Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: break23

quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Orijinalden alıntı: floods

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

cube 30 10.1 tablet konusu ne oldu 450 lira olan

o konu silindi bizim konu başlatmamız uygun görülmüyor. Bir arkadaşın konu başlatıp organizeyi sağlaması gerekiyor, gg kampanyası bitmeden olursa konuda belirtmiştik puanla beraber 430 a geliyor böylece taksitli alabilmiş oluyorsunuz. 20+ geçerseniz söz vermeyeyim ama ek olarak birşeyler yaptırmaya çalışacağım kılıf hdmi kablo veya diğer aksesuarlar olarak.

Beni ekleyebilirsiniz kaldı 19

bir arkadaşımızın bir başlık altında organizeyi sağlaması lazım.

yaklaşık 14 kişi olmuş

Arada da çok fark kalmamış

biz 400 Tl fiyat veriyoruz

Sizden 430 Tl geliyor

Ortasını buluştursak olmaz mı

Bu konuda diğer 14 kişi ne düşünür.

Ayrıca Yapı kredinin %10 world puan kampanyasına denk gelirse gittigidiyor dan çok iyi olur.

430 zaten nakit olarak söylediğimiz bu fiyattan taksitli gg veya sanalpazardan satışı olması mümkün değil. fiyat şu an bonusla 430 a gelecek şekilde gg de satışa açtık zaten. bonus puan alımıyla beraber 430 a gelmiş oluyor en iyi alternatif bu şu an.

• 20+ olursa sanalpazardan kilifla bonus harici kartlara taksitle 430 liraya olursa kendi açımdan düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

20+ olursa sanalpazardan kilifla bonus harici kartlara taksitle 430 liraya olursa kendi açımdan düşünüyorum

arkadaşlar biriniz organizeyi yaparsanız liste halinde sayı belli olsun sonra bakalım kılıf işine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 15 Ocak 2013; 16:34:29 >
  • u30gt + klavyeli kılıf + hdmi kablo taksitli 430 fırsattır. puan kampanyaları kart sahibini bağlar. üzeri fırsat değildir her geçen gün güzel tabletler çıkıyor eskiler ucuzluyor zaman müşterinin lehine işliyor
  • quote:

Liste satış fiyatı olan 359,9 dan kampanya ve tanıtım amaçlı kredi kartlarına 12 taksitli 279,9 a düşürdük, Nakit isteyen olursa 265 TL olacak fiyat. Ürün momo7 dir diğer versiyonları değildir.
    2 yıl TR garantili, faturalı ve garanti belgesi ile beraber.
    Ürünün tüm aksesuarları isteyenlere foruma özel %50 indirimlidir.
    Fiyat konusunda düşüncelerinizde bekliyoruz.

GİTTİGİDİYORDAN %10 BONUS KAMPANYASI İLE 265 TL YE ALMAK İÇİN
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/roket-gibi-tablet-4-cekirdekli-16gb-tr-garantili-73930166

SANALPAZARDAN 279.9 TL ÜZERİNDEN ALMAK İÇİN:
    http://www.sanalpazar.com/Roket-Gibi-Tablet-Momo7-Quad-Core-16-Gb-Tr-Garantili__isp5801092

İlk mesajı (yanıltıcı olduğundan dolayı) değiştirmenizi rica ediyorum.

Sanalpazar'daki fiyat bu sabah 281.90 TL idi ve "son gün" ibaresiyle yayındaydı. Şu andaki fiyat 359.90 TL (60 TL değerindeki "hediye"lerle -ki DH'e özel %50 indirim vardı onlarda- yine 359.90 TL yapmıyor, orası ayrı). Yani 279.90 TL + 30 TL (%50 indirimli "hediyeler") olsa anlayacağım belki, ama "hediye" diye yazıp bunları almaya mecbur etmeniz ve ilk mesajda halen Sanalpazar fiyatı olarak 279.90 TL yazması pek etik gelmedi bana. GG'daki fiyat halen aynı olmasına rağmen SP'daki fiyat neden aşırı derecede yükseldi, orası da ayrı bir soru işareti.

Size hayırlı satışlar dilerim...

