Şimdi Ara

400 km yol için Honda PCX 150 Önerir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 85 ile gideceksen, 125'lik bile sana yeter. sen yorulmadığın sürece pcx sana bir sorun çıkartmaz. arada sollamaya girmene bile gerek kalmaz, aydın ilçe yolları sakindir bilirim :D 85 ile gitmek o yolda bayar ama söyliyim. motoru aldığın gibi, michelin city grip lastik taktır. 85'ten fazla gitme korkun varsa dediğim gibi 125 lik al, sığabildiğiniz kadar adam binsin yine çeker PCX zaten dümdüz yol.
  • aslında pcx gıder fakat cıft kısı ıcın bır parca zorlar ve konforsuz olur acıkcası o butcede xcıty 250 cok cok daha ısabetlı secım olur benım kanaatımce
  • Pcx ile tek kişi gidilir ama bir süre sonra sıkar. İki kişi gitmek sizin için olmasa bile artçı için işkence olur.
    Sym, Kymco gibi markalara da bakabilirsiniz 250-300 lük.
  • Buyrun...

https://youtu.be/_9fnQsX5n_k

https://youtu.be/01EziJJrEns

https://youtu.be/KtKmjVnQUW0

Bizim millet işkembe-i kübra aracılığıyla konuşmayı sever.

200 km gidilip gelinir. 250 daha iyi, 400 çok daha iyi, 500 daha bir iyi, 650 daha daha iyi, 1000 çok çok iyi, 1200 mükemmel ve 1600 olursa çipetpet olur...

...diyenler asla bitmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 250 kesinlikle daha iyi olur tabii ki arkadaşlar işkembeden sallamıyor ama pcx 150 kesinlikle 2 kişi yeter zaten konuyu açan arkadaş 100 bile yapmayacakmış dediğine göre aydında trafikte yoktur hele ilçe yolları bomboştur sollamak için ekstra gücede gerek yok. tapa gaz gitse bile pcx'te kesici var yani motor tam güçte çalışmıyor yorulmaz bence 250 cc ve üzeri gereksiz yakıt sarfiyatıdır bu arkadaş için. pcx 150 tasarım ve sele büyüklüğü bagaj vs onun için uygunsa geri kalan herşey onun için yeterlidir.
  • bu hafta sonu gidiş dönüş 560+ 560 yol yaptım pcx 125 ile hızı gayet yeterli... hele 85 i geçmem diyorsan 250yi geçtim 150 bile fazla...
    benim de boy 180 kilo 100 civarı... ben tek başımaydım artçıyla nasıl olur bilmiyorum ama 200 + 200 cok sıkıntı yapılacak bi mesafe değil bence
  • ErkekAdamınNickiUzunOlur kullanıcısına yanıt
    Nick gece gece guldurdu beni :)

Keyfe keder mi yaptin onca yolu? Kac lt gosterdi alet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Buyrun...

https://youtu.be/_9fnQsX5n_k

https://youtu.be/01EziJJrEns

https://youtu.be/KtKmjVnQUW0

Bizim millet işkembe-i kübra aracılığıyla konuşmayı sever.

200 km gidilip gelinir. 250 daha iyi, 400 çok daha iyi, 500 daha bir iyi, 650 daha daha iyi, 1000 çok çok iyi, 1200 mükemmel ve 1600 olursa çipetpet olur...

...diyenler asla bitmez.

