Şimdi Ara

400 W power bunlara yetermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistem imza da gorunen sekilden ibarettir ben buna ek olarak hd 3870 ddr4 ekran karti ve thermaltake big type 120 olmasi lazim islemci fani takmak istiyorum 400 w thermaltake power im var yeterli olurmu ?

• 400w PSU yeterli 32 bit ekran kartına göre sorun çıkarıcağını sanmıyorum
  • pek ic acici bi aciklama olmadi ama tesekkurler..
  • Güç kaynağınla ilgili pek bilgim yok, eğer gerçek değerlere yakın değerlerde besleyebiliyorsa sistemi, yeterli olacaktır.
  • parcalari alicam dus kirikligi yasamak istemiyorum :)
  • elindeki psu ile ilgili detaylı bilgi olsa elimde yada daha önce kullanmış olsam daha fazla yardımcı olmaya çaılışırdım, bu psu yu kullanan arkadaşlara sesleniyorum, arkadaşlar yardım edin arkadaşa lütfen.

edit: hocam biraz araşatırma yaptım ThermalTake 400 W lar sanırım iyi psular, yani gerçek değerini yansıtan kaliteli bir psu olmalı elindeki, 12 cm fanı falan varmı? sen psu ile ilgili biraz daha bilgi yazsan daha detaylı yardım edebilirim
  • ewet uzerinde boyutunu tamam liycak kadar bi fan mevcut sanirim 12 cm bana ogrenmek istedigin bilgileri yazarsan bende ona gore sana yazarim

psu ile ilgili ne onemlidir ne diildir bilmedigim icin yazarsan daha iyi olur ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu kaç w olmali
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer dediğin gibiyse yeterli
  • kismetse alicam bu gun takinca sonucu yazarim :)
  • powerı 500w yapıp ekran kartı yerine hd4830 alırsan 3870in vereceği performansın 2 katını alırsın
  • fiyat olarakta 2 kati olmazmi :) hem power hem ekran karti beni biraz asar gibi ...
  • 3870 190tl

4830 210tl
    500w psu 140tl

sadece ekran kartı olarakda alabilirsin bence 4830 u ben tam verim alabilmen için psu al dedim çünkü 3870 in çektiği güç 4830 la aynı nerdeyse
  • soyle bisey soz konusu ben onboardla crossfire yapmayi dusunuyorum bunun icin 3000 serisi takmam lazim 4800 ve uzeri bisey takarsam bu imkanim kapanmis oluyor psu almayi dusunuyorum ama su an diil kasa topladim hala gta oyniycam onun icin ugrasiyorum :))) kararsizim :)
  • bildiğim kadarıyla crossfire yapman için cf destekli takılabilir 2 adet aynı model ati ekran kartının olması lazım başka türlü cf yapamazsın gta4 oynamak istiyorsan fiyat/performans birincisi hemde yeni olan hd4830 almalısın
  • psu nun 12 volt kanalına verdiği amper değeri nedir, üzerinde yazar psu nun. o detayların yazdığı yerin bir ss ini koysanız iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: thevincent

bildiğim kadarıyla crossfire yapman için cf destekli takılabilir 2 adet aynı model ati ekran kartının olması lazım başka türlü cf yapamazsın gta4 oynamak istiyorsan fiyat/performans birincisi hemde yeni olan hd4830 almalısın

benim anlamadigim bi konu var 4830 la 3870 arasindaki fark nedir fiyat olarak ayni sayilir ancak gorunen degerlerde islemci mhz i falan 3870 daha ii gorunuyo bide 4830 ile onboarda cf yapamam 3870 ile yapabilirim cf nin sonucu olarak ,

onboard + hd3870 in sonucu hd4830 dan iyi mi olur kotumu olur

netice olarak atsan atilmaz bi onboard ekran kartim var sonucu iyi olucaksa ondanda faydalansak fena mi olur :)
  • Hocam 400w yeter sisteme ama ilerisi için düşünüyosan 450-500 civarı öneririm
  • Bendede 3300 onboard var ama 3870le hybird olmuyor sanırım.(Bende olmuyor) anakartın kitapçığında 3450,3470 kartlarıyla olacağı yazıyodu. 3600 serisi bile olmuyor malesef. Yine sen kendi anakartın kitapçığına bak olmuyosa 4830 al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolhan1 -- 4 Mart 2009; 20:02:46 >
  • sistemin icin 400w gercek psu yeterde artarda...zira imzamdaki sistemi 350w asus power ile islemci 3.0 da stabil sekilde kullanıyorum..belki inanmayanlariniz olacaktir....fakat ay sonunda 550w ile degistircem =)..zira emektar 350w asus power in cani cıkmak uzere....=)))....tabi benimkisi isin macera kısmı...ama sistemin icin 400w gercek psu rahatlıkla yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 5 Mart 2009; 16:30:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.