Şimdi Ara

40 yaşından sonra bile bekar kalmak acınacak bi durummu sizce? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlkel istekler hipergami ve maddi gücün bağımlısı olmuş insanlarla asla bir birliktelik kuramıyorum kendini bunların tamamen ötesinde medeni olarak gösterenlerin dahi aslında içten içte bunların bağımlısı olduğunu gördükten sonra benim güvenim 0a dayandı

Herkesin istekleri vardır burada mesele bunlara tapıp tapmamak ve malesef genelleme yapmak istemesem de genelleme yapılacak kadar büyük bir çoğunluk bunların bağımlısı

Bu insanlar ilişkide ki saflığı masumluğu öldürüyor ve yapay bir oyuna dönüştürüyor elbette insan ilişkileri karşılıklı bir oyuna benzetilebilir ama bu oyun bir dans olmalı birbirinin kanını emmek değil

Herneyse hazır konuyu görmüşken yazayım dedim böyle şartlar altında ömrüm 500 sene de olsa yine evlenmezdim herhalde cinsel merak ve isteğimi doyurdum tekrar nüksetmesi durumunda her türlü giderilir zaten kaldı ki yapmayınca da ölmüyorsun ama duygusal boşluk ve hayat arkadaşı bulmak/bulamamak çok ciddi konular sizi vezirde eder rezilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    "genelleme" kavramının ayıplanması günümüz popüler kültürünün en çok ön plana çıkan safsatalardan biridir.

öncelikle şunu söylemek gerek, burada yapılan şeyin gerçek adı "genelleme" değil "istatisliksel analiz"dir.

istatisliksel analiz yöntemi tüm insanların tüm yaşamları boyunca hemen her alanda farkında olmadan dahi olsa kullandıkları bir yöntemdir. insanlar yaşayacakları muhite bile bu yöntem ile karar verirler, ama, aynı insanlar çöp kitaplardan okudukları safsataların etkisi ile sağda-solda gezip "genelleme yapmanın yanlışlığı" nutukları atarlar.

istatisliksel analiz olmasaydı müleküllerin davranışlarını inceleyen Boltzman kanunlarını elde edemezdik.
    istatisliksel analiz olmasaydı toplumsal davranış kalıplarını çıkartıp üzerien çalışmalar yapamazdık, psikoloji bilimi gelişmezdi.
    bugünki tüm ilaçları anket yapıp sonra genelleme yapma yöntemi ile elde edilir. genellemeyi yuhalayan adam bir daha ömrü boyunca ilaç kullanmasın.

genellemeyi yuhalayıp: "herkes aynı değil" diyen adam teknolojik ürünlerin tamamını bugün bıraksın ve bir daha hayatı boyunca kullanmasın. çünkü, telnolojinin temeli olan parçacık fiziği alanı tamamen "genelleme" üzerine kurulu fonksiyonlarla çalışıyor. atomlar HER ZAMAN istisnai davranabiliyorlar ama yine de GENELLEME yöntemi ile bu istisnaları görmezden gelip bazı fizik formülleri çıkardılar. bakın, bu formüller her zaman doğru sonucu vermeseler de "formül" diyorum ve bilim adamları bu istisnalara rağmen bu formülleri kullanarak (yani mutlak doğru sonucun var olmadığı kaygan bir zeminde iş yaparak) bugünki teknolojileri ürettiler.

kız davranışları konusunda da, erkek davranışları konusunda da, tabii ki genelleme yapılabilecek çok sayıda mevzu vardır ve zaten tüm herkes (kendileri kabul etmeseler bile) bu genellemeleri yaparlar, alacakları kararlarda bu genellemelere göre hareket ederler.

eğer elinizde "genelleme yapmanın mantıksızlığı" üzerine bölüm barındıran bir kitap falan var ise, yazarı kim olursa olsun, İlber Ortaylı ya da Celal Şengör bile olsa, o kitapta yazanlara riayet etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 20 Temmuz 2020; 16:16:2 >

