Bildirim
4000 DEVİR ÜZERİ GAZA BASINCA YANIK KOKUSU GELİYOR DÜŞÜK DEVİRLERDE SORUN YOK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
eğer hararet yükselmiyorsa sanırım sorun motorda değildir, debriyaj balatası sıyırıyor olabilir. -
hararet yukselmiyor fakat debriyaj kokusu yağ kokusu gibi bir kokuya benziyor mu onu bilmiyorum. daha ilk arabam ve arabadan da cok iyi anlamam daha doğrusu hangi parça ne işe yarar o kada bilmem. fakat focusu olan bir arkadasım benim arbada dinamo mu dedi tam olarak bilmiyorum kömürleri varmış ondan yapıyordu dedi fakat ona yuksek devilerde mi yapıyordu diye sormayı unutmusum siz debriyaj balatasından olabilir diyorsunuz fakat 2. viteste el firenini cekip yarım gaz verdiğimde ve ayağımı aldıgımda araç istop etti bu debriyaj balatasında bir problem olmadığının gostergesi değilmidir ? forumda bu şekilde deneyebilirsiniz diyorlar idi. -
yaü kokusu olabilirmi ?Eğer yağ değiştiriken motor kapagının üstünden çevreye kaçırmışlar ise , motor yüksek devirlere çıkınca koku gelmesi normaldir.Özelllikle eksoz manifoltunun üstüne bakın, üstünde yağ varsa muhtemelen yanıyordur ve bir müddet koku yapması kaçınılmazdır.İlk önce sık rastlanan bu durumu, bertaraf ederseniz daha ciddi konulara odaklanabilirsiniz. -
arkadaşlar bugun servise gittim ve problemin kaynağını öğrendik eksoz manifold ta hafif catlak varmış ve conta biraz kaçıtıyormuş yani catlak kaynak yapılıp contasının değişmesi gerekiyor allahtan buyuk bir problem yok imiş 30-40 ytl ye hallolacak bir sorun -
insan korkuyor tuzlu olacak diye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X