yoksa bu linklerdeki mi daha iyidir.
    ayrıca gps li olan bu tabletlerde wifi ve internet bağlantısı olmadan dahili gps ile sesli navigasyon yapılabiliyor mu. şu an omnia i 900 telefonumda sim kart olmaksızın dahili gps ile araba da sesli yönlendirme İGO kullanıyorum .
    bu konuda yardımcı olurmusunuz.

yardımlarınız için teşekkürler... DH ailesi...

Diğer arkadaşlar yanıtlayacaktır fakat işlemcileri ekranları çözünürlükler dahili hafıza kasa inceliği vs çok büyük farklar mevcut dediğim gibi diğer arkadaşlar cevap vermesi daha doğru olur.

Momo7 ile harici gps de kullanabilirsiniz. Bu arada hangi cihaz olursa olsun gps mevcut ise internet olmadanda sesli yönlendirme kullanabilirsiniz.

Harici gps nasıl kullanılacak bluetooth ile mi ? D712 de bleutooth var bu cihazda var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Benim merak ettiğim bir konu var. Antutu puanı için 12K demişsiniz ancak internette incelediğim birçok yerde Antutu puanı 7-8K civarında dolaşıyor. Hatta alttaki video linkini siz vermişsiniz ve orada da 7000 küsür puan alınmış.

Kendim d712 ile (artes) test yaptım 11650 çıktı bendeki d708 d 9800 civarı çıkıyor.GPU farkından sanırım .

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Benim merak ettiğim bir konu var. Antutu puanı için 12K demişsiniz ancak internette incelediğim birçok yerde Antutu puanı 7-8K civarında dolaşıyor. Hatta alttaki video linkini siz vermişsiniz ve orada da 7000 küsür puan alınmış.

Antutu puanı 12130 dur. Bir test ve ekran görüntüsü ile buraya eklerim.

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 17 Ocak 2013; 10:39:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cucuko
    Harici gps nasıl kullanılacak bluetooth ile mi ? D712 de bleutooth var bu cihazda var mı ?

hem bt hemde gps ler var usb den çalışan bunlar ile kullanmanız mümkün.
  • bunda ısınma nasıl oluyor parmak ile kullanırken bir süre sonra ekran ısınıyor mu acaba
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.