Şimdi Ara

400/500 ytl arasına stereo kolon ne alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe bukadar aşamam Eskiden doğubankta 1milyarlık kolonları yarı fiyatına alabiliyorduk. Hem o zamanlarda danimarka, japan vs üykelerin kolonları oluyordu. Şimdilerde ise heryer çin malı dolmuş O sebeple alacağım kolon %99 çin üretimi olacak. Bu sebeple ne alırsam alayım açıkçası memnun olmayacağım Sizler bu ikilemde ne almamı tavsiye edersiniz?

• çin malı ya wharfedale seçeneğin ne yaparsın. diamond 9.6 diyeceğimde fiyata bak...bütçeyi arttırın lütfen.
    istanbul da piyasa daha çeşitlidir eminim iyi olan bilinmeyen çin malı bir şey bulursun.
    maden spain yahut malaysia technics sb-t200 bulursan al derim.
  • 400'e 8.4 alınabilir.Bütçe artırılırsa 9.6 olabilir.
  • ÖNCELİKLE ARKADAŞLAR ÇİN DE HER ÜRETİLEN KÖTÜ MALDIR DİYE BİR ŞEY YOK SEN ADAMLARA NE KADAR MALİYETİ YÜKSEK MAL YAPTIRIRSAN O KADAR KALİTELİ OLUR ÇOĞU DÜNYA MARKASI ORDA YAPTIRIYO ARTIK

400-500 YTL YE 1 ÇİFT PIONNER Hİ-Fİ SİSTEM KOLON ALABİLİRSİN BEN EVİMDE KULLANIYORUM ÇOK KALİTELİ ARAŞTIRMANI TAVSİYE EDERİM
  • sh-501 mi aman (sevenini severim o ayrı.kabini sağlam fakat) bence eskiden sıfırı 400ytl technics sb-t200 daha bi iyi ses veriyor.tiz lerde özellikle 2.elde technics çıkarsa kaçırılmasın derim.
  • 2. SES SİSTEMİNİ BEN TAVSİYE ETMİYORUM KOLON OLSUN AN-Fİ OLSUN HASSAS MALİNALAR VE SAKIN SESİNİ DUYMDAN ALMA
  • Yorumlarınız güzel ama birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum;
    Çin malının elbette hepsi kalitesiz değil ama bir malın orjinal ülkesindeki fiyatı ile çinden gelen fiyatı aynı olursa asla çinden almam. Çin piyasası sadece üreticiye avantaj, tüketiciye değil Olsaydı en azından fiyata yansımasını beklirdim.
    Neyse çin e de hayır demiyorum bu saatten sonra

Bunun dışında 2. ele sıcak bakmıyorum ama rodaj süresi geçmiş kullanıcısından emin olduklarınız hariç ama böyle bir şansımda yok. Kime sorsanız son derece mükemmel kullandım diyor

Technics sb-t200 ü biliyorum ama artık sıfırını bulmak sanırım hayal

Wharfedale 8.4 iyi ama 9.6 elbette iyidir. Hatta 3 ay önce arkadaşım 435 usd ye almıştı şimdi 600 usd yapmışlar, bu sebeple almayı düşünmüyorum

Aklımda ise Magnat 1000 var. Sanırım Alman malı ve çin e havale etmemişlerdir diye umuyorum

Müzik zevkinin elbise gibi olduğu kanısındayım. Bir Dali bana hitap etmiyor zira stereo da beğenmedim. Kanaatimce jazz ve bu daldaki müziklerde iyi, bir de sinema. Bose de dinledim ama o bass lar piyasadakilere göre çok farklı. Tabiri caiz ise ciğerlere hitap ediyor Eski JBL leri de bulamayacağıma göre Magnat dinlemiş veya sahibi olan arkadaş varsa fikrini bilmek isterim.

• maalesef de magnat da ciddi ciddi çinya izleri ile karşılaşıyorum.henüz kesinleştiremedim ama araştırıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

maalesef de magnat da ciddi ciddi çinya izleri ile karşılaşıyorum.henüz kesinleştiremedim ama araştırıyorum.

Aman kardeş bari bu çin olmasın dedikbu da çin çıkarsa artık Bu böyle giderse çin'li bi gelin alıcam, en sonunda o olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: f76b74

quote:

maalesef de magnat da ciddi ciddi çinya izleri ile karşılaşıyorum.henüz kesinleştiremedim ama araştırıyorum.

Aman kardeş bari bu çin olmasın dedikbu da çin çıkarsa artık Bu böyle giderse çin'li bi gelin alıcam, en sonunda o olucak

bence çin'liçıkacak. tarihten örnek çin'li gelin almışız devleti yıkmışlar

• Peka bu Dali Blue 5005 e ne dersiniz. Gerçi 500Euro bana biraz fazla ama

400/500 ytl arasına stereo kolon ne alınır?

Frequency Response +-3dB :37Hz-25kHz
    Crossover Frequency : 3.5 kHz
    Sensitivity(2.83V/1m.) :91.5 dB
    Nominal Impendance : 4 Ohm
    Maximum SPL :111 dB
    Rec.Amplifier Power,8 Ohm : 25-150 Watts
    High Frequency Driver : 1"
    Low Frequecny Drivers : 2x6.5"
    Enclosure Type : Reflex,36.5 Hz Tuning
    Placement : Floor
    Recommended Rear Wall Distance :10-100 cm
    Dimensions cm :86x21.5x29.4
    Weight :13.3 Kg
    Colours : Black/Light Beech/Cherry

• onu dinle ve aynı klasmanda ki hoparlörleride dinle. neler farkedecek bilsen.

edit: hoparlör kelimesine ''ler'' eki eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 6 Şubat 2007; 16:39:43 >
  • quote:

onu dinle ve aynı klasmanda ki hoparlöride dinle. neler farkedecek bilsen.

Şimdi sen böyle deyince iyice merak ettim, sağol Aslında cevabı da vermişsin gibi...
  • evet.
  • Peki bu dali 5005 stereoda wharfedale 9.6 lara göre nasıldır??Tüm müzik türlerinde kıyaslama yapacak olursak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Peki bu dali 5005 stereoda wharfedale 9.6 lara göre nasıldır??Tüm müzik türlerinde kıyaslama yapacak olursak.

böyle bir soruya dinleyerek ancak kendin cevap verebilirsinç çok göreceli nedeniyse.
  • quote:

quote:

Peki bu dali 5005 stereoda wharfedale 9.6 lara göre nasıldır??Tüm müzik türlerinde kıyaslama yapacak olursak.

böyle bir soruya dinleyerek ancak kendin cevap verebilirsinç çok göreceli nedeniyse.

Dinleme imkanım olmadığı için sordum.Yoksa en iyisi tabiki gidip dinleyerek almak
  • quote:

dostum para biriktir.
    istanbul a göre çok kolon inceleyemedim. çeşit yok anlayacağın.
    ama bu işten anlıyorsam...
    önerim tannoy saturn serisi s9 veya s10.yoksa selefi olan bir tannoy model. peşine b&W dm604 veya klipsch rf-3; rf-35. pahalıdır. istersen.ve sakın soru sorma.
  • Hoparlör kabinini kendin yapmayı düşündünmü hiç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.