Şimdi Ara

400 TL ye iphone 4 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu aralar bi cihaz almayı düşünüyorum almışkende o fiyata iphone 4 alıyım dedim,ios 6 ya döndürür kullanırım yada 7.1.2 ile JB yaparak stabil kullananlar varmış o şekilde yapmayı düşünüyorum, iki adet cihaz var ikiside pasaport kayıtlı ve 16 gb birisi t mobile sim kilitli 350 tl istiyolar ama sıfıra yakın denecek derecede diğeride kayıtlı ve sorunsuz çalışıyor ama wifi az çekiyor diyor cihazın sahibi sizce 350 verip kilitli cihaz alıp geveylemi uğraşayım yoksa,wifi fazla gerekli değil deyip 400 tlye wifi harici sıkıntısız cihazmı alayım ?

• 2sinide alma 100 lira daha koy düzgün Iphone 4 al.
    Olmadı sıfır düşünürsen
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/nokia-lumia-630-beyaz-dist-cep-telefonu-fiyati,118419.html

Öneririm.Tek eksisi flaşı ve ön kamerası.
    Ama fiyatına göre performansı çok iyi.

Ayrıca arkadasımın biri 500 liraya çok temiz Iphone 4 aldı 8gb .Mükemmel telefon.Tek sıkıntısı şarjı cabuk bitiyor ve ekranı kucuk.
  • Sağolasın hocam iphone düşünüyorum, 350 tl olan cihaz sıfır denecek kadar temiz, kullanılmamış sim kilitli olduğu için gevey felan alsak nasıl olur ?
  • Merhaba

Elbette alınır.Eğer cihazın eski sürümlerde SHSH kayıtları varsa misal iOS 5.x.x ve baseband'ı 04.12.05 ise ücretsiz olarak açmanıza yardımcı olabilirim ki 2 yılı geçen kontratlarda artık T-Mobile'a bildirdiğiniz zaman otomatik olarak açıyor diye biliyorum.
  • Hocam o kadar detaylı bilmiyorum açıkcası Androidci olduğum için birazda ios deneyelim dedik,çünki bıktım artık sürekli ramin şişmesi,cihazın kasması açıp kapa yapmaktan,en azından iphone 4 de olsa,ya bırakın 4 ü 3GS si olanlar bile şuan hala taş gibi kullanıyor bizde uğraşıyoruz

Bahsettiğim cihaz şu ;http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-4-16-gb-ingiltere-tmobile-sim-kiilitli-174218211/detay

Yarın aramayı düşünüyorum,benim aklımda gevey le kullanmak var ama,sanırım birde bu geveyde ilk aktivasyonda, galiba cihazı aldığın operatörün sim kartı gerekiyormuş,ama kimiside ultra s di galiba o geveylerde gerek yok diyor, birde şu var, apple id olayı var, gerçi aktifleştirmiş heralde alan bayan,ana ekrandan felan foto çekmiş,iOS gerçekten çok ince eleyen sık dokuyan bir sistem

EDİT:// Bu arada 400 tlye bir tanede İphone 4S var ama icloud aktivasyonu istiyor, onu devre dışı bırakanlar varmış ama en insaflısı bile 150-200 tl istiyor,o parayı verdikten sonra sıkıntısız cihaz alırım zaten,peki varmı öyle iclodu geçme imkanımız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmtcnars -- 4 Ağustos 2014; 21:45:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Hocam o kadar detaylı bilmiyorum açıkcası Androidci olduğum için birazda ios deneyelim dedik,çünki bıktım artık sürekli ramin şişmesi,cihazın kasması açıp kapa yapmaktan,en azından iphone 4 de olsa,ya bırakın 4 ü 3GS si olanlar bile şuan hala taş gibi kullanıyor bizde uğraşıyoruz

Bahsettiğim cihaz şu ;http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-4-16-gb-ingiltere-tmobile-sim-kiilitli-174218211/detay

Yarın aramayı düşünüyorum,benim aklımda gevey le kullanmak var ama,sanırım birde bu geveyde ilk aktivasyonda, galiba cihazı aldığın operatörün sim kartı gerekiyormuş,ama kimiside ultra s di galiba o geveylerde gerek yok diyor, birde şu var, apple id olayı var, gerçi aktifleştirmiş heralde alan bayan,ana ekrandan felan foto çekmiş,iOS gerçekten çok ince eleyen sık dokuyan bir sistem

Hocam benim daha önce İngiltere cihazınızı ücretsiz olarak açmışlığım var ilgili konu burada :http://forum.donanimhaber.com/m_91868664/f_/key_SAM%252BA%25E7%25FD%25F0%25FD//tm.htm#93068892

Yine forumdan bi arkadaşa daha yardımcı olmuştum.