(DH'ye özel ilk mesajdaki fiyatınız ve şartalarınız geçerliyse, onu da belirtin lütfen. Ve nasıl alınması gerektiğini de. Herkeste Bonus olmayabilir ve dolayısıyla GG'daki fiyat cazip gelmeyebilir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Liste satış fiyatı olan 359,9 dan kampanya ve tanıtım amaçlı kredi kartlarına 12 taksitli 279,9 a düşürdük, Nakit isteyen olursa 265 TL olacak fiyat. Ürün momo7 dir diğer versiyonları değildir.
    2 yıl TR garantili, faturalı ve garanti belgesi ile beraber.
    Ürünün tüm aksesuarları isteyenlere foruma özel %50 indirimlidir.
    Fiyat konusunda düşüncelerinizde bekliyoruz.

GİTTİGİDİYORDAN %10 BONUS KAMPANYASI İLE 265 TL YE ALMAK İÇİN
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/roket-gibi-tablet-4-cekirdekli-16gb-tr-garantili-73930166

SANALPAZARDAN 279.9 TL ÜZERİNDEN ALMAK İÇİN:
    http://www.sanalpazar.com/Roket-Gibi-Tablet-Momo7-Quad-Core-16-Gb-Tr-Garantili__isp5801092

İlk mesajı (yanıltıcı olduğundan dolayı) değiştirmenizi rica ediyorum.

Sanalpazar'daki fiyat bu sabah 281.90 TL idi ve "son gün" ibaresiyle yayındaydı. Şu andaki fiyat 359.90 TL (60 TL değerindeki "hediye"lerle -ki DH'e özel %50 indirim vardı onlarda- yine 359.90 TL yapmıyor, orası ayrı). Yani 279.90 TL + 30 TL (%50 indirimli "hediyeler") olsa anlayacağım belki, ama "hediye" diye yazıp bunları almaya mecbur etmeniz ve ilk mesajda halen Sanalpazar fiyatı olarak 279.90 TL yazması pek etik gelmedi bana. GG'daki fiyat halen aynı olmasına rağmen SP'daki fiyat neden aşırı derecede yükseldi, orası da ayrı bir soru işareti.

Size hayırlı satışlar dilerim...

(DH'ye özel ilk mesajdaki fiyatınız ve şartalarınız geçerliyse, onu da belirtin lütfen. Ve nasıl alınması gerektiğini de. Herkeste Bonus olmayabilir ve dolayısıyla GG'daki fiyat cazip gelmeyebilir.)

Foruma özel fiyat değişmemiştir. Sanalpazardan bu fiyattan almak için mesaj atmanız yeterli değişiklik bugün yapıldı fakat cevap vermeye fırsat olmadı forumda bakımlar var sanırım mesaj atmaya çalıştığımızda giriş yapın hatası alıyorum. Şu an foruma özel iki fiyatımız var biri 279.9 luk tek tablet kutusu fiyatı birde buna ek olarak 299.9 luk tablete ek olarak deri kılıf+hdmi kablo+ekstra film+kalem şeklinde bir paket. Fiyat zaten 359.9 liste satış fiyatı idi burada arkadaşların görüşleri doğrultusunda 279.9 a indik tamamen buraya özel.
    şimdi ilk mesajıda düzelteceğiz bir hata oluşmassa.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

u30gt + klavyeli kılıf + hdmi kablo taksitli 430 fırsattır. puan kampanyaları kart sahibini bağlar. üzeri fırsat değildir her geçen gün güzel tabletler çıkıyor eskiler ucuzluyor zaman müşterinin lehine işliyor

arkadaşlar isteğinizi anlıyorum ama malesef yapamıyoruz. puan konusu ise burada genellikle "puanla şu kadara geliyor" hesabı yapıldığı için düşündük, puanı ekstra olarak değil ürüne bir indirim olarak düşünülmesini istedik, nihayetinde bu puan ne bize kalıyor nede bize fazla bir ödeme geliyor, gg yada sanalpazar farketmez her halukarda bize 430 aktarılıyor ki buda bizim önerdiğimiz 430 nakit fiyata denk geliyor.

u30gt fiyat konusu söylediğimiz şekildedir, dileyenler verilen linklerden alım yapabilirler, bir organize olurda 20+ sayısı geçilirse deri kılıfını veya hdmi kablosunuda hediye edebiliriz.

