Şimdi Ara

400+ resi ve Arena + BG (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Aşılacak bişey yok. Blizzarddan babam çıksa yerim. WoLKtada burdayım, level 90 gelincede burda olucam, World of starcrafttada burda olucam, 15 yıl sonra WoW2 de de kızımla yan yana raid yaparız artık :D

darısı başıma :))
  • Benim düşüncem arena ile item vermekle blizzard iyi yaptı. Eskiden HW/GM olmak için kaç kişi BWL farmladıki...
    HW/GM olmak arenadan item almaktan kat kat daha zordu hiç bgden çıkmaman gerekiyordu. Şimdi haftada 2-3 gün arkadaşlarınla arena yapıyorsun becerin varsa itemini kısa sürede alıyorsun.
    Herkesin HighEnd Raid için zamanı/guildi olmaya bilir ve herkes PVE yapamaz, yada PVE yi sevmez yapmak istemez. Blizzard itemleri bu şekilde ayırması iyi oldu.

Ha arenada denge varmı ? Bence yok ressiden en çok etkilenen classlar critleri ile can yakan classlar. Şu anda Hot/Dot win şekli oldu yada kimde çok CC varsa ne kadar skiliniz olsada alamıyorsunuz.
    Arenaların tasarımı bazı classlara uygunkenken bazı classlara uygun değil. Misal atıyorum melee sınıfsın BeM arenada köprünün orta kısmında 2 tane kolon gibi bişi var onun üstüne çıkan adamı kovalarken yanlıslıkla düşseniz bidaha oraya gitmek için dünya zaman kaybı ranged olsanız dotunuz yoksa kolon kiriş arkasına saklanan adama vurcam diye canınız çıkıyor.

CClerde çok fena şekilde abartılı.. Ya arkadaşlarım sürekli fearda ya ben sürekli sheepim. Dispell atılsa bile herif sheep spam yapıyor resmen.

Son olarak bt farmlayan adamlarda biraz skill/takım dengesi varsa arenadada çok iyi iş yapıyorlar. Bakınız nihilum kestiler bütün bossları yetmedi gitti arenada en iyilerden oldular.

Benim düşüncelerim bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 28 Kasım 2007; 14:32:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Xecutor

quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Aşılacak bişey yok. Blizzarddan babam çıksa yerim. WoLKtada burdayım, level 90 gelincede burda olucam, World of starcrafttada burda olucam, 15 yıl sonra WoW2 de de kızımla yan yana raid yaparız artık :D

darısı başıma :))

allah bi engel çıkarmadıkça Ölene kadar Blizzard FTW
  • Zaten bu oyunun tadı bence PvP den çıkıyor,sonuçta öbür türlü ne kadar da olsa yapay zeka ile karşı karşıyasın...
    Mesela ben mage im ve en büyük zevkim şudur,15000 healtli bi lock ın beni döndürmesi
    Yahu yazamadan edemicem yine nerf lock yahu,duy sesimi blizzard...
  • aman abi herkonuda nerf lock yazmayalım tartışma çıkıyor konu başka yere kayıyor :)
  • Arena biz Türkler için bir lütuf. Üzülün, sevinin artık ne yaparsanız yapın. Ama (istisları da olmak üzere) Türk Guildlerinin bir çoğu İlidanı göremeyecek bile. Bunu düşününce gidip arena yapmacak praan gelecek itemlerle kapışacak olmamızın neresi kötü?
  • Ya arkadaşlar ben artık guild arkadaşıma gel sunu farmlıyalım sundan sukadar toplayıp sunu yapıcaz suna basıcaz su kadar rep bu kadar malzeme vs hade hode demekden bıktım .o yuzdende yaz sonundan beri arena yapıyorum . Ultimada yada başka bir oyunda ki gibi kale kurup guild kurup saatlerce suren gerçek savaşlara katılamıyoruz oyunun konusu el vermıyor . her akşam orayı bas burayı bas gank yap nereye kadar ? E ne yapıcaz ozamn oyunu skorlarlara cevırıcez counter gibi olucak yada dotaa. Dünya kadar zamanın olsun , en guzel itemları topla pve den yeteneğin yoksa arenada hatırı sayılır bir rating yapamıyosun . Yarım yamalak baskın ,gank vs yapıcağımıza oyunun pvp acısından bu sekle dönüşmesi bence iyi oldu . Yok abi zamanım artık gece yarılarına kadar pc basında focus olmaya.E arenalar olmasa oyun oynanmaz hale gelicek benım acımdan .Pvp yok pvp yok diyordu millet e arena koymasalar ne koyucaklardı ? Bg lerde sıkılıyor ınsanlar artık .turnuva düzenliyor şimdi blzz 75.000 $ alıcak arena 1 .si takım galiba yani bunlarda olmasa pvp de neyapıcaz. Bunlar benim kafamdakiler oyuna bağım pamuk ipliğine bağlı su arenalarla ayakda duruyorum .Arenaların tek eksiği class dengesi . Her class kendi classı da dahil diğer bütün classlarla uyum sağlayabilmeli . 2 rogue , 2 hunter , 2 pala ( retry/holy) başarılı olabilsin . Spc farkıyla oyuncular eksik yönlerini kapatsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozlowski -- 28 Kasım 2007; 21:20:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 00FF00

