Arkadaşlar,
Genelde kod yazmak ve dota2 (160 fps full ayarlarda) oynamak için bir bilgisayar kurdum. Amazon UK'de bu sistem 1420 pound tutuyor.
Normalde bütçem 1200 kadardı bu sebeple ihtiyacıma göre minik rotuşlar önerseniz sevinirim.
Elimdeki monitor 2K 165 hz MSI Gsynch bir monitor olduğundan NVDIA gerekli.
Bir de uyumluluk konusunda hiç bir bilgim yok, bilgisi olan arkadaşlar incelerse sevinirim.
SSD:
Crucial P5 Plus 1TB Gen4 NVMe M.2 SSD Internal Gaming SSD with Heatsink, Compatible with Playstation 5 (PS5) - up to 6600MB/s - CT1000P5PSSD5
GPU:
Gigabyte GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12GB Graphics Card - 12GB DDRX6 21Gbps, PCI-E 4.0, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1a, NVIDIA DLSS 3, Ada Lovelace Arch, GV-N4070WF3OC-12GD
WIFI:
WiFi 6E Wireless Card Intel AX210 NGW Bluetooth 5.3 Tri-Band 5400Mbps Network Adapter for Laptop Support Windows 10/11 (64bit) M.2
WINDOWS 11 HOME
PSU:
Corsair RM750e (2023) Fully Modular Low-Noise ATX Power Supply - ATX 3.0 & PCIe 5.0 Compliant - 105°C-Rated Capacitors - 80 PLUS Gold Efficiency - Modern Standby Support - Black
RAM:
CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 5200MHz CL40 AMD EXPO iCUE Compatible Computer Memory - Grey (CMK32GX5M2B5200Z40)
MOTHERBOARD:
Gigabyte B760 DS3H (Socket 1700/B760/DDR5/S-ATA 6Gb/s/ATX)
CPU:
Intel® Core™ i5-13400F Desktop Processor 10 cores (6 P-cores + 4 E-cores) 20MB Cache, up to 4.6 GHz
CASE:
CORSAIR 3000D AIRFLOW Mid-Tower PC Case – 2x SP120 ELITE Fans – Four-Slot GPU Support – Fits up to 8x 120mm Fans – High-Airflow Design – Black
Arkadaşlar amacım Dota,2'yi 1080p de optimum 160+ min 144fps de minimum 2-3 yıl oynayacak daha sonrasında upgrade edilebilir bir sistem kurmak. Eğer bu kriteri bir laptop ile stabil şekilde sağlayabilirsem önerilerine açığım.
Monitor dahil olmayacak. Elimde 165Hz 1440p G-SYNCH MSI monitör var.
Fiat egea cross hybrit
Arkadaşlar 2022 model ikinci el egea cross hibrit araç almayı planlıyorum lounge versiyon, dizel araç sevmiyorum fakat bu aracı almamdaki en büyük etken donanımı ve satmak istediğimde de hızlı satabilme isteği.
Sizce bu aracın piyasası var mı yada olur mu ? Dizeli daha mantıklı geliyor insanlara ve sürekli bir Corolla ile karşılaştırma yapılıyor. Bu piyasasında bir düşüş yaratir mı ?
Paket lounge plus + güvenlik paketi olacak.
Arkadaşlar aklımı karıştıran bir mevzu var, altımda arabam var satmayı kafaya koydum ve satar satmaz 7-10 gün içerisinde bir araç almam gerekiyor. İstediğim fiyat bandı ile elimdeki nakit arasında 100-200 liralik bir açık olacak bu açığı ise kredi ile kapatmak istiyorum, velevki karşıma fırsat araci cikti hemen kredi alıp isi çözmem gerekiyor ama nasıl olacak adam beni beklicek mi ? Bu isin raconu nedir ? Mesela ziraatden ikinci el için kredi alabilir miyim düşük faizli ? Ya da hızlı ve düşük faizli kredi almamın bir yolu var midir ?
650K±20 bandında alinabilecek bir araç
Arkadaşlar merhaba, elimde 400K civarinda satabileceğim bir Skoda Fabiam var. Hem bebeğimizin olması, hem daha üst bir sınıf araba kullanmak istememden ötürü aracımı üzerine kredi çekip araç almayı planlıyorum.
Isterleri siraladigimda sanki tum istediklerimi egea cross lounge hibrit guvenlik paketli versiyon karisiliyor ama iste fiat olmasi vs. beni dusunduruyor, bu konuda kullanici deneyimi olan arkadaslar da bilgilendirirse sevinirim ayrica ya kardesim onu alacagina bak su var diyen arkadaslardan da fikir bekliyorum.
Yardımcı olmak adina isterlerim:
Otomatik vites,
Benzin veya hibrit
Turbo beslemeli,
ön-arka park sensörlü,
otomatik kapanır ayna,
kablosuz android auto ( olsa iyi olur :) ) ,
bagajı geniş 400lt+,
model yılı min. 2018,
km max 75k.
Edit:
Baslikta C4 konustuk, shine bold sıfırı 850 den başlıyor ikinci elde ve bence bu para cok fazla zaten veremem
Seat Arona vb. b-suv kesinlikle almayacagim ayni seyin laciverti geliyor.
Şuan güncel olarak honda dizel executive serisine bakıyorum, fikri olan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim. Dizel dusuk km li biseyler olabilir..
.
.
ADANA GÖKTEKİN ENERJİ "AR-GE MÜHENDİSİ" İŞ İLANI
ADANA GÖKTEKİN ENERJİ "ARGE MÜHENDİSİ" İŞ İLANI
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.172 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası