Bildirim
4000 TL 'lik sistem topladım, MSI, İ5 6600K ÖNERİLERİNİZ, Lütfen bakarmısınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UYUMSUZLUK yapacak parçalar varmı, veya parçalar yerine önereceğiniz yeni parçalar varmıdır, teşekkürler :)
-
Kinzu v3 Kaç liralık alışverişte veriyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum kusura bakma ama kafayı yemişsin.
4000TL- R7 370
Küfreder millet.
Sinerji'de toplu pcler var 4000TLye,maliyetinden daha ucuz oluyor. Göz atmanı öneririm. Belli ki pek bir bilgin yok bu işlerde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart canavarlığı yapmaya gerek yok.
İşlemci:i5-6600k
Ekran Kartı:MSİ GTX980 4GB(İnternete R7 370 vs GTX980 yaz.
Anakart:MSİ B150M Bazooka
Ona göre de ram,kasa falan seç. Yaptığın sistem gerçekten rezil.
Anakarta çok yüklenme.ortalama bir kart 300-500 olmalı.Daha üstler var mı,var.Ama o sistemlerin bütçesi 8 9 milyar. Çift ekran kartı kullanıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinerjide hazır sistemler var veya oradan parçaları seçin toplayın o fiyata ve sistem olmamış.4000Tl o ekran kartı hiç iyi olmamış.Gtx 970 veya 980 alın.Anakartdan kısın Asus Z170K alın.Ram 8gb drr4 olsa yeterli tek slot alın ileride yükseltirsiniz.Benim sistem Gta 5 de 5gb ram kullanıyor.İşlemciyi i5 6500 yapıp ileride K serisi alıp overclock yaparsınız.Kasayıda Dark N10 tercih ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X