Şimdi Ara

400-600 TL ARASI cyccross Bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

400-600 arası yarı dağ yarı yol bisikleti almak istiyorum ne alabilirm acaba ?

• En uygun cyclocross ortalama 2.000 TL, en uygun yol ise 899 TL. Ya Ng650 gibi bir mtb, ya city fun 60 gibi bir hibrit ya da Triban 3 gibi bir yol al.
    Hatta diğerlerini boşver, direkt yol bisikleti al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City fun serisi bakılabilir

• mosso cycle cross

benim bildiğim bu var en düşük oda 1620 tl diyor liste fiyatı sanırım sadece ismi duymuşsunuz bilgilerini edinmişsiniz fiyat hariç

o bütçeye ancak dağ bakılabilir sıfırda giriş seviyelerinden aluminyum kadrolu, şehir zor olur gerçi salcano biraz model çoğalttı altlara elshaarawy da deiğigibi city fun 60 var, yalnız ikinci elde işte denk getirebilirseniz yüksek birşeyler alabilirsiniz biraz daha belki.
    mosso legarda 1521 mdm de varmış çelik düz maşa(amortisörsüz yani) 680 diyor liste fiyatı

• Dostum dediğin fiyata bırak cyclocross kron xc150 vermiyorlar,bu soru saçma olmuş çünkü cevabı yok.
    Bu fiyata imkansız.
    İkinci el dağ veya şehir bisikleti bakman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 7 Nisan 2015; 23:59:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

En uygun cyclocross ortalama 2.000 TL, en uygun yol ise 899 TL. Ya Ng650 gibi bir mtb, ya city fun 60 gibi bir hibrit ya da Triban 3 gibi bir yol al.
    Hatta diğerlerini boşver, direkt yol bisikleti al.

Selam hocam

Her konuda yol bisikleti öneriyorsunuz bence kişinin gönlüne hitap etmedikçe rahatlık çok önemli kalmıyor

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Aslında elimden geldiğince amaca uygun öneriler veriyorum. Lakin taleplerin büyük çoğunluğu asfalt zeminde sürüş üzerine gelince doğal olarak öneriler de yol bisikleti ağırlıklı geliyor.

Bu önerileri yaparken mtb ile başlayıp, şehir, fitness ve an itibariyle cyclocross sınıfında kazanmaya devam ettiğim tecrübelerimden yararlanıyorum.

Söylediğinizde haklısınız, bisiklet ile aranızda duygusal bir bağ olmadan alacağınız keyif çok sınırlı olur. Bu nedenle bisiklet sahibi olmak isteyen birinin birbirine denk alternatifler arasından beğendiğini alması önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklsınız. bu uzun zamandır aklımda olan birşeydi. mayıs başında almayı düşünüyorum. forum sitelerinden okudum. Bana göre dağ bisikletine baktım ben dedm bu bisikleti şehirdede kullanmak istiyorum. burdan 70 km olan köyüme de gitmek istiyorum dedim. köye gitmişkende dağda bayırda gezmekte isterim dedm. bu yüzden yarı dağ yarı yol gbi birşeyler düüşündüm. benim ayırdığım bütçeyle söylediğiniz rakamlar arasında çok fark var. Peki ne yapmalııyım sizce ?
  • 2.el olabilir ama ne kadar güvenilir 2.el acaba ?? 2.el alacaksam hangi bisikletlere bakmalıyım araştırmalıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.