< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
40 yaşında bekar,yalnız hayatmı yoksa çocuk için evlenmek mi? (2. sayfa)
-
-
Bir yaştan sonra yalnızlık çekilmiyor. Sadece cinsel anlamda demiyorum, duygusal olarak da çekilmiyor. Zaten yaş ilerleyince birbirine bakacak eşi olmayınca insan ne kendine bakabiliyor, ne de evin işlerini yapıp üstüne de her gün işe gidebiliyor. Hayat iki kişi üzerine kurulmuş, iki kişinin işini birden yapmaya çalışırsanız altından kalkamazsınız. Çocuk meselesi başka; belli bir yaştan sonra çocuk yapmak çocuğa da eziyet, çünkü annesi babası yaşlanıp da o daha tam yetişkin olmadan ona desteği kesmek zorunda kalacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 12 Eylül 2023; 15:19:51 > -
şu zamanda bu yaşta uygun birisini bulmak için o kişiyle bir kaç sene aynı evi paylaşmanız gerek. günlük 3-5 saatlik buluşmalar tanımak için yeterli değil. ille çocuk isterseniz bakıcı aile olabilirsin. galiba bekarlar da gerekli şartları sağlayıp bu şekilde olabiliyor. Ben de 40ma geldim. insan artık genç yetişkinlikten çıkıyor ve istek olarak olarak ebeveyn olmayı istiyor. bu gazla iş yapma derim.
-
Arkadaşlar bence evlilik bu ülkede erkeğe zulüm 40 dan sonra evlenmenin manası yok diyosunuz, e genç yaşta evlenenleride görüyoruz gözü dışarda hep içlerinde bişey kalmış yani 23 yaşında evlenip genç anne babalar harikamı çocuk yetiştiriyo.
Ve şu var hadi 25 de evlendin yıllarca çocuğun olmadı yine aynı şeye denk geliyo yada oldu vefat etti yada oldu hayırsız oldu, bir sürü algoritma içinde en çok içinize sineni seçiyosunyz algıda seçicilik deniyo buda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X