• u30gt 10.1 mobil modem ile gsm şebekesi üzerinden internete bağlanabiliyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weewee

u30gt 10.1 mobil modem ile gsm şebekesi üzerinden internete bağlanabiliyor mu acaba?

3g modem ise evet
  • u30gt için kaç kişi alım yapacak bilelim ona göre satıcıyla pazarlığa oturalım.
  • quote:

u30gt + klavyeli kılıf + hdmi kablo taksitli 430 fırsattır. puan kampanyaları kart sahibini bağlar. üzeri fırsat değildir her geçen gün güzel tabletler çıkıyor eskiler ucuzluyor zaman müşterinin lehine işliyor

doğru söze ne denir?
  • quote:

Foruma özel fiyat değişmemiştir. Sanalpazardan bu fiyattan almak için mesaj atmanız yeterli değişiklik bugün yapıldı fakat cevap vermeye fırsat olmadı forumda bakımlar var sanırım mesaj atmaya çalıştığımızda giriş yapın hatası alıyorum. Şu an foruma özel iki fiyatımız var biri 279.9 luk tek tablet kutusu fiyatı birde buna ek olarak 299.9 luk tablete ek olarak deri kılıf+hdmi kablo+ekstra film+kalem şeklinde bir paket. Fiyat zaten 359.9 liste satış fiyatı idi burada arkadaşların görüşleri doğrultusunda 279.9 a indik tamamen buraya özel.

Soru işaretlerini giderdiğiniz için teşekkürler.

• Rom yükleyebileceğimiz, root yapabileceğimiz belli bir sitesi var mı tabletin? Destek sağlıyor musunuz?
  • quote:

quote:

arkadaşlar isteğinizi anlıyorum ama malesef yapamıyoruz. puan konusu ise burada genellikle "puanla şu kadara geliyor" hesabı yapıldığı için düşündük, puanı ekstra olarak değil ürüne bir indirim olarak düşünülmesini istedik, nihayetinde bu puan ne bize kalıyor nede bize fazla bir ödeme geliyor, gg yada sanalpazar farketmez her halukarda bize 430 aktarılıyor ki buda bizim önerdiğimiz 430 nakit fiyata denk geliyor.

u30gt fiyat konusu söylediğimiz şekildedir, dileyenler verilen linklerden alım yapabilirler, bir organize olurda 20+ sayısı geçilirse deri kılıfını veya hdmi kablosunuda hediye edebiliriz.

sende haklısın hocam ne diyelim güzel cvplar için teşekkürler. biz burda "gardaş o fiyata bul 100 tane almazsam şerefsizim" diyen tiplerde gördük

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Rom yükleyebileceğimiz, root yapabileceğimiz belli bir sitesi var mı tabletin? Destek sağlıyor musunuz?

+1

• quote:

Rom yükleyebileceğimiz, root yapabileceğimiz belli bir sitesi var mı tabletin? Destek sağlıyor musunuz?

http://www.slatedroid.com/topic/42726-top-notch-tablets-ployer-momo-7-dual-core-firmware-release-3/

• quote:

root için destek vermiyoruz fakat romlar ve servis takip ile ilgili websitesi için çalışıyoruz yinede bu arada rom ihtiyacınız olursa gönderebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

u30gt için kaç kişi alım yapacak bilelim ona göre satıcıyla pazarlığa oturalım.

En son 14 kişi idi.

3 sayfada kullanıcı isimleri mevcut.
  • Benide listeye ekleyebilirsiniz, şöyle güzel bir indirim yaparsa arkadaşlar. 400 yada hediyelerle 430 gibi.
    Bir de bu u30gt kendi sitesinde yeni partide wifi düzeltildi, hoporlör gücü artırıldı yazıyor, bu dedikleri türkiye de satılanlarda da yapıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Soru işaretlerini giderdiğiniz için teşekkürler.

anlayışınız için ben teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 16 Ocak 2013; 12:13:11 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.