Şimdi Ara

4000 tl'ye kadar 4K Ultra HD Smart TV tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4000tl'ye kadar 4K Ultra HD Smart TV bakıyorum. Black Friday'de alacağım o yüzden şuan biraz daha yüksek fiyat görünen modeller de olabilir.

Ek olarak aşağıdaki sorularımın cevaplanması durumunda herkesin işine yarayacağını düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Kullanım Amacım ve kriterler:
    --Her gün kesin Netflix
    --Playstation'dan veya PC'den bağlayıp oyun
    --50 veya 55 ekran(salon çok büyük değil)
    --ses kalitesi önemli değil 5+1 ses sistemim var
    --curved'e eğer çok farkı yoksa gerek duymuyorum
    --kafadan 5 yıl kullanmak istiyorum
    --Samsung,LG,SONY,PHILIPS dışında düşünmüyorum
    --120Hz'den fazla düşünüyorum
    --HDR uyumlu
    --HDMI 2.1 uyumlu olursa tadından yenmez

Soru İşaretleri:
    --4000 fazla 3000'e de halledersin diyorsanız öneriniz bekliyorum.
    --4000 yerine 4500'e çık kafan rahat olsun diyorsanız ona da açığım.
    --55 tabiki 50'den daha memnun eder ama diyorsanız ki 50'de çok daha iyi bir ürün var o fiyata boşuna 55'e çıkma, bana uygundur
    --OLED,QLED,LED farklarını okudum ama kafam çok karışık :)
    --120Hz ve üzeri düşünüyordum ancak piyasada 60'lar bile çok para. Aynı fiyata 100 de var. Nedir bunun oluru?
    --contrast-ratio oranının çok şişirildiği yönünde yazılar okudum, ne diyorsunuz?
    --Black friday mi? Yoksa Cyber Monday mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4rp3 -- 21 Kasım 2019; 10:22:4 >

• 100 hz alacaksanız bütçeyi en az 2 bin tl kadar zorlamanız gerek. Playstation ve bilgisayar bağlayacağınızı düşünürsek input lag değeri düşük olması da gerek. 55q60r bütçenizi zorlamanız dahilinde isteklerinizi karşılayacaktır. Olmazsa 50ru7400 de işinizi görür.
  • Teşekkürler yanıt için, inceliyorum belirttiğiniz tv leri.

Evet arkadaşlar başka tavsiyesi ve sorularım hakkında bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

100 hz alacaksanız bütçeyi en az 2 bin tl kadar zorlamanız gerek. Playstation ve bilgisayar bağlayacağınızı düşünürsek input lag değeri düşük olması da gerek. 55q60r bütçenizi zorlamanız dahilinde isteklerinizi karşılayacaktır. Olmazsa 50ru7400 de işinizi görür.
    ek olarak samsung 55Q60rat ile sizin belirttiğiniz 55Q60r aynı mıdır? ona baya ısındım alıcam sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

100 hz alacaksanız bütçeyi en az 2 bin tl kadar zorlamanız gerek. Playstation ve bilgisayar bağlayacağınızı düşünürsek input lag değeri düşük olması da gerek. 55q60r bütçenizi zorlamanız dahilinde isteklerinizi karşılayacaktır. Olmazsa 50ru7400 de işinizi görür.
    ek olarak samsung 55Q60rat ile sizin belirttiğiniz 55Q60r aynı mıdır? ona baya ısındım alıcam sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: c4rp3

Alıntıları Göster
    Biraz geç oldu ama aynı hocam fark yok aralarında. Fakat bu 55q60r olan model köşeden aydınlatmalı.Arkadan aydınlatmalı modelleri öneriyorlar. Ha ben aldım çok memnunum 55q60rden. Bütçeniz tam olarak nedir ona göre öneri yapayım.
  • selamlar,

55Q60r aldım ve 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim. yorumla destek olanlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.