Şimdi Ara

400 bin dizel otomatik temiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 400 maks 450 bine dizel otomatik hb araç arıyorum, km maks 50 60 bin olabilir. Şuan baktığım en mantıklı astra k 1.6 136 HP var fiyatına göre dolu bir araç. Alternatif olarak hb olmasa da Corolla,, Civic(temiz bulmak imkansız), 208, i20 de bakmıştım... Kararsızlık var ve hemen alıp geçmek istiyorum artık. Tavsiyeleriniz neler olur değerlendirmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deníz kullanıcısına yanıt
    9 ileri mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra K 1.5d mantıklı duruyor. Hele elegance falan denk getirseniz hoş olurdu ama onlar 500 üzeri görünüyor. Alternatif olarak 2017 sonrası makyajlı 308 olabilir. Dizel olarak 2017-2018 1.6 bluehdi allure'lar var, sonra allure dizel gelmedi daha yenileri style olabilir. Bu 2si bütçe dostu görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 1 Mayıs 2022; 9:20:46 >
  • 1.6 dizel astra k hocam

• 1.5 dizeller makyajlı kasa bunlara bakmaya başladım fakat fiyat 400 bini geçtiği için sanırım %70ten %50 ye düşüyor... bu konuda bilgisi olan var mı... 1.6 dizeller makyajsız önceki paketler de güzel bir kısmı 400 bini geçmiyor. bu parayı vermişken 430 maks 440a çıkarak orta paket 1.5d bakıyorum...

• Focus 1.5 dizel otomatik 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.