Şimdi Ara

40000-HP Victus R7-7840HS 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1' Dos Dizüstü Bilgisayar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    https://www.incehesap.com/fenix-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-48955/

İlla laptop olmayacaksa. 4070super sistemlerde, 39binden aşağı ilk defa gördüm bu fiyata.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sub_v S kullanıcısına yanıt

Masaüstü almak önceliğim ama bunda peşin fiyatına taksit imkanı yok hocam. Bir de darboğaz yapmaz mı bu işlemci?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efyavas kullanıcısına yanıt

Fiyatlar seçimden sonra patlar diye 31 mart yerel seçim akşamı 45'e almıştım. Benim elimde patladı fiyat olarak ama oyuncuları üzmeyecek bir cihaz . Özellikle harici ekranla kullanıp arada da mobilite olsun diyenlere öneririm.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Elimde 3060ti masaüstü pc var, bazı durumlardan dolayı laptop'a geçmek durumundayım sizce bu laptop pişman eder mi?

• Cei kullanıcısına yanıt

Bence üzmez hocam. Hem W10 hem W11 ile sorunsuz çalışıyor. 16 olanı alırsanız Rami 32 yapın bence. Başka bir şeye gerek yok.

• Bu arada Hepsiburada da indirim yapmış. N11 fiyatından yüksek ama 9 taksit vade farksız gördüm world card için düşünen bir baksın.

Aldım hocam axess 6 taksit yaptı peşin fiyatına. Teşekkürler cevap için.

Bu arada N11 de bitmiş. Hepsiburadan alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cei -- 5 Haziran 2024; 23:28:5 >

Güle güle kullanın hocam. Bence memnun edecektir sizi sorunsuz bir cihaz gelirse. Ben pek kullanmıyorum özellikle evde masaüstü sevdiğimden ama kullanmak için arada bir açtığımda duruşunu, çalışmasını falan seviyorum keratanın  

teşekkürler, çok ısınmayan bir aletmiş hocam, oyunda vs. denediniz mi siz?

Epic Games store kurdum ben. Oradan bir kaç oyun baktım ama çok ağır şeyler değildi açıkçası. The Long Dark oynadım 1 saat kadar önerilen ayarlarda tık demedi ısınma, fan gürültüsü vs olarak. Biraz ağır oyunlarda test etmek lazım.

ısınma normal , ama fanlar çok bağırıyor, denediğim oyunlar TLou, Rdr2, Gow.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Keşke victus yerine omen alsaydınız ben 2024 başında 42k ya i5 13500hx ve 4060 1tb 16gb ramli versiyonu aldım victus la aralarında ciddi malzeme kalitesi var

• Miraç ılgaz bingöl M kullanıcısına yanıt

Omen bambaşka bir dünya evet. Bende oyun için ayrı iki kasa var. Normalde bunu pek kullanmıyorum, daha ziyade yazlık / mobil dönemler için aldım ve 4070 olduğu için aldım. Nadir açılacak makine için daha fazla para vermek istemedim.

Yinede iyi para vermişsinizdir 😀

• Miraç ılgaz bingöl M kullanıcısına yanıt

Verdik 45000 kadar seçimden sonra döviz patlar falan biraz panikledik 31 Mart gecesi almıştım  . Sonra benim aldığım 38 küsüre kadar düştü. Tek tesellim HB'den 3 ay erteleme ve sonrasına 6 taksit şeklinde almıştım. Daha ödemeye başlamadım açıkçası. Neyse konuyu hortlatmıyım daha fazla bu son mesajım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.