Şimdi Ara

4000 tl oyun bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe 4000 tl OC yapılmayacak bir oyun bilgisayarı toplayabilir misiniz ?
    Bir arkadaşın yardımıyla bunu topladık eksik var mı ? (ramler temsili 2133 mhz alacağım)
     4000 tl oyun bilgisayarı

• Hangi çözünürlükte oynayacaksınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 970 alırken garanti durumunu iyi araştırmanı öneririm bazı markalar coil whine durumunda değişim yapmıyorlar bilgin olsun.
  • 1080p hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat666

1080p hocam

Gtx 980 sıkıştır sisteme hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anakarttan fazla kısmak istemiyorum ileride sorun çıkarmasın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel sistem , tanıdık geldi.

Ram 2x4 kingstonla değiştirilebilir.
  • quote:

Hocam anakarttan fazla kısmak istemiyorum ileride sorun çıkarmasın ?

İleride değişim yaparken sadece sistemi mi yoksa sadece ekran kartını mı değiştirirsiniz bunu bilmek lazım. Eğer sade kartı diyorsanız r9 390x yada r9 390 970 karta göre daha uzun ömürlü olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam sizin verdiğiniz 980`li sistemi alacağım ben anakarttan bahsediyordum.
  • quote:

Hayır hocam sizin verdiğiniz 980`li sistemi alacağım ben anakarttan bahsediyordum.

Garantili alırsanız sorun olmaz. Ayrıca akım korumalı özel priz kullanmanızı tavsiye ediyorum. Gerisi biraz kader kısmet. Verdiğim sistemde ram işlemci değiştirebilirsiniz daha isabetli modelleriyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01827C3F7 -- 12 Ocak 2016; 21:23:01 >
  • 6600 ile değiştirsem işlemciyi aradaki farka değer mi ?
  • Değiştirmenizde fayda var bende benzer sistem alacağım yakında 6600 düşünüyorum

Ayrıca ram hyperx ile değiştirilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01827C3F7 -- 12 Ocak 2016; 21:49:53 >
  • ben kendim için topladıklarımı sanada yazayım

msi h170 m3 (475-80tl cashback)
    i5 6500
    16gb 2133mhz ddr4 (355 tl bimeks kampanyası)
    sapp r9 380x
    250gb ssd (305 tl valla nerenın kampanyası hatırlayamadım)
    27'' samsung curved monitör (1025 tl ekstra 75 tl bonus teknosa kampanyası)
    600w bronze psu (bonus karta gelen 75 tl bonusu buna harcadım)
    aerocool kasa (200 teknobiyotik kampanyası)

toplamda 4400 lira oluyor ama benim gibi kampanya kovalarsa 4000 e kadar düşürebiliyorsun...

not : tek bir ürünü vatandan aldım topkapı subesıne gittim. Bir daha asla gitmem.. bonusun puanlarını kabul eden tek firmaydı...elemanların müşteri ilişkileri berbat özellikle bilgisayar parçalarındaki elemanlar ürünler hakkında zerre bir şey bilmiyor ve müşterilere karşı kaba saba davranıyorlar sanki bedava alıyoruz..
    Kardeşim elemanları çokmu çalıştırıyorlar bilmiyorum ama rezalet bir ortam var hemen ürünü alıp çıktım...allah ürünü bozulanlara sabır versiin kim bilir orası nasıldır diye düşünmeden edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeSRiSeL -- 12 Ocak 2016; 22:09:40 >

• LeSRiSeL kullanıcısına yanıt
    Hocam en başta bende sisteminizdeki anakart`ı tercih etmiştim.Ramleri 8 gb yapıp ekran kartını duruma göre 390 veya 380 seçebilirdiniz.Sisteminiz gayet güzel ben 390 ile almaya çalışacağım
  • En son bunu topladım eksik var mı ?
    http://i.hizliresim.com/E5gLBB.png
  • gayet güzel zira güç kaynağına okadar para vermene gerek yok bence 200 liralık bronze sertifikalı 600w aerocool psu alman ve artan parayla ramlerı 16 yapmam daha mantıklı olacaktır..ben kullanıyorum termal sensörü var psu ısınana kadar çalışmıyor ve çalıştığında çok yüksek gürültüde çalışmıyor
  • Dalga mi geciyorsun

• it kopuk kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konulardan anlamıyorum bir sistem tavsiyesi yapabilir misiniz rica etsem ?
  • quote:

Hocam bu konulardan anlamıyorum bir sistem tavsiyesi yapabilir misiniz rica etsem ?

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/toplama-pc-jpg.59040/
    Suna bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.