Şimdi Ara

4000 TL'ye ekran karti ve kasa haric tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam,GTX 770'im var ve cok saglam bir kasam var.Bana İntel bir sistem toplayabilir misiniz?Ben bi tane yaptim gerci eke koyarim.Klavye,mouse,kulaklik eklenmeyecek.Monitorlerde dahil 4000
     4000 TL'ye ekran karti ve kasa haric tavsiye 4000 TL'ye ekran karti ve kasa haric tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çift monitör olacak

• ugur2137 U kullanıcısına yanıt
    İşlemci:http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-6400-soket-1151-27ghz-6mb-onbellek-14nm-islemci.html
    İşlemci İçin Soğutucu Almana Gerek Yok Kendisi Var Zaten Çok İyi Bir İşlemci :)
    Anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z170a-gaming-m3-intel-z170-soket-1151-ddr4-3600mhzoc-usb-31-anakart.html
    Ekran Kartı:http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-390-gaming-8gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
    Ram:http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-2x4gb-hyperx-fury-black-series-ddr4-2666mhz-cl15-12v-xmp-ram.html
    ÇOOK İYİ BİR RAM
    HDD DARBOĞAZ OLMASIN DİYE HDD:http://www.vatanbilgisayar.com/wd-35-1tb-caviar-blue-sata-30-7200rpm-64mb-cache-harddisk.html
    KASA VE PSU 750W:http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-core-v51-80plus-bronze-750w-pencereli-midt-atx-siyah-kasa.html
    BENDE BUNU ALACAĞIM.. OYUNCULAR İÇİN SÜPER
    BENCE BU. KASASI BİLE VAR.
    AYRICA BEN BUNUN YANINDA OYUNCU KLAVYESİ VE MOUSESİ ALACAĞIM DİYORSAN SANADA LİNİNİ VERİM

• Tesekkur ederim ama ekran kartim ve kasam var zaten.İslemciyide daha ust duzey bi seviyeye cikarmayi dusunuyorum ama tesekkurler

• Senin yaptığın sistem için;

-İşlemciyi 6700k ile değiştir.K ibaresine dikkat et.
    -Ram'lari daha uygun fiyata alabilirsin.440 tl'ye ddr4 16gb ramlar var.
    -İşlemciye soğutucu alman yararına olur.100-150 tl arası bir soğutucu işini fazlasıyla görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Senin yaptığın sistem için;

-İşlemciye soğutucu alman yararına olur.100-150 tl arası bir soğutucu işini fazlasıyla görür.

Dediginiz islemci 1150 soket degil mi?Anakart 1151
    Soket oldugu icin cekindim bira.Ram zaten 16 gb ddr4,sogutucuyuda eklerim tesekkurler

• quote:

Senin yaptığın sistem için;

Pardon ayni islemciymis,onun k modelini goremedim vatanda direk bunu ekledim

Madem bütçen var,6700k ve z170 ile daha uzun ömürlü bir sistem kurarsın.
  • quote:

Madem bütçen var,6700k ve z170 ile daha uzun ömürlü bir sistem kurarsın.

K modeli eklensinde oyle alayim bari pc'yi.Tesekkurler yardimin icin

Windowsu cikar baska yerden alirsin daha uyguna para da cebinde kalir korsan winleri bile win 10 a geciriyor herkes bosa para verme

6700k alirken uygun bir sogutucu sart kutuda stok gelmiyor

6700k alirken En azindan sli destekli iyi bir z170 anakart sec

Asus z170 A fp olarak cok basarili sli destekli dijital fazli overclock kapasitesi iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Aralık 2015; 12:30:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Windowsu cikar baska yerden alirsin daha uyguna para da cebinde kalir korsan winleri bile win 10 a geciriyor herkes bosa para verme

6700k alirken uygun bir sogutucu sart kutuda stok gelmiyor

6700k alirken En azindan sli destekli iyi bir z170 anakart sec

Asus z170 A fp olarak cok basarili sli destekli dijital fazli overclock kapasitesi iyi

Fan eklenicek,Windowsu orjinal alicam korsan kullanmam.Anakarti degistiriyorum tesekkurler

Ben korsan kullan demedim ki vatan pahaliya satiyor dedim 60 civarina alip win 10 a guncelleme imkani var saticiyi duzgun bulursan sorun olmaz

Forumdada toplu lisanlari uyguna alip satanlar vardi sanirim

Sogutucu olarak uyguna hyper evo 212 onerebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Aralık 2015; 12:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Ben korsan kullan demedim ki vatan pahaliya satiyor dedim 60 civarina alip win 10 a guncelleme imkani var saticiyi duzgun bulursan sorun olmaz

Forumdada toplu lisanlari uyguna alip satanlar vardi sanirim

Sogutucu olarak uyguna hyper evo 212 onerebilirim

Baktim gittigidiyorda 70 liraya falan var.Korsan olarak yukleyip sonra key ile orjinale mi ceviriyoruz?

Isoyu windowsun kendi sitesinden cekip flasha yaziyorsun kurulumda keyi giriyorsun

Gittigidiyorda satanlar yeine g2a tarzi sitelere bakabilirsin satici dreamspark keyi satiyor olabilir

Ayrica universite ogrencilerine de ucretsiz dreamspark var biraz forumu arastir

Korsan windowslar wi10 a guncellenince duzgun yapilirsa orjinale donuyor forumda cogunluk boyle kullaniyor

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Eğer Onun Elinde 7 ,8 veya8.1 varsa (serialli) onu yükleyip windows 10 a orjinal güncelleyebilir..
    Böylece Korsanı Orjinal Yapar

• o eklediğin monitör beş para etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

o eklediğin monitör beş para etmez.

Hangisi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.