Şimdi Ara

4000 tl civarında GTX 1060'lı SSD'li sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben baya teknoloji özürlüyüm.
    Şimdi masaüstü toplamak istiyorum fakat bu konuda hiçbir bilgim yok. Bana 4000 lira civarında 1060lı ssdli sistem ve onu alabileceğim site veya yer önerisinde bulunabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medicci -- 21 Aralık 2016; 23:05:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Sinerji,İnventus'dan Alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sana tavsiyem amazon.de sitesini takip et. Hatta Yurtdisi Sicak Firsatlar forumunu takip et eger acelen yoksa cok cuzi miktara alabilirsin. Hatta uzuldugum bir animi soyleyim. BF(Black Friday) de Crucial Mx300 525Gb Ssd 90 € mi ne dusuyordu siparis ettim once sonra iptal ettim. Tekrar almak istedigimde fiyat ucmustu. Ancak Tr fiyatina baktigimda bir daha pisman oldum 729 tl :) Kasa aldim mesela Aerocool P7-C1 kasa tr fiyati 500 tl bana 74 € geldi. Keza anakart Msi gaming pro carbon Tr fiyati 720 tl civari combo indirimle bana 135 € geldi. Bu sekilde topla Tr de 1650 tl civari olan Asus Rog Strix 1060 6Gb ekran karti 1100 tl ye geliyor sana. Sadece yurtdisi alisverisi oldugu icin bazi urunlerde garanti verilmeyebiliyor bir de UPS kargo falan getiriyor ya onlarin formalitelerini bilmen gerekiyor. Ama bence tr den alip kaziklanma ben basladim toplamaya bu gidisle hepsini amazondan alicam. Hatta Logitech g900 chaos spectrum mouse tr fiyati 690 tl bana 80 $ a geldi. Yani alisverisini bu sekilde yap rahat 4000 tl ye toplayabilirsin sistemini. Sana akil verecekse birkac oneride bulunayim sen arastir parca fiyatlarini.
    -Intel i7 6700k veyahut i5 6600k islemci
    -Msi z170a gaming m5 veyahut gaming pro carbon anakart
    -Asus veya Msi 1060 6 gb ekran karti
    -Markalari arastir ama genel olarak Ddr4 2666,3000 mhz fiyatina gore ancak Cl degeri 15,14 olan ramlere bakabilirsin.
    -islemcine uygun sivi sogutma alabilirsin burda da sana onerim amazonda f/p urunu Arctic 240 liquid freezer
    -Psu da 620w seasonic bronze 80+ sertifkali supply. Yada Evga 750 gq ya bak amazondan yine.
    -Kasayi da arastir hosuna giden bir modeli !Amazon.de den al yari yariya geliyor.

Umarim biraz yardimci olabildim.

Edit:Hdd ve Ssd de sistemine gore ayarla onu yazmayi unutmusum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanSoldierTR -- 15 Aralık 2016; 9:19:13 >

• OttomanSoldierTR O kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun uzun yazmışsınız öncelikle teşekkürler. Zaman sıkıntı benim için çünkü elimde bilgisayar kalmadı ve evdeyken vakit geçircek başka bir uğraşım yok. Bir de teknoloji konusunda baya bahtsızımdır. Üzerine su dökülen laptopu aldığımda ilk gelen cihazın anakartı bozuktu ve değişim olmuştu. O yüzden kesin olarak garantili ve türkiyede muhattabını bulabileceğim bir yerden satın almak istiyorum.

• 1060 yerine RX 480 öneririm. 4000 TL bütçeye monitör dahil mi?
  • Bende Rx 480'den yanayım idealdir ve sorun cıkartacağınıda sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amd ye pek sıcak bakmıyorum. Monitör de dahil bütçe biraz artabilir monitörle birlikte olunca

• Pollux_ kullanıcısına yanıt
    Baya uygunmuş fiyatı. İşlemcide iyi fakat anakart kafamı karıştırdı sizce problem yaratır mı ileride

• Medicci M kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı 3GB alınmaz o kasa. 6GB olanı tercih edin.

4000 tl civarında GTX 1060'lı SSD'li sistem tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 15 Aralık 2016; 17:0:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.