Şimdi Ara

4000 5000 TL Arası hafif Bilgisayar önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Ansys Fluent gibi iterasyon gerektiren, kısaca işlemci gerektiren ( Hali hazırda z840 WS kullandığımdan çok fazla önemli değil)
    - Oyun oynamaktan ziyade, pilin uzun, kolay taşınabilecek
    - 14" ekran boyutuna sahip
    - Doktora öğrencisi olduğumdan, minimum 4 sene kafamı ağrıtmayacak
    - Gerektiğinde kodlama, tasarım programları (Solidworks vb.) gibi programları kullanabileceğim

Kısaca yukarıdaki kullanıcı tipine uygun bir laptop aramaktayım.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Hocam o bütçede i5 8250u işlemcili ve 8 gb ram olan SSD takılı bir notebook alabilirsin. Lenovonun ekran kartı çok daha iyi olduğu için onu daha çok öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kobra16

Hocam o bütçede i5 8250u işlemcili ve 8 gb ram olan SSD takılı bir notebook alabilirsin. Lenovonun ekran kartı çok daha iyi olduğu için onu daha çok öneriyorum.

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-e480-20kn007utx-i5-8250-8gb-256gb-14-dos-1920x1080-2gbvga-P296755302?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21

https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-14-bs104nt-intel-core-i5-8250u-8gb-256gb-ssd-windows-10-2gb-radeon-520-2pl95ea-notebook-397325357

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-vostro-14-5471-fhds55f81n-14fhdag-i7-8550u-8gb-256gb-ssd-P306009598
    Hocam,

Bu modelin bir kaç farklı kombinasyonunu gördüm. Sanırım bu model onboard ekran kartına sahip bu sorun çıkarır mı ?

Birde yoga530 modeline bakıyorum.

Bu iki model arasında karşılaştırıldığında hangisi daha f/p ürünü olarak adlandırabiliriz.

• BlackLeaF B kullanıcısına yanıt
    Almadıysanız aynı ürün trendyolda 3300e düşmüş. Bence daha iyisini bulamazsınız bu fiyat civarında. Bir de bunda rx 550 ekran kartı var. Performansı baya yüksek. Mx130 yanında çok düşük kalıyor. Bu önerdiğim cihaz çok daha mantıklı. İndirim bitmeden bir tane almanızı öneririm.

• quote:

Almadıysanız aynı ürün trendyolda 3300e düşmüş. Bence daha iyisini bulamazsınız bu fiyat civarında. Bir de bunda rx 550 ekran kartı var. Performansı baya yüksek. Mx130 yanında çok düşük kalıyor. Bu önerdiğim cihaz çok daha mantıklı. İndirim bitmeden bir tane almanızı öneririm.

https://www.trendyol.com/lenovo/20kn005dtx-thinkpad-edge-e480-ci5-8250u-4gb-1tb-2gb-amd-rx550-14-free-dos-p-2917358?boutiqueId=201446&gclid=CjwKCAiAmO3gBRBBEiwA8d0Q4oJV3kZcu99tRmTwX_91BgvtuwshHURkOJXQ35aRoluZXawVLQumOBoCMCkQAvD_BwE
    Hocam aynı ürün değil ikisi.

Birinde 8 birinde 4gb ram var.

En son attığınızda SSD yok ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pardon hocam model numarasından google aratınca direk o çıktı o yüzden dikkat etmemişim özelliklere. Kusura bakmayın. Almışken SSD ve 8 gb ram olanı almak daha mantıklı. Ürünleri canlı inceleme şansınız varsa bir inceleyin öyle karar verin derim ben. Düşündüğünüz modellerin hemen hepsi sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
  • quote:

Pardon hocam model numarasından google aratınca direk o çıktı o yüzden dikkat etmemişim özelliklere. Kusura bakmayın. Almışken SSD ve 8 gb ram olanı almak daha mantıklı. Ürünleri canlı inceleme şansınız varsa bir inceleyin öyle karar verin derim ben. Düşündüğünüz modellerin hemen hepsi sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
    Teşekkür ederim hocam.

Ne kusuru estağfirullah. On board ekran kartı olması haricinde sizin attığınız lenovo en iyisi gibi gözüküyor şuanlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Eğer trendyoldakini diyorsanız, onda rx 550 gibi sağlam bir ekren kartı bulunuyor. Mx150den %50 daha performanslı diyebilirim. Onboard değil yani o ekran kartı.

• Bütçeni biraz aşıyor ama alabileceğin en iyi modellerden biri.

i7-8550U işlemci

MX150 ekran kartı

256GB SSD

14" IPS panel

Alüminyum kasa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.