Cihazı alırken Pasaport kayıtlı olup olmadığını iyice öğrenin.Alırken satıcıya iCloud'dan iPhone'umu Bul'u kapatıp daha sonra iCloud'dan çıkış yapmasını söyleyin.Aksi taktirde aktivasyonda kalabilirsiniz ilerde bile olsa.

• Hocam peki icloud kilitli cihazları açabilme imkanı varmı ? açanlarda 150 tl felan fiyat çekiyor ki o paraya sıkıntısız cihaz alırım, icloud kilitli 450 tlyede 4S var,eğer açılabiliyorsa, 4S daha mantıklı sanırım,donanım olarak ve kasa kalitesi olarak çok daha iyi diye biliyorum 4S i ? Peki bu sim kilit için gevey almaya gerek varmı eğer dediğiniz konudaki işlemler yapılırsa ? orda ios 6 demişsiniz dediğim cihaz 7 maalesef birde, 4 için ios7 sıkıntılı diyorlar downgrade yapsak nasıl olur,sistem sürekli kontrol ediyormu bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Hocam peki icloud kilitli cihazları açabilme imkanı varmı ? açanlarda 150 tl felan fiyat çekiyor ki o paraya sıkıntısız cihaz alırım, icloud kilitli 450 tlyede 4S var,eğer açılabiliyorsa, 4S daha mantıklı sanırım,donanım olarak ve kasa kalitesi olarak çok daha iyi diye biliyorum 4S i ? Peki bu sim kilit için gevey almaya gerek varmı eğer dediğiniz konudaki işlemler yapılırsa ? orda ios 6 demişsiniz dediğim cihaz 7 maalesef birde, 4 için ios7 sıkıntılı diyorlar downgrade yapsak nasıl olur,sistem sürekli kontrol ediyormu bunu ?

iCloud'u Bypass yapanlar var evet ama yaygın değil daha.Onun için beklemek gerekiyor.Fahiş fiyatlar isteyenler var çünkü.

Konudaki işlem sadece simkilit açmaya yarar ki ben ve forumdan 1 kişi daha açtık yani denemek gerekiyor.

• Benim dediğim cihaz T-Mobile kilitli, hocam peki işimizi garantiye almak adına gevey alsak nasıl olur ? gevey alsak bile garanti olmayan durumlar,istisnalar oluyormu ?
  • Alınır. Pek birşey bekleme ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmtcnars A kullanıcısına yanıt
    Hocam gevey alırsan sorun olmaz.Ama telefon Türkiye kayıtlı mı_?
  • @hltguven hocam elimdeki cihaz 512 ramli, MT6572 li android cihaz var, yani öyle ahım şahım bi performans beklemem yani,facebook,facebook messenger,whatsapp kullanırım o kadar

@satıcı12 Evet hocam pasaporta kayıtlı, sadece T-Mobile sim kilidi var o kadar,peki önerebileceğiniz bi marka varmı geveyde,yada alabileceğimiz güvenilir bir satıcı varmı bildiğiniz
  • Arkadasın 8 gb cihaz almış lakin 16gb ile aralarında performans farkı var hemen hafızası doluyor 8 gb ve kasma yapıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam pek öyle bir marka bildiğim yok ama en basitinden telefoncuya götür.Hemde ona yaptırırsın.
    Sonra rahat rahat D:
  • imate kullanıcısına yanıt
    Kullanımdan kullanıma göre ve Ios sürümüne göre değişir bu işler.
  • Bizim burdaki telefonculara,3310 bile emanet etmem, replika telefonları kore malı mı diyorlar lan hepsi çin işte ne koreisi ne dubaisi Adam akıllı bi gevey almak lazım
    gittigidiyorda birçok gevey satan kişi var.
    Kafana en çok yatanı alabilirsin.Ayrıca yarın bizzat satıcıyla görüş derim.Durumu anlat.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.