quote:

Orjinalden alıntı: BloodThief

resilience geldi mertlik bozuldu bunu kabul etmek lazım artık eski wow sistemini unutmak lazım

Resiliance Geldi PvE adamı PvP yapamaz oldu "Ohhhhhh" oldu... keşke 3-5 birşey daha ekleselerde tamamen ayrılsa şu PvP ile PvE mesela instance a giren adam yada herhangi bi raidde savelenen adam 1 hafta boyunca BG yapamasa. BG yapan adamda 1 hafta beklemek zorunda kalsa instance yapmak istediğinde. sonra çok iyi bi şekilde ayrılmış olur pve ve pvp

abartma hocam :D

• Valla bu akşam girdim BG lere resmen ayrı bi hava ayrı bi zevk gelmiş.
    Bence blizz gerçekten iyi yapmış birşeyleri yavaş yavaş düzeltmeye başladılar.
    Ama merak etmeyin pvp bilgisi olan olmayanı rahat alıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 29 Kasım 2007; 3:09:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Valla bu akşam girdim BG lere resmen ayrı bi hava ayrı bi zevk gelmiş.
    Bence blizz gerçekten iyi yapmış birşeyleri yavaş yavaş düzeltmeye başladılar.
    Ama merak etmeyin pvp bilgisi olan olmayanı rahat alıyor..

evt aynen öyle valla bende zevk almaya başladım herif geliyor karşıma 300 resi var en az biraz zorluyor ama kesince zevk alıyorsun bu arada bende 433 resiliance oldu 500de mi max oluyor bu meret ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FF00 -- 29 Kasım 2007; 4:24:23 >
  • pvp ile pve yapan adam birbirinden ayrıldı olayına ben katılmıyorum. pve gearli kisi icin pvp yapmak cok zor oldugu dogru ama pvp setli herhangi bi dps class icin pve yapmak gayet kolay. bu kısma bi ayar cekmesi lazım bence blizzardın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srfgnr

pvp ile pve yapan adam birbirinden ayrıldı olayına ben katılmıyorum. pve gearli kisi icin pvp yapmak cok zor oldugu dogru ama pvp setli herhangi bi dps class icin pve yapmak gayet kolay. bu kısma bi ayar cekmesi lazım bence blizzardın.

Hit rating ne oluyor?? Full PvP gearlı birinin herhangi bir yerde dps yapma kapasitesi, Full PvE Gearlı birinin BGlerde PvP yapma kapasitesi ile hemen hemen aynı.

Haa tabi sezon 3lü birini kalkıp karazana, T4 li insanların yanına sokarsanız elbette dps yapar. Ama BT ye T6'lı insanlar arasına sokarsanız herhangi bir bossta %50 civarı dps ancak yapabilir.
  • arena itemleri ile pve yapılmayacagını biliyoruz bu yeni sezonla honorla item verilmeside cok hos oldu direk iki balta aldım pve dede kullanılabilir pvp dede ama armor lar icin aynı sey söylenemez bu oyuncuların za ya gecmelerini hızlandırdı en azından artık saglam silahları var ve za de bt ye gitmelerini hızlandıracak.bence cok guzel oldu.
  • quote:

aman abi herkonuda nerf lock yazmayalım tartışma çıkıyor konu başka yere kayıyor :)

Yalnız o değil de herşeyi geçtim.. Nerf Locks
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

quote:

aman abi herkonuda nerf lock yazmayalım tartışma çıkıyor konu başka yere kayıyor :)

Yalnız o değil de herşeyi geçtim.. Nerf Locks

nerf locks ffsss.... Arenalarda ( özellikle 2v2de ) lock gelirse instant lose savaşmaya bile gerek yok

nerf locks.

