Şimdi Ara

4000 TL 'lik sistem topladım, MSI, İ5 6600K ÖNERİLERİNİZ, Lütfen bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  4000 TL 'lik sistem topladım, MSI, İ5 6600K ÖNERİLERİNİZ, Lütfen bakarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkeskin53 -- 1 Mayıs 2016; 17:10:11 >

• UYUMSUZLUK yapacak parçalar varmı, veya parçalar yerine önereceğiniz yeni parçalar varmıdır, teşekkürler :)

• Kinzu v3 Kaç liralık alışverişte veriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kusura bakma ama kafayı yemişsin.

4000TL- R7 370

Küfreder millet.

Sinerji'de toplu pcler var 4000TLye,maliyetinden daha ucuz oluyor. Göz atmanı öneririm. Belli ki pek bir bilgin yok bu işlerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart canavarlığı yapmaya gerek yok.
    İşlemci:i5-6600k
    Ekran Kartı:MSİ GTX980 4GB(İnternete R7 370 vs GTX980 yaz.

Anakart:MSİ B150M Bazooka

Ona göre de ram,kasa falan seç. Yaptığın sistem gerçekten rezil.

Anakarta çok yüklenme.ortalama bir kart 300-500 olmalı.Daha üstler var mı,var.Ama o sistemlerin bütçesi 8 9 milyar. Çift ekran kartı kullanıyorlar.

• Sinerjide hazır sistemler var veya oradan parçaları seçin toplayın o fiyata ve sistem olmamış.4000Tl o ekran kartı hiç iyi olmamış.Gtx 970 veya 980 alın.Anakartdan kısın Asus Z170K alın.Ram 8gb drr4 olsa yeterli tek slot alın ileride yükseltirsiniz.Benim sistem Gta 5 de 5gb ram kullanıyor.İşlemciyi i5 6500 yapıp ileride K serisi alıp overclock yaparsınız.Kasayıda Dark N10 tercih ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.