Şimdi Ara

4000TL'ye daha iyi sistem toplanır mı ? (1 hafta sürem var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayrıca herkes ayrı telden yorum yapmış Gtx 1070 öneriyorsunuz adama bakalım arkadaşın monitörü nasıl? 2K monitör yoksa boşa gidecek. i5 6600 ve gtx 1070 Bf1 de herşey ultrada 144Hz monitör ile 70-85 fps alıyor. Ben Gtx 970 ve i5 4590 ile 65-75 fps alıyorum zaten ultrada. i5 6600 ve gtx 1070 ultra kullanımda işlemci de %100 kullanım sağlıyor ekran kartı %99 kullanım sağladığı zaman. İşlemci böyle böyle yorulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 26 Aralık 2016; 1:20:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaş 1070 e i5 6600 ü yetiremiyorsa 1080 e 6700k yı hiç yetiremez.

Neyin kafası çözemedim. i5 6600 gayet ömürlük bir işlemci.
  • msı veya asusun sıstemlerını bı bak kardesim
  • Bu, bu kadar tartışılacak bir konu değil arkadaşlar boşverelim. İşin ram farkına bakmayınız şu an %10 indirim bitmeden almak istediğim bi sistem. Zaten 1 ay sonra yanına bir ram alıp ondan biraz sonra ssd alıcam parça parça sistemi sürekli güncel tutmayı düşünüyorum. Birden yüklenip para vermektense böyle yapmak ekonomik açıdan daha doğru görünüyor. Her şey ultra değil bu hayatta oyunu da hayatı da tadında yaşamak gerekir. Benim için konu yeterli teşekkürler hepinize, başkaları da görüp nasiplensin.
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Şahsen hava soğutmadan iyi olacağı kesin ayrıca bir kasaya okadar para bayılmak masraf ben ornek olarak soğutucu dedim başka şeylerde alınabilir en iyisi 150 tlye kasa alir led döşer biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.