Cevaba katılıyorum . Gene de tercih size kalmış bahsettiğiniz km de yok yapmak için ( o da haftada 1 kez sadece ) pcx 150 yeterlidir hatta pcx 150 ye 25cc için fazladan vermeyim diyorsanız pcx125 ile bile gider gelirsiniz . Tercihiniz pcx125 - pcx150 yada nmax 125 olabilir . Dediğim gibi tek kişi için yeterlidir iki kişi içinde şehri içi kullanım yada kısa mesafeli gezilerde sıkıntı yaşamazsınız . İlla gideceğim diyen için bile artçı bile gitmek istedikten sonra gene gidersiniz . Ama maliyet çok önemli değil param var olsun motosiklet daha çok da yaksın o da öenmli değil kırk yılın başı da olsa artı ile giderim ben daha rahat edeyim daha konforlu olsun sürat konusunda o kadar dedim ama 120 ve üzerine de çıkayım diyorsanız o zaman tercihiniz 250cc ve üzeri olmalıdır . xcity 250 , Xmax 250 , downtown300 hatta xmax 400 düşünebilirsiniz tabi parasal açıdan sınırlama yoksa bunun bir sınırı yok liste uzar gider .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TürkSky -- 15 Eylül 2015; 17:39:20 >

• Nazillide yaşıyorum. 4 ay önce aldım motorumu. Didim Kuşadası marmarıis Fethiye bütün sahil ve koyları gezdim diyebilirim. Ortalama yakıt tüketimim 2 litre civarı Kabataslak. Büyük şehirde yaşayan arkadaşlar trafiğin az olduğunu söylemiş ama hiç de öyle değil.bilhassa Bodrum Didim Marmaris yolları yaz sezonunda felaket diyebilirim. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum km yi sıfırlamadan sağlıklı bir yakıt ölçümü olmuyor pcxde. Kitapçığındada yazıyor. Servis olarak Kuşadası Honda mnr yi tercih ediyorum. İpone scoot 10 40 yağ kullanıyorlar. Tavsiye ederim. Ufak bir ayrıntı ama kullandığınız yağın mb standart ını taşıyor olmasına dikkat edın. Ve kesinlikle 95 oktan dışında katkılı yakıt kullanmayın. Sonuç olarak pcx hertürlü işini görür. Nazilli Kuşadası arası 110 km. Pcx le bu yol benim için sıradan bir yol oldu.kıyaslama acısından söylüyorum bunu. Saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abraxsas kullanıcısına yanıt
    Daha önce motosiklet kullanmamış biri söz ettiğinizi Xmax 400 (211 kg) skuteri nasıl sürecek bunu da düşünmek lazım.211 kg motosiklet+160'da artçı ile kendi olsa 370 kgluyu daha önce motosiklet kullanmamış biri nasıl rahat kullanabilir ki.Üstelik Xmax 400 ekonomi açısından da çok verimli sayılmaz 4.5 litre yaktığı söyleniyor.

Benim tavsiyem Xmax 250, Xcity 250 bakılabilir 2 kişi için.
    Motosiklet Günlüğü diye bir motovlogger abimiz var.Kendisi PCX 125 ile başladı ama İstanbul trafiğinde artçısı ile yeterli olmadı.
    Bence PCX olacaksa 150 lilik olan daha iyi olabilir tahminimce.Ya da direk 200 ve 250 lilik skuterlere bakabilirsiniz.

Edit: Alınmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 16 Eylül 2015; 8:37:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykr

Nick gece gece guldurdu beni :)

Keyfe keder mi yaptin onca yolu? Kac lt gosterdi alet?

:)

benim pcx 2012 model lt'sini göstermiyo ama 560 km yolda 68 tl verdim benzin için (yaklaşık 12 kuruş)... yolun yüzde 90'ında tapa gaz ile geldim... bi arkadaşın düğünü için gittim geldim :)
  • şu xmax i tavsiye eden arkadaşların kaç tanesi acaba en azından bi yarım saat kadar sürme fırsatı buldu. Arkadaş kazık gibi süspansiyon var tamam motorun albenisi olsun özellikleri olsun gerçekten harika ama gidiceğiniz yol birazcık olsun bozuksa vay ki vah böbreklerinizi yolda bırakırsınız. Misal pcx güzel ama onunda sele konforu çok vasat onun dışında o da 4 4 lük bir motosiklet. Nazilliden aydın a gidicenye kadar oturma organıma ağrı giriyordu o yüzden giderken sürekli pozisyonu değiştirmek zorunda kalıyordum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.