Şimdi Ara

4000 lira gamingg laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaslar bu aralar oyuncu laptobu arıyorum ve bu işlerden pek anlamiyorum. Bir bilene danış demişler ve uzun süredir forumu takip ediyordum simdi de sizlere danısabilmek için üye olup konu açıyorum :)

benim buldugum laptop bu havale indirimi ile 4.000 lira civarına geliyor sizin düsünceleriniz nedir önerebileceğiniz baska bir model var mı ? açıkcası monsterida arastirdim bayagı fakat sorunu cok diyorlar bu model hakkında düsüncelrinizi alabilir miuim

http://www.eksenbilgisayar.com/msi-ge62-6qdapache-pro-405xtr-core-i7-6700hq-8gb-1tb--128gb-ssd-2gb-vga-gtx960m-156-full-hd-freedos#Details

• Ben de aynı modeli kullanıyorum ama Amazon'dan 3900 TL'ye almıştım. Çok sağlam bir bilgisayar ama firmware güncellemesi yapılmazsa biraz ısınıyor. Güncellemeden sonra tank gibi. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Ben de aynı modeli kullanıyorum ama Amazon'dan 3900 TL'ye almıştım. Çok sağlam bir bilgisayar ama firmware güncellemesi yapılmazsa biraz ısınıyor. Güncellemeden sonra tank gibi. Kesinlikle tavsiye ederim.

amazon işini bende arastıyorum suan havale indirimi ile bu laptop da 4,064 tl ye denk geliyor amazon ile ugrasmama deger mi sizce ya da genel olarak amazonu mu tavsiye edersiniz. Yorumunuz için tsk ler
  • http://www.sinerji.gen.tr/msi-pe60-6qe-406tr-gtx960m-pmu67935

bende bu pc yi 3500 tl ye alacam yarın özellikleri tamamen aynı ici bile aynı ben cok araştırdım parçalarına kadar baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: weryweycool3

http://www.sinerji.gen.tr/msi-pe60-6qe-406tr-gtx960m-pmu67935

bende bu pc yi 3500 tl ye alacam yarın özellikleri tamamen aynı ici bile aynı ben cok araştırdım parçalarına kadar baktım

onun ekranında sorun olabiliyor deniyordu kardesim ama gerçi ben pek arastirmadim. O modeli tavsiye eder misin çift fan sistemi var mı onda da açıkcası ben sadece oyun için kullanıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turan1sT -- 27 Mayıs 2016; 0:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turan1sT

quote:

onun ekranında sorun olabiliyor deniyordu kardesim ama gerçi ben pek arastirmadim. O modeli tavsiye eder misin çift fan sistemi var mı onda da açıkcası ben sadece oyun için kullanıcam

aga ben 10 gündür araştırıyorum .

misal şunu soleyim led ekran aydınlatma tipi imiş .. arkadan florsan şeklinde

Ips ekranda panel tipiymiş yani bi pc hem led hem ıps olabiliyor en iyiside buymus

Fakat ben sunu farkettim Msi ürünlerinde Ips kullanmıyor Neredeyse baktıgım hepsi TD LED olarak geciyor.

Bu pannelleride degisik firmalar üretiyor misal samsung , thai chin falan .

Bu pe60 modelinde ise tha chin gibi bi marka panel var bu panelde kırmızı renk tonları daha baskın onları truecolorile ayarlayabiliyorsun samsung led lerdede ışık sızması problemi daha cok misal

Yani 10 günlük araştırmamın sonucunda vardıgım tek bir nokta var hangi ürüne bakarsan bak muhakkak bi sorun buluyorsun , ve misal biz laptop alırken diyoruzya bu 16gb ram oda 16gb ram ekran kartları aynı cart curt hepsi aynı bu neden pahalı.. Bu noktada işte kullanıcı tercihleri mevzusu aynı olmasına ragmen bu daha ici calısıyor diyoruz herks o modele yükleniyor fiyatı pahalanıyor

• şuna da bir bakmanı öneririm

INTEL i7-6700HQ, 16GB RAM, 128GB SSD + 1TB HDD, 15.6 Full HD, Nvidia GeForce GTX960M 4GB, Windows 10

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11051
  • quote:

quote:

quote:

Ips ekranda panel tipiymiş yani bi pc hem led hem ıps olabiliyor en iyiside buymus

Fakat ben sunu farkettim Msi ürünlerinde Ips kullanmıyor Neredeyse baktıgım hepsi TD LED olarak geciyor.