• Cevaplar süperdi ve çok zekiceydi saolun arkadaşlar bu yıl arkadaşlarla tatil yaptım,eğlendim gezdim sanırım ben sevmeden evlenemem çok alıştım bu rahatlığa ve gerçekten rahatım

Merak ettiğim bi durum var ben bekarım ama evli arkadaşlarım benden daha çok abaza gibi kız arıyor bunun sebebi ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Kadın davranışları üzerine tecrübe edecek çok fazla ortamım oldu gerek yakın arkadaş gereksede sevgili

Farklı farklı kızlara ben sanki farklı birisiymişim gibi davrandım yani birine beni sorsanız x gibi derken diğeri y diğeri z diyecekti

Herneyse bu sonuçlara göre en başarılı olacak karakteri buldum ve uyguladığım zaman her zaman başarılı oldum diyebilirim

Ama bu karakter doğallıktan saflıktan masumluktan ve duygusallıktan tamamen uzaktı sözde kadınların istediği şeyler bu olsada :) En temel sonuç şudur ki hiçbir zaman söyledikleri ike yaptıkları uyuşmaz

Böyle bir karakter ilere malesef ben mutlu olamıyorum çünkü yapaylık beni mutlu etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

Kadın davranışları üzerine tecrübe edecek çok fazla ortamım oldu gerek yakın arkadaş gereksede sevgili

Farklı farklı kızlara ben sanki farklı birisiymişim gibi davrandım yani birine beni sorsanız x gibi derken diğeri y diğeri z diyecekti

Herneyse bu sonuçlara göre en başarılı olacak karakteri buldum ve uyguladığım zaman her zaman başarılı oldum diyebilirim

Ama bu karakter doğallıktan saflıktan masumluktan ve duygusallıktan tamamen uzaktı sözde kadınların istediği şeyler bu olsada :) En temel sonuç şudur ki hiçbir zaman söyledikleri ike yaptıkları uyuşmaz

Böyle bir karakter ilere malesef ben mutlu olamıyorum çünkü yapaylık beni mutlu etmiyor
    Hocam mesela nasıl davranıyorsun tanıştığın bi kadına sertmi maçomu

• Guest-A447834E3 G kullanıcısına yanıt

Dengesiz bir insanım.Evlenmek istemiyorum.Zenginler için köle getirmem dünyaya.

• Guest-A447834E3 G kullanıcısına yanıt
    verdiğin örneğe göre 20 yaşında evlenmiş birisi de 40'lı yaşlarına kadar acınası durumdadır. zira evlenen birisi dahi 30'lu yaşlarda kendisini hastaneye götürecek çocuğa sahip olamıyo. eğer "karısı götürür" diyorsan söyliyim, kadınların %95'i seni hastaneye götürüp işleri halledemez yani kadın işi değil bu. kadının evlenme amacı zaten bu tarz dış işlerini erkeğe hallettirip çocuk ve ev gibi iç işleriyle uğraşmak. kadın sana sıcak çorba yapar ama hastaneye götürülmen gerekirse gene kardeşin yardıma gelir, acınası değil, Türkiye'de %90 Bu hep böyledir, ne yazık ki böyle olmak zorunda oluyo. ya da bekleyecen çocuğun 20'lerine varsın diye. bu da kafadan 40'lı yaşlar demek. benim eniştenin erkek kardeşi yok, bi durum olduğunda ben gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 17 Haziran 2023; 4:49:30 >
  • Yaşlanınca demans falan olunca. Akrabaların elinden imza almaya çalışırlar. Şu bunağı kandıralım da mirasına konalım diye. :D

• ortada acınacak br durum yoktur öyle düşünmeyin..

bende 33 yaşındayım bende bekarım yalnızlık belli yaştan sonra daha zor oluyor bu devirde evlenmek de sıkıntı kızlar evlenmek istemiyor çoğu kısmet felan diyorlar ama oda hikaye bazı tiplerin iş de eş de kucağına düşüyor hatta çocuk bile..

belki şu olur çevrenizde sizden önce evlenen arkadaşlarınız varsa sizden uzaklaşır..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.