Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zupervisor

sanal pazarın %10 worldpuan kampanyasına denk getirirseniz 20 değil 30 kişiye yakın alıcı rahat bulursunuz diye düşünüyorum.

hocam sanalpazarın %10 wp kampanyası mı oldu ? bir yanlışınız olmasın? 10 lira çek yüklendi diye biliyorm veya olduysa da 2 sene önce falandır.
  • bu cube için gg'de 337 fiyat var siz neden 399 olur mu diyorsunuz? fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

bu cube için gg'de 337 fiyat var siz neden 399 olur mu diyorsunuz? fark nedir?

2 yıl garantili faturalı ve hemen teslim olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

Selamlar, 9.7" Cube U9GT5 U9GT V tablet 4.1 Retina dualcore 16 Gb tableti 500 TL ye getirin hepimizden hayir duasi alirsiniz. Link vermek
    yasak oldugu icin veremedim. Bu tabletin özelliklerini inceleyin arkadaşlar.

Dual core değilde Quad Core 2gb ramli 10.1 ekranlı 2 ve 5mp lik kamerası olan 1280x800 çözünürlükte bir cihaz düşünüyoruz aynı fiyata toplu satış şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

bu cube için gg'de 337 fiyat var siz neden 399 olur mu diyorsunuz? fark nedir?

dostum o gördüğün mini. 7 inch. biz 10 luktan bahsediyoruz
  • Yuandao N101-II hakkında ne düşünüyorsunuz sayın firma yetkilisi... Bu tableti getirtme planınız var mı?

Ben bir arkadaşım için Cube U30GT ile bu model arasında kalmıştım biraz daha pahalı olmasına rağmen 32GB lik modelini Çin'den getirttik gayet memnun... Özellikle wi-fi konusunda daha stabil olduğu konusunda bir çok farklı sitede yorumlar okudum... Cube U30GT yerine aynı fiyat aralığında bu ürünü de düşünebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 13 Ocak 2013; 12:58:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

Yuandao N101-II hakkında ne düşünüyorsunuz sayın firma yetkilisi... Bu tableti getirtme planınız var mı?

Ben bir arkadaşım için Cube U30GT ile bu model arasında kalmıştım biraz daha pahalı olmasına rağmen 32GB lik modelini Çin'den getirttik gayet memnun... Özellikle wi-fi konusunda daha stabil olduğu konusunda bir çok farklı sitede yorumlar okudum... Cube U30GT yerine aynı fiyat aralığında bu ürünü de düşünebilirsiniz...

yuandao ve u9gt5 farketmez düşündüğümüz tablet 4 çekirdekli quad core a31 olacak, üstelik ram ddr3 2gb her halukarda çok çok daha iyi bir cihaz. önde 2mp arkada flaşlı 5mp kamerası mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ainolmarmara.com

quote:

Selamlar, 9.7" Cube U9GT5 U9GT V tablet 4.1 Retina dualcore 16 Gb tableti 500 TL ye getirin hepimizden hayir duasi alirsiniz. Link vermek

Dual core değilde Quad Core 2gb ramli 10.1 ekranlı 2 ve 5mp lik kamerası olan 1280x800 çözünürlükte bir cihaz düşünüyoruz aynı fiyata toplu satış şeklinde.

sizi takip etmem lazım

güzel bir kampanya olacak gibi
  • CUBE U30GT için 399'a ben de varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ainolmarmara.com

quote:

hocam a31 retina ekran getirmeyecek misiniz

artik bu zamandan sonra 10.1 1280 800 israri olmaz heralde

ainol spark iki haftaya cikiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar her tabletler nasıl kulanışlımı yoksa gereksiz bir teknolojımı sizce...
  • Çin malı mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkuk

Çin malı mı bu?

çoğu tablet gibi
  • vga çıkışlı bi tablet yokmu 800 - 600 çözünürlükte olsun yeter. getirin alalım.
  • CUBE U30GT için 399'a ben de alırım
  • 10a yakın kişi 399 lira teklif verdi sayın ainolmarmara. bence pazarlığa oturmanın vakti geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

10a yakın kişi 399 lira teklif verdi sayın ainolmarmara. bence pazarlığa oturmanın vakti geldi :)

399 malesef arkadaşlar , yapabileceğimizin en iyisi 430 dur toplu alımda.
  • 399 a bende varım sayın yetkili :-))
  • Arkadaşlar GPS ihtiyacım yok....Android telefonum var fakat Tablet ihtiyacım var bu türden....

Özelliklerine bakıyorum 279 TL gerçekten en iyi fiyat gibi görünüyor, bu özelliklerde.....
    4000 mAh Batarya, 1024 x 600 çözünürlük , IPS , Çift kamera v.s... bunlar çok iyi !

Ayrıca bilinen bir marka sanırım Amazon.com'da da var ,

http://www.amazon.co.uk/Ployer-Momo7-IPS-Tablet-Pre-Installed/dp/B009AYP60G

Aynı özelliklerde benzer bir Tablet fiyatı bilen varsa, başka site varsa lütfen paylaşsın adres filan ??

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerOfLinux

Arkadaşlar GPS ihtiyacım yok....Android telefonum var fakat Tablet ihtiyacım var bu türden....

Özelliklerine bakıyorum 279 TL gerçekten en iyi fiyat gibi görünüyor, bu özelliklerde.....
    4000 mAh Batarya, 1024 x 600 çözünürlük , IPS , Çift kamera v.s... bunlar çok iyi !

Ayrıca bilinen bir marka sanırım Amazon.com'da da var ,

http://www.amazon.co.uk/Ployer-Momo7-IPS-Tablet-Pre-Installed/dp/B009AYP60G

Aynı özelliklerde benzer bir Tablet fiyatı bilen varsa, başka site varsa lütfen paylaşsın adres filan ??

Ployer bilinen bir markadır ve fiyatta emin olun şu an TR deki en iyi fiyat, fiyatı zaten forum üyelerinin istekleri üzerine şekillendirdik.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.