Bu pe60 modelinde ise tha chin gibi bi marka panel var bu panelde kırmızı renk tonları daha baskın onları truecolorile ayarlayabiliyorsun samsung led lerdede ışık sızması problemi daha cok misal

Yani 10 günlük araştırmamın sonucunda vardıgım tek bir nokta var hangi ürüne bakarsan bak muhakkak bi sorun buluyorsun , ve misal biz laptop alırken diyoruzya bu 16gb ram oda 16gb ram ekran kartları aynı cart curt hepsi aynı bu neden pahalı.. Bu noktada işte kullanıcı tercihleri mevzusu aynı olmasına ragmen bu daha ici calısıyor diyoruz herks o modele yükleniyor fiyatı pahalanıyor

hm yani diyorsun ki ısıklı klavye ve bi ekran için o kadar fark ödemeye gerek yok. Peki 3500 liraya nerden alabiliyoruz o modeli

• quote:

quote:

quote:

quote:

hm yani diyorsun ki ısıklı klavye ve bi ekran için o kadar fark ödemeye gerek yok. Peki 3500 liraya nerden alabiliyoruz o modeli

valla bilmiyom benim alacagım yerde 1 tane var alacagım yeride bilmiyorum yarın ankaraya gidicem almak icin ulusda bi yerden alıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Ben de aynı modeli kullanıyorum ama Amazon'dan 3900 TL'ye almıştım. Çok sağlam bir bilgisayar ama firmware güncellemesi yapılmazsa biraz ısınıyor. Güncellemeden sonra tank gibi. Kesinlikle tavsiye ederim.

amazon işini bende arastıyorum suan havale indirimi ile bu laptop da 4,064 tl ye denk geliyor amazon ile ugrasmama deger mi sizce ya da genel olarak amazonu mu tavsiye edersiniz. Yorumunuz için tsk ler

10 günde geliyor.
  • Hocam gönlün MSI'dan yana mı bilmiyorum ama Asus'un GL552VL isimli bir modeli var. Ekran kartı GTX965M.
    Normal fiyatı biraz pahalı. 4800-4900 civarı.
    Bu hafta birkaç gece Vatan 4199 tl'sattı. Belki hafta sonu aynı indirim olabilir.
    Pek incelemesini bulamadım. İndirimli fiyatıyla değerlendirebilir diye düşünüyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gl552vl-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-128gb-ssd-15-6-gtx965m-4gb-w10.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam gönlün MSI'dan yana mı bilmiyorum ama Asus'un GL552VL isimli bir modeli var. Ekran kartı GTX965M.
    Normal fiyatı biraz pahalı. 4800-4900 civarı.
    Bu hafta birkaç gece Vatan 4199 tl'sattı. Belki hafta sonu aynı indirim olabilir.
    Pek incelemesini bulamadım. İndirimli fiyatıyla değerlendirebilir diye düşünüyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gl552vl-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-128gb-ssd-15-6-gtx965m-4gb-w10.html

Valla msi ye takildim nedense amazon dan almaya da kafam iyice yatti gibi sanirim pc yi amazondan getirtecem 800 lira gibi bi kara girilebiliyor arastirdigim kadariyla. Amazon dan almayi tavsiye eder misin ? Tsk ler yorumun icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turan1sT T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yurtdışından hiç ürün getirtmedim. Yani bu konuda hiç bilgim yok.
    Olan arkadaşlar vardır muhakkak. Umarım size yardımcı olurlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.