• Kim ne derse desin en güzeli eski sistemdi her babayiğidin harcı deildi epic marshal setini almak şimdi elini sallayan epic ne anladım alt char roguea 4 gün av kasdım full gladiator set aldım + off hand sword birşeyleri elde etmek biraz zor olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulecan

Kim ne derse desin en güzeli eski sistemdi her babayiğidin harcı deildi epic marshal setini almak şimdi elini sallayan epic ne anladım alt char roguea 4 gün av kasdım full gladiator set aldım + off hand sword birşeyleri elde etmek biraz zor olmalı.

bari bs itemlerini bufflasalardı..ben o deep thundera 3 k gold akıttım 1 ayımı verdim...kalkmış full yeşil giyen adamda ondan daha güzeli gezio..ama benim deep in dps gene aynı...bu olaya sevinen kişilerin çoğuda çarşamba gününden önce 3 tane epic i bi arada görmeyen adamlar..ben full epic kasıp eşşek gibi ter dökmüş adamın sevinceğini sanmıorum..

pve ile pvp olayı nı ayırma olayı diede bişi yok...pvp itemleriyle miss gibi raid yapılıo hatta raide gelenlerin çoğunda pvp itemı gezio..raidlere adam bulmak da zorlaşıo yavaş yavaş şu an çoğu kişi honorla alıncakların peşinde yemişim raidi dio..adam 91 dps li silahı 2 günde almak varken nie daha dandiğini raidden çıkarmaya uğraşşın ki..bu yeni patchde pve büyük darbe gördü..ben rp serverında oynuorum orda bile pvp gearlarının peşinde millet.

ayrıca ilk 70 olmuş adamla 7 ay önce 70 olmuş adamın bi farkı olmalı bence..karakter en yüksek seviyeye gelince belirli bi süre dayak yer eziyet çeker..çoğu online oyunda böledir bu..yavaş yavaş itemları aldığında mutlu olursun birden kavuşunca deil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 30 Kasım 2007; 9:14:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: asdass

quote:

Orjinalden alıntı: ulecan

Kim ne derse desin en güzeli eski sistemdi her babayiğidin harcı deildi epic marshal setini almak şimdi elini sallayan epic ne anladım alt char roguea 4 gün av kasdım full gladiator set aldım + off hand sword birşeyleri elde etmek biraz zor olmalı.

bari bs itemlerini bufflasalardı..ben o deep thundera 3 k gold akıttım 1 ayımı verdim...kalkmış full yeşil giyen adamda ondan daha güzeli gezio..ama benim deep in dps gene aynı...bu olaya sevinen kişilerin çoğuda çarşamba gününden önce 3 tane epic i bi arada görmeyen adamlar..ben full epic kasıp eşşek gibi ter dökmüş adamın sevinceğini sanmıorum..

pve ile pvp olayı nı ayırma olayı diede bişi yok...pvp itemleriyle miss gibi raid yapılıo hatta raide gelenlerin çoğunda pvp itemı gezio..raidlere adam bulmak da zorlaşıo yavaş yavaş şu an çoğu kişi honorla alıncakların peşinde yemişim raidi dio..adam 91 dps li silahı 2 günde almak varken nie daha dandiğini raidden çıkarmaya uğraşşın ki..bu yeni patchde pve büyük darbe gördü..ben rp serverında oynuorum orda bile pvp gearlarının peşinde millet.

ayrıca ilk 70 olmuş adamla 7 ay önce 70 olmuş adamın bi farkı olmalı bence..karakter en yüksek seviyeye gelince belirli bi süre dayak yer eziyet çeker..çoğu online oyunda böledir bu..yavaş yavaş itemları aldığında mutlu olursun birden kavuşunca deil...

PVP itemlerinden bir silahlar var zaten pvede kullanabileceğin. Mageme alıcaktım off hand yada gladiator staff açıkçası 1h/off hand seviyorum off handi çok dandik gladiatorun. 35 badgeye alınan yeni off hand kat kat iyi.
    BS craftları arasında fark olmalı orda haklısın. Gerçi ben bs silahlarımı bırakalı en az 5 ay olmuştur :) Hatta bs artık pvp için bir meslek değil pvede resist itemleri için bir meslek oldu tek.

Yeni 70 olmuş adamla 7 ay önce 70 olan adamın arasında ciddi bir fark var zaten. 7 ay önce 70 olmuş adamlar iyi pvpci ise bugün üstlerinde en az 2 sezon 3 itemi geri kalanıda sezon2 itemi ile geziyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.