Şimdi Ara

40 veya 42 inç güncel Tv önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 40 veya 42 inç tv almayı düşünüyorum netten bir model beğendim ancak stoklarda kalmamış galiba nette bulamadım gidip vatana ve teknosaya bakacağım.( 42PFK6309 )
    Philips - lg - samsung bu üç markadan bakıyorum. Smart olmasına gerek yok.3D olmasıda pek önemli değil digitürk bağlayıp paso maç izliyorum zaten :D o yüzden kendi uydu alıcasının ağır olup olmamasıda önemli değil.1.500 tl civarında tv önerilierinizi bekliyorum.

• maç izleyeceksen gerçek bulanıklık azaltma özelliği olan tv almalısın.
    bulabilirsen samsung 40h6xxx serisi bir tv al. hepsi 100hz ve maçlarda performansı mükemmel.
  • burak9415 B kullanıcısına yanıt
    https://www.vestel.com.tr/vestel-3d-smart-42pf8175-106-ekran-led-tv
    buna bir bak derim şuanda bunu kullanıyorum gayet memnunum.
  • filips F kullanıcısına yanıt
    eyvallah not ettim araştıracağım.
  • ayrıyazılmayande kullanıcısına yanıt
    Vestel'e karşı biraz çekingenim sanki almışken samsung - lg- philips üçlüsünden bir şey alıyım diyorum.Sen ne kadardır kullanıyosun vesteli
    10 ay oldu. Bence samsung'a o kadar para vereceğine bu tv ideal bir seçim olur bununla aynı özellikteki bir samsung tvyi bu fiyata alamazsın
    Gidip bide yakından görüyüm tvyi bide maç performansı nasıl o çok önemli :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65-75 inç TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maç performansının iyi olmasını istiyorsan ekran yenileme hızının yüksek olması lazım en az 400 veya 600Hz olan tv bakmanı öneririm. Bir teknoloji mağazasına gittiğinde yanyana dizilmiş tvlere uzaktan baktığında Hz'nin önemini daha iyi anlarsın
    Aynen doğru diyosun :D 600 hz falanda bütçemi aşıyo neyse artık teknoloji mağzasına gidip bakmam lazım teşşekkür ederim yardımın için. Başka önerileri olan varsa bekliyorum :D
    Rica ederim.
    Selam adaş:) 1500-1600 lira civarı, bence en ideal model 40j6370. Diğer 50hzlik paneller yerine, doğal 100hz. Bütün firmalar 500 600hz falan diyor ama önemli olan doğal yineleme hızi ki çogü 600hz tvde gercek oran 50hzdir.
    Bugün hayırlısı ile 48 inçlik olanını kurduk, akıcılıği hissedebiliyorsun.
    Bu arada,aldığım için övmüyorum, 1 aydır araştırarak aldığım, aldıktan sonra beğendiğim için oneriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasım JU 6070 ile farkı ne? 6070 ultra hd diye biliyorum. Bu arada 6070 için istenen fiyat 1999 Tl kaldı ki 1 ay önce 1799 a satılmıs bir tv :((
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    En bariz farkları 6070 : 4k, düz, 50hz
    6370 ise; full hd, kavisli ve 100 hz.

Biz 48incte full hdnin tüm artılarınj gormek için bile en ideal 2metre uzakta olunmasi gerek diye hiç 4kya bakmadık. Ekranin icine girilmeyecekse 4kya gerek yok, hem zaten henüz dogru duzgun yayin da yok. Youtubedan izleyeyim desem, sagolsun ttnetle 720pyi opup basimiza koyuyoruz

40inç için bence en ideal full hd, 48 inç alacaksanız ve yakından oturup bir de gelecege yatirim yapayim diyorsaniz 4k diyecegim ama bu sefer 100hzden feragat edeceksiniz

• Dostum zaten 40 en ucuz ne alırız diye baktık, 1499 tl olan 5170 şu an max. 1599 tl den satılıyor. Bu kadar para verildikten sonra diyorsun ve diğer modellere bakıyorum. 4k umrumda değil. curve modeli düşünmüyorum. Var mı öneriniz? 2016 da Bandrol zammından söz ediliyor.
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    5xxx serisinin motion blur'u kötü. Maç veya spor izleyecekseniz ideal değil. 40j6270 var, 6370in düz versiyonu, internetten bulabilirsin, 1600 lira civarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de 6 serisi ile ilgili, ekrana toz kaçması tarzı olaylar yaşadınız mı? şikayeti olan kullanıcılar olmuş.
  • Müteferric kullanıcısına yanıt
    A.s adaş :) Tvye teknoloji markete gidip yakından bakıyım diyorum vatanın sitesinde 2.000 tl bütçemi aşıyo biraz daha ucuza diğer sitelerden bulunur ama netten almayı düşünmüyorum direk mağazadan alıyım diyorum bir kaç yere gidip bakıcam bu modele eyvallah desteğin için
    Kipada 1650 liraya 9 taksit, madem magazadan alayim diyorsun :) tabi oturdugun yerde kipa varsa

• Müteferric kullanıcısına yanıt
    Kipa bulurum ya sıkıntı olmaz :) hangi model var kipada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.