Şimdi Ara

4000tl sistem(ekran kartsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizden isteğim max 4000tl bütçe ile gtx 1070 için ve gtx 1080 için sistem toplamanız ve paranın hepsini kullanmanız şart değil max bütçe o 1080p 2k oynatcak uzun süre götürcek pc lazım ve ryzen serisinde en düşük hangi işlemci çalıştırırsa öyle toplayın yani sistemi bütçeyi tamamlamanız şart değil

• Ryzen şart mı?
  • MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    intel çok pahalı gelir diye dedim hocam 1080 i geçtim 1070te bile bütün bütçeyi büyük ihtimalle kullanmanız gerecek
  • 1080p 2k oynatacak, ekran kartı haricinde kasa ve monitör dahil 4000 TL sistem öyle mi?
    hocam monitörü eklersem çok saçma olur monitör için ayrı 1200tl bütçe var onun içinde öneri yapabilirsiniz şimdiden belirtiyim sistem şubattta alcam sizden ricam ocak zammı ihtimaline karşı biraz açık bırakmanız bütçede
  • Ryzen 5 2600

Asus B450 Plus Prime

Corsair 2400mhz 2x8 GB Ram

Seagate 1 TB Barracuda

Samsung 250 GB SSD

Aerocool CyberX

650 W

Asus VP248H
    genelde 3000mhz min öneriyolar hocam 2400mhz az değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DüşünenÇocuk32

genelde 3000mhz min öneriyolar hocam 2400mhz az değil mi
    3000mhz ben de öneririm ama bütçe dar hocam, hem 2400 mhz küçümsenecek bir yanı yok.
    3000mhz ile 3951tl tutuyor ocak zammı yakmaz inşallah
  • quote:

3000mhz ile 3951tl tutuyor ocak zammı yakmaz inşallah
    Ocak zammı nereden çıktı?
    forumda biri diyordu ocakta yılbaşı dolayısı ile zam gelir diye sinerjiden topluyorum sistemi şubatta alcam sistemi belki yazdım görmemişsinizdir hocam aklımda monitör olarak 1ms 144hz var büyük ihtimalle james donkeyin 24inç versiyonunu alacağım
  • quote:

forumda biri diyordu ocakta yılbaşı dolayısı ile zam gelir diye sinerjiden topluyorum sistemi şubatta alcam sistemi belki yazdım görmemişsinizdir hocam aklımda monitör olarak 1ms 144hz var büyük ihtimalle james donkeyin 24inç versiyonunu alacağım
    Dolar zıplamadıkça bir zam olmaz bence
    inşallah hocam bide ben sistemde öneridiğiniz gibi samsung kullandım james donkey ssdleri içinde çok iyi diyorlar samsunga a rakip olur mu bide 240-250gb versiyonu bulamadım türkiyede stoğu yok galiba
  • quote:

inşallah hocam bide ben sistemde öneridiğiniz gibi samsung kullandım james donkey ssdleri içinde çok iyi diyorlar samsunga a rakip olur mu bide 240-250gb versiyonu bulamadım türkiyede stoğu yok galiba
    Samsung SSD konusunda bence rakipsiz. Al 250 GB SSD Samsung rahat rahat otur.
    dolar şuan 5,4 bence dolar 5,5 geçerse yani 5,8 6 falan olursa daha gide az geçerse o civarda kalır eğer geçemezse düşüşe devam eder 5 civarı olur şu yakın zamanda görüp bakacağız
  • DüşünenÇocuk32 D kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhandemirci -- 13 Ocak 2020; 20:14:57 >
  • up intel tabanlı sistemde toplar mısınız arkadaşlar
  • intelden anlıyordunuz galiba hocam gtx 1070 için 4000tlye intelli sistem toplayabilir misiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.