Bildirim
4000 TL Sistem Toplama (Monitörsüz)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Sistem gayet iyi ama bana sorarsan gereksiz. Mesela ben olsam 290x yerine kesinlikle 290 tri-x alırdım. Onun dışında 4 milyarlık pc topluyorsunuz ama kasanız Z3? Sizce Trı-x rahat sığacak mı o kasaya? İşlemci soğutucusu bile bence yakışmamış. Dediğim gibi 290 tri-x alıp o açıkları kapatmaya çalışın. Gerçi para sizin istediğiniz gibi kullanabilirsiniz :) -
İ7 4790K
Gigabyte Z97-X Gaming 5
R9 290 Tri-X OC(Eksen)
G-Skill 2*4 1866 MHZ RipjawsX CL9 Ram
Seagate Barracuda 1 TB HDD
Xigmatek Talon 750W 80+ Silver Kasa+PSU
+Corsair H100i Sıvı soğutma
+Samsung 840 Evo 120GB
Toplam:4000 Civarı olması lazım mobilim -100 +100 oynayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xigmatek talon ve r9 290 değişimlerini yapınız ayrıca gaming 5 alınarak artan paraya samsung evo ssd alınabilir kaç gb olduğu size kalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu butceye şu kasa -
burda kasa hakkında yorum yapmışsınız ekran kartının uzunlu 30 cm z3 un ise 37 cm uzunluğunda olduğundan haberiniz yok halde yanında 3 fazla geliyor evet Soğutucu değiştirip r9 290 düşünüyorum kasa gayet sağlam bir kasa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X