400 bin TL'ye otomatik önerileri
-
-
Satıyorum diye söylemiyorum Picanto
-
1.5 dream ya da 1.33 cool skypack bulunabilir -
Corsa E kasa en ideali bence o paraya
-
2015 model 1.4 tam otomatik enjoy kış paketi veya color edition var 400bin liraya. 30 bin kilometrede ikisi de. şehir içi çok üzmez ama şehir dışı çok rahatsiz eder mi sice?
-
Corsa'nın uzun yoldaki konforunu şahsen begeniyorum. C sınıfına yakın bir hissiyat veriyor. En azından kötü değil. Ama motor performansı biraz yetersiz kalabilir. Özellikle yokuşlu bir güzergahta git-gel yapacaksanız yokuşlarda bayılıp can sıkabilir.
-
Ben egea kullanıyorum 1.6 benzinli 6 ileri aisin marka tam otomatik şanzıman ile gayet memmunum. Lounge paket zaten baya bir dolu. Lpg ile bu devirde baya mantıklı diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: anyhillCorsa'nın uzun yoldaki konforunu şahsen begeniyorum. C sınıfına yakın bir hissiyat veriyor. En azından kötü değil. Ama motor performansı biraz yetersiz kalabilir. Özellikle yokuşlu bir güzergahta git-gel yapacaksanız yokuşlarda bayılıp can sıkabilir.
anladım hocam teşekkür ederim görüşlerin için. çok sık olmasa da ayda 1 2 defa şehir dışına çıkıyorum, atmosferik alacaksam katlanırım artık.
-
Cevap için teşekkürler hocam. 1.6 e-torq diye geçiyor sanırım. Klasik tork konvertorlu 6 ileri değil mi? Hiç bakmamistim egealara. Ekstra dikkat etmem kronik bir sorunu var mıdır acaba?
-
Evet hocam. Bu motor şanzıman kombinasyonunda herhangi bir kronik sıkıntı yok diyebilirim. -
Teşekkür ederim bilgi için, bu araca bakacağım
-
Bende bu rakamlara i20 bakıyorum. Konu takip... -
Ben de biraz baktım i20 ancak yakıt olarak yüksek dediler. sizin baktığınız bir model/paket var mı i20?
-
1.4 style paket bakıyorum hocam. -
4 ileri sanırım bu modeller hocam. corsalar 6 ileri onlara da bakabilirsiniz.
-
Clio 4 1.2 Turbo hiç bakmayın derim. Motor olarak sorunlu bir model. Kronik yağ eksiltmesi var. Renault servisinde çalışan motor ustasından aldığım tavsiyedir.
-
1.2 puretech peugeot hakkında da aynı şekilde söyleniyor. Sanırım düşük hacimli turbo benzinlilerde kronik sorunlar mevcut
-
2012 model 1.2 tsi dsg 136900 km’de jetta mevcut. -
Eski 1.2 puretechlerde sorunlar vardı ama yeni 1.2 puretechlerde sıkıntı yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X