Şimdi Ara

Yarı otomatik araç gaz yemiyor ama devir artıyor yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim ablalarım, ilk aracımı aldım bir hafta önce ancak çok anlayamadığım bir problem yaşadım. Araç 2011 model yarı otomatik dizel toyota auris..

Aracı ilk sürdüğümde yaşamadım ancak 3.kullanışımda başladı. Devir 3e kadar dayanıyor ama hızımı arttırmıyor 20de kalıyor şehiriçinde. Ancak manuele geçtiğimde vites geçişlerini çok güzel yapıyor. Bu neden olmuş olabilir? Eski sahibi nadir bir şekilde yaşıyordum ve o durumda manuele geçiyordum dedi vitesi kavraması içinmiş, algılayamıyormuş. Ancak bunu ben artık her kullanışımda yaşıyorum.

Balatalarını da 1~1.5 yıl önce değiştirdiğini söyledi. Ustalara götürmeden bir fikir sahibi olmak istiyorum. Otomatik de sürerken vitesi algılamayıp gaz vermemesi, manuele geçince kavraması arabanın rahatlaması neden olur? Bir kez max 10 cm derinlikte su birinkitisinden geçtim acaba su mu kaçtı diye düşündüm ama araç çalışmasında bir problem yaşamadım. Sorunu kendimde aramaya çalıştım ilk sürüşümde ani gaz verme yaptım ama bu bikac kerelik bi seydi bundan bozulacagini dusunmuyorum.. Fikri olan olursa yardımcı olursaniz sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.