Şimdi Ara

401 TL FSP Hyper K 600W 80+ Güç Kaynağı/515 TL FSP CMT120A-CMT110A 500W Kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu fiyat civarına fanlı ve PSU lu kasa varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kasa kalitesi nasıl

• Kasayı iki senedir kullanıyorum, inventus'dan almıştım zamanında. Mini ATX düşünüyorsanız gayet güzel, iş görüyor fakat fazla yükte çalışacaksanız çabuk ısınıyor, öndeki iki fan içerisini iyi besleyemiyor. Ben sonradan 3 adet fan taktım. ( 2 ön 1 üst) Render alırken temperli kapağı söküyorum. Ona göre alın.

401 TL FSP Hyper K 600W 80+ Güç Kaynağı/515 TL FSP CMT120A-CMT110A 500W Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 4 Haziran 2020; 16:32:31 >

• Ressam kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi olarak memnunmusunuz

• www.bizdehesapli.com
    POWERBOOST VK-P1900B 500W GAMING KASA
    https://www.bizdehesapli.com/powerboost-vk-p1900b-500w-gaming-kasa-urun-VK-P1900B

Bu nasıl kalite olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmtrs

Malzeme kalitesi olarak memnunmusunuz
    Kalite olarak güzel, temperli camı defalarca sokup taktım, deformasyon olmadı pek. Dış kasa da sağlam, bükümlü sac olduğu için eğilip bükülmüyor. Is yerinde plastik bir kasa var mesela, ona gore çok çok iyi.

• Ressam kullanıcısına yanıt
    PSU olarak kendi PSU sunumu kullanıyorsunuz sesi nasıl

• Konu sahibine teşekkürler. Sabah 391 liradan Fsp Hyper k 600w siparişi geçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmtrs

PSU olarak kendi PSU sunumu kullanıyorsunuz sesi nasıl
    500 +80 PSU kullanıyorum, ayrı almıştım. Ses yalıtımı güzel, daha doğrusu ben 1050 ti Aero kullanıyorum. Hiç gürültü yapmayan kartlardan biri. Bazı yüksek çözünürlüklü oyunlarda azıcık ses yapıyor ama öyle uzay mekiği gibi bağıran kasalar kadar değil. Benzinli araba gibi, rolantideyken çalıştığını anlamıyorsunuz. :)

• 1 yıldır CMT110a kullanıyorum. Kompakt bir kasa. Malzeme kalitesini iyi buluyorum. PSU sertifikalı ve sessiz. Herhangi bir problem yok. Tavsiye ederim almak isteyenlere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Konu sahibine teşekkürler. Sabah 391 liradan Fsp Hyper k 600w siparişi geçtim.
    İlk defa alışveriş yaptım bu siteden ama gerçekten hızlıymış dedikleri gibi

Az önce elime ulaştı.

• Bende az önce cmt110a modelinin siparişini geçtim arkadaşlar, bir şey olursa yazarım yineeee.

• Ben
    www.bizdehesapli.com
    FSP CMT120A PENCERELİ MIDTOWER AKTİF PFC 500W KASA
    https://www.bizdehesapli.com/CMT120A
    bu ürünü aldım, oldukça hızlı ulaştı. İçindeki psu hyper k 500w kasa özelliklerinde fan olduğu yazmıyor ancak 1 adet egzoz fan ile geliyor. Ben beğendim bu fiyata çok çok iyi kasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Bende az önce cmt110a modelinin siparişini geçtim arkadaşlar, bir şey olursa yazarım yineeee.
    Bugün öğleden önce elime ulaştı arkadaşlar.

• 2 gün önce arkadaşa sipariş geçtik ve bu sabah kasa eline ulaştı. Görüntülü görüşme ile kasanın heryerini inceledim ve malzeme kalitesi gayet iyi duruyor.
    Ön alt tarafta 2 hdd yuvası onun az üzerinde kasaya dik şekilde 1x ssd yuvası mevcut. Ön paneldeki 2 ci fan dan gelen havayı hiçbir şey engellemiyor direk anakarta doğru gidiyor. Ön paneldeki 1 ci fanın arkasında hdd yuvaları mevcut ve hava akımını büyük ölçüde engeller. Power supply i ve hdd ler kasanın alt oda bölümünde kalıyor. O bölümün hemen üstüne iki fan daha eklenebiliyor. Çok mantıklı gelmedi fakat opsiyonel sonuçta kullanılabilir. Powerın oturduğu yerin hemen üstünde bir fan slotu var ama power o bölmeyi kapatıyor. Üst fan ızgarasındaki filtre manyetik, filtreyi temizlerken kolaylık sağlıcaktır. Kasa tek (egzoz) fan ile geliyor.

Power da 4x sata ve molex, 2x CPU 4x2 pin, 2x PCI exp (6+2)x2, 1x 20+4 pin Anakart ve 1x de disket güç çıkışı mevcut.

Önerim:
    Normalden biraz daha hızlı fanlarla desteklenmesi gerektiği düşüncesindeyim. Hızlıdan kastettiğim daha fazla hava girişi sağlıcak fanlar takılmalı.
    Ön paneldeki 2 fan yuvasına sessiz fakat çok daha hızlı fanlar takılıp soğuk hava girişi artırılmalı.
    Üst fan yuvası içinde bir fan alınıp sıcak hava tahliyeside hızlandırılmalıdır.

Not : Komple sistem topluyoruz ve parçaları tek tek sipariş ettik. Ssd 1 günde, kasa 2 günde geldi. Diğer parçalar kargolanmış durumda ürünleri bekliyoruz. Sıcaklık testleri malesef yapamadık. Görüntülü görüşme ile de bu kadar inceleyebildim eksiklerim ve hatalarım için kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 30 Mayıs 2020; 15:46:22 >

• Hocam nasıl buldunuz kasayı ? Ben de sipariş verdim şimdi , merak ettiğim bir şey var kaç adet fan var ? Ekstra fana ihtiyaç olur gibi mi ?
  • fsp 120a psulu kasayı bir yıldır b450ma r5-2600 rx570 ile kullanıyorum ek hiçbir fan takmadım, genede ısınma konusunda ciddi problemler yaşamıyorum. kasa kalitesi olarak ortalama görüntülerdeki kadar kaliteli değil çok üst düzey bir şey beklemeyin ama kötü de değil. psudan baya memnunum çok sessiz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leeroy Genghis

Hocam nasıl buldunuz kasayı ? Ben de sipariş verdim şimdi , merak ettiğim bir şey var kaç adet fan var ? Ekstra fana ihtiyaç olur gibi mi ?
    Hocam şuan montajını yapıyoruz. Kasada tek fan var. Ama gördüğüm kadarıyla 2 tane daha fan için yer var. Kullanımdan sonra netleşeceğini düşünüyorum her şeyin.

• Xigmatek x power 650w 80+ 350 tl veyahutta hepsi burada dan 50 liralik kuponla sharkoon 650w 80 alinabilir oda 400

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.