Özellikleri ve fiyat iyi önceden ürünü kullanan arkadaşlar varsa onlardan da fikir almak isterim.Birde kutu içeriğindeki usb kablo OTG kablosumu ? OTG kablosu ayrı satılıyor da o yüzden anlıyamadım.iPad 4 kullanıcısıyım ama Android platformunuda merak ediyorum uygun fiyatlı 7 inc bir Android sistem arayışındayım.
şurada uzunca yorumlar mevcut sadece google translate ile çevirmek gerek:
Kutu içeriği tablet+usb kablo+şarj cihazı+otg kablo+ekran koruyucu film şeklindedir. Ayrıca isteyen olursa 19.9 tl lik deri kılıfıda 9.9 tl ye ve 13.9 tl lik hdmi kablosu 6.9 tl ye verilecektir.
U30GT için 450 TL nakit fiyatlı bir kampanya düşünüyoruz. 450 TL lik nakit fiyata 29.9 TL lik Deri Kılıfıda dahil olacak.
Deri kılıf ve HDMI kabloyu %50 indirimli olarak nasıl alacağız?
quote:
Orijinalden alıntı: unsal07
quote:
Orijinalden alıntı: ainolmarmara.com
Kutu içeriği tablet+usb kablo+şarj cihazı+otg kablo+ekran koruyucu film şeklindedir. Ayrıca isteyen olursa 19.9 tl lik deri kılıfıda 9.9 tl ye ve 13.9 tl lik hdmi kablosu 6.9 tl ye verilecektir.
U30GT için 450 TL nakit fiyatlı bir kampanya düşünüyoruz. 450 TL lik nakit fiyata 29.9 TL lik Deri Kılıfıda dahil olacak.
momo7 içinmi ?
gg kampanyası %10 bonus ile 265 TL ye gelecek şekilde ilanı açılmıştır. Sanırım mükemmel bir fırsat oldu.
Sağol hocam düşüneyimde bugün, yarın karar veririm bayaa iyi fiyat, umarım bi sürprizle karşılaşmayız....
quote:
Orijinalden alıntı: PowerOfLinux
Sağol hocam düşüneyimde bugün, yarın karar veririm bayaa iyi fiyat, umarım bi sürprizle karşılaşmayız....
amazon yorumları yukarda cihazı alanlar oldukça memnun. %100 memnun kalacağınıza eminim.
çok güzel fiyat hacı hemde ıps ekran var ama gel görki ürünün arkasında duracak bir firma yok.
quote:
Liste satış fiyatı olan 359,9 dan kampanya ve tanıtım amaçlı kredi kartlarına 12 taksitli 279,9 a düşürdük, Nakit isteyen olursa 265 TL olacak fiyat. Ürün momo7 dir diğer versiyonları değildir. 2 yıl TR garantili, faturalı ve garanti belgesi ile beraber. Ürünün tüm aksesuarları isteyenlere foruma özel %50 indirimlidir. Fiyat konusunda düşüncelerinizde bekliyoruz.
profilin gözükmüyor bilmiyorum farkındamısın ticari konularda daha şeffaf olmak gerek
takipteyim
quote:
Arkadaşlar nakit 430 veya taksitli 450 olabilir 399 malesef yapılabilecek bir fiyat değil. Alıcı arkadaşlar varsa ön ödemeye açalım 20+ sayısına ulaşıldığında gönderim yapalım.
399 TL ye olursa 20+ yı geçin sadece bu konuyu görenler böyle yazıyor satışa başladığınızda satabilceğiniz rakamı bir düşünün ve 399 TL ye kılıf vs olmadan +1 de ben varım uzun zamandır bu fiyata bekliyordum
quote:
Orijinalden alıntı: metehan314
quote:
Arkadaşlar nakit 430 veya taksitli 450 olabilir 399 malesef yapılabilecek bir fiyat değil. Alıcı arkadaşlar varsa ön ödemeye açalım 20+ sayısına ulaşıldığında gönderim yapalım.
399 TL ye olursa 20+ yı geçin sadece bu konuyu görenler böyle yazıyor satışa başladığınızda satabilceğiniz rakamı bir düşünün ve 399 TL ye kılıf vs olmadan +1 de ben varım uzun zamandır bu fiyata bekliyordum
ben de kılıf olmadan nakit 399 verebilirim.
retina ekranlar yaygınlaşınca bunların fiyatları da ona göre düşecektir bence. 430 lira bu tablet için iyi bir fiyat ama sıcak bir fırsat denemez, 399 olursa o zaman sıcak fırsat olur :)
hadi üstat 399 yap denizi geçtin derede boğulma
quote:
quote:
quote:
momo7 içinmi ?
Evet, Momo7 için.
quote:
quote:
quote:
quote:
momo7 içinmi ?
Evet, Momo7 için.
sanalpazardan mesaj atarsanız cihaz fiyatına ekler size özel fiyat açarız.
quote:
Orijinalden alıntı: sioux
hadi üstat 399 yap denizi geçtin derede boğulma
Malesef yapılabilecek en iyi fiyat 430 nakittir. 399 nakit hatta taksitli olmasının imkanı yok arkadaşlar. gg den ilanını açtık puanla 430 a gelmekte en iyi taksitli fırsat bu şu an için oda sadece bonusa yapıyor malesef.
momo7 içinmi ?
Evet, Momo7 için.
sanalpazardan mesaj atarsanız cihaz fiyatına ekler size özel fiyat açarız.
Teşekkürler.
Sorunsuz olarak VINN kullanabiliyor muyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: alperturgay
vınn konusu biraz karışık, vınn dan ziyade marka modeller önemli fakat genellikle huawei zte gibi markalarla çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tabletpark
quote:
Orijinalden alıntı: alperturgay
vınn konusu biraz karışık, vınn dan ziyade marka modeller önemli fakat genellikle huawei zte gibi markalarla çalışıyor.
Teşekkürler. Huawei ve Zte'nin tüm modelleriyle sorunsuz çalışıyor mudur? Sorunsuz çalıştığı bilinen bir modeli mi tercih etmeliyim yoksa?