İş görecek 4060 veya 4070li uygun fiyat olursa 3070 falan da olabilir laptop arıyorum. Benim gördüğüm Victus var işlemci 13700 40k civarı fiyat 4070li casperturkiye Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr https://www.casper.com.tr/ozellestir?code=G870.1245-BFA0X-B&id=8566079Excalibur 4060lı işlemci 12450 27k bunun da fiyat bayağı iyi paraf a da 12 taksit yapıyor aslında paraf kartı limitimi arttırsa bunu alabilirim de Var mı bu ayarda laptop tavsiye edebilecek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4060 ya da 4070 li laptop tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
hepsiburadaki asus benimde dikkatimi çekti bir tek amd işlemci olması sorun yaratır mı onu kestiremiyorum yoksa alabileceğim bir ürün olurdu
-
Ah amd yok mu amd. Geçimsiz,huysuz anlaşabilene aşk olsun.
-
Ryzen 9 7940hs 13700h den daha iyi. 35-40 bin arası 4070 zor.
-
Evet galiba öyle en iyisi alayım ben bu laptop u dolargitgide artıyor fiyatlar daha da artabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Laptoplarda da 1000tl çek varmış 39.5 k ya geldi aldık bakalım bayramdan sonra gelirse test edeceğiz ram inşallah tek slot 16dır da ihtiyaç durumunda yanına bir 16 daha takabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, memnuniyetini temenni ederim. İyi bayramlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X