< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoment0101 -- 21 Eylül 2023; 1:14:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
40000 TL'ye Dota2 için sistem tavsiyesi
-
-
üzerinde 5k daha ekleyip şunu alabilirsen süper olur
-
Hocam bu nova bilgisayar güvenilir mi? Sitesi bayağı eski geldi gözüme. Fakat istediğim ekran kartı olan 7800 xt ucuz diğer sitelere göre.
-
Hocam cevabiniz icin tesekkur ederim, eskiden AMD'ler handikapliydi oyle bilirdik simdi durum nedir hocam :D
Birde monitorum NVDIA G-synch'li performansi etkiler mi ? Bosuna g-synch almis olmuyor muyum ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoment0101 -- 22 Eylül 2023; 1:10:11 > -
Birisi sayet bana burdan yardimci olursa dua ederim..
chillblastConfigure | Build Your Perfect PChttps://www.chillblast.com/all-gaming-systems/start-from-scratch/configure?expert=true&buildid=316662 -
-
evet güvenilir tabikide. 20 yıllık firma. sitesi basit ve kullanışlı. kafa karıştırmıyor diğer allengirli siteler gibi.
-
AMD lerde sorun yok şuan ama monitörün G-synch destekli ise ekran kartını RTX 4070 ya da 4070 Ti alman daha mantıklı olur. Ama işlemci amd kalabilir onda sıkıntı olmaz.
-
Hocam çok teşekkür ederim, sadece bir soru soracağim Dota2 oynamak için bu sistem biraz pahalı değil mi ? Ha kardeşim hem 160 FPS istiyorsun hem pahalı diyorsun diyorsan okey ama 1500 pound diyor ben böyle 1100 civarı bişey bakıyordum. Ben bu sistem upgrade etme işinin bu kadar karisik olduğunu da bilmiyordum ya, e bize bir kasa aldın mı upgrade edebilirsin denirdi, notebooka karşı avantajı buydu hatta..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kaç gblik alayım ya ? Birde GB değil kaç bitlik ekran kartı olduğunu daha önemli gibi bir bilgi var bende ya geçmişten gelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman şöyle alırsınız. İlerde ekran kartını da yükseltirsiniz. Anakartı biraz iyi seçtim, 2-3 sene sonra daha iyi işlemci de takabilirsiniz, yeni çıkacak oyunlar için de rami 32 GB yaparsınız.
Asus RX 6750XT kart da var, başka oyunlar da oynarım dersiniz o da olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam fevkalade yardimci oldunuz, şimdi ben bu sistemi bi kaç yerde toplayayim birde Amazon UK de kendim almış gibi toplayayim bakalım fiyatlar ne çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X