Şimdi Ara

4000 TLye Kadar Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden kullandığım telefon IPhone 6s+. 16 GBlık modelinden aldığım için baya bir sıkıntı yaşıyorum ve Apple biraz canımı yaktığı için tekrar kullanmayı pek tercih etmiyorum. Max bütçem 4000 TL. Özellikle aradığım özelliker :
    -SD kart desteği / arttırılabilir hafıza (128GB olunca tercih etmeyebilirim ama baktığım bir özellik ve varsa 32-64GB olabilir)
    -Kamerasının daha önce kullandığım IPhone 6s+dan daha kötü olmasını istemiyorum, aşırı önem verdiğim bi özellik değil ama aynı seviyede veya daha iyi olmasını tercih ederim(sadece MP olarak değil, yapay zeka teknolojisi ve image stabilizer tarzı teknolojilerle son çıkan fotoğrafın kalitesine önem veriyorum)
    -Jak girişi olmasını umursuyorum; yanımda dönüştürücüler, kablolar taşımaktan çok hoşlanmıyorum
    -Uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum o yüzden yazılımsal olarak güncellemeleri alan ve bir süre almaya devam edecek potansiyeli olan telefonları tercih ediyorum
    -Pop-up kamera çok ısınabildiğim bir özellik değil, olmamasını tercih ederim
    -Bunlar genelde olan özellikler olduğundan çok önemli değil ama en azından 1 gün götürebilecek bir batarya, biraz da olsa hızlı şarj olabilme özelliği ve fena olmayan bi hoparlör arıyorum ki eski telefonumda hoparlörün kötü olmasından sıkıntı çekmiştim, kulaklık takmadan çok zor duyuluyodu sesi açık ortamlarda
    -Çentikli ekranlarla sorunum yok; ekranın telefonun ön yüzünü kaplamasını, yanlara taşmasını sevmiyorum. Telefonun ön yüzünde rahat tutmamı sağlayacak en azından çerçeve olmasını isterim.

Fazla oyun oynamayan, yüksek özellik gerektirmeyen oyunları ara sıra oynayan biriyim. Sadece telefonda çok şey tutmayı seviyorum ve genel kullanımda hız-performans bekliyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Not: Çok şeyi aynı anda istedim gibi, farkındayım. Ancak önceki kullanımlarda karşılaştığım sorunları ve kullanım sırasındaki ihtiyaçlarımı düşünerek oluşturduğum bi liste bu. Hepsinin aynı anda, beli bu fiyata, olamayacağının farkındayım. Sadece pişman olmamak açısından olabilecek en yakınını istiyorum.

• s10e sizin için en ideali
  • Bataryası konusunda sıkıntı yaşar mıyım ? veya çözümleri var mı tek aklıma takılan o şu anda.
  • Makelojan M kullanıcısına yanıt
    s10e'nin batarya performansı iyidir ama tabi çok über süper bir performans da beklemeyin,3100mah sonuçta.Kıyas olarak 6s+'ın bataryasından memnun kaldıysanız bundan da memnun kalırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.