Şimdi Ara

4000-4500 TL TV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere yeni evlenecek birisi olarak TV araştırmalarına girdim, sizin fikirleriniz de benim için çok önemli.
    Aslında LG düşünmüştüm fiyatları da uygun gibi ama forumda LG ye karşı bir soğukluk var, sebebi nedir onu da merak ediyorum?
    TV olaylarından çok anlamam, arkadaşımda LG 55 inç bir TV var gayet güzel gibi sanki
    Her neyse bana mümkünse 55" ve üzeri olacak, hz olayı can alıcı sanırım, dahili uydu alıcı falan filan zaten hepsinde var. Oyun çok oynayacağımı sanmam, arada bir dota atarım nadiren pes. İzlerken yormasın, pikseller iri kaçmasın.
    Bu UHD TV'ler var LG'nin çözünürlük falan 3840*2160 bunlar falan kötü müdür? Yoksa Samsung düz 55" 1080 çözünürlüğü olan birşey mi tercih etmeli, biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar.

Bahsettiğim TV:http://www.teknosa.com/urunler/110015336/lg-55ub950v-4k-uhd-dvb-s2t2c-3d-smart-led-lcd-tv?gclid=CIichbKq2cICFcjHtAodinsAZA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JayMz_ -- 22 Aralık 2014; 11:30:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.