Arkadaşlar değişik modelde araçlarım oldu fakat nedense uzun zamandır 407 lilerin özellikle tipi ve yolda süzülüşü içimi eritiyordu. Pek çok kişinin aman yaklaşma, uzak dur, tavsiye etmem gibi laflarına inat bi alıp deniyeyim diyorum. Dizel kullananlardan dizeli, benzinli olanlardan benzinli tavsiyesini alıyorum. Ancak eşimin şöförlüğünün biraz zayıf oluşundan dolayı otomatik düşünüyorum. 407 lpg+benzinli olanlardan yakıt durumunun dizeller kadar tasarruflu olup olmadığı konusunda ve otomatikler hakkındaki artıları ve eksileri yönünden tavsiyelerinizi bekliyorum. 407 ler hakkında ana sayfada başlık var, uzun bir sayfa. Herkes birşey yazmış ama neredeyse asıl sorumun cevabı denilebilecek bir şey okuyamadığım için ayrıyeten konu açtım. Önceden açılmış konu varsa göremedim, varsa özür dilerim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
2008 sonrası hatta mümkünse makyajlı 2009-2010'ları tercih edin...benzinli 136hp,vasat performansı var...önermem... 4.5 yıl önce sıfır km. aldım,1 defa bile elektronik-mekanik bir problemden servise gitmedim...arabamı çok seviyorum ve çok memnunum... aracım 1.6dizel...uzun yolda 120-130km/s sabit hızla kullanırsanız 1 depoyla 1100km yapar...sadece şehir içi 900km ortalama diyebilirim...10000km karma ortalamam 6.2lt... otomatikleri de klasik tork konvertörlü 4 ileri şanzıman... parasının hakkını fazlasıyla veren bir araba olduğunu çevreme sürekli söylüyorum...
Merhaba; arkadaşlar size bir sorum olucak bu 407 lerin arka süspansiyon sistemi bağımsız mı torsiyonlu mu kafama takıldı da şimdiden vermiş olduğunuz cevaplar için tekkşler...