Şimdi Ara

407 diye gittik 307sw oldu(:( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 307 kasa değiştererecek 308ler cıkacak.407 ise daha yeni ve modern bir araç.İkiside farklı katagori ama 407 yi tercih ederim bende.
  • oncellikle ne yap ne et 407 al diyorum.simdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincher -- 26 Şubat 2006; 15:58:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

307 kasa değiştererecek 308ler cıkacak.407 ise daha yeni ve modern bir araç.İkiside farklı katagori ama 407 yi tercih ederim bende.

http://www.forum-peugeot.com/images/peugeot-308_01.jpg

http://img290.imageshack.us/img290/8262/peugeot308big4ph.jpg

http://img290.imageshack.us/img290/4329/pug308cc1xo5hx.jpg

bunlar mıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincher -- 26 Şubat 2006; 16:00:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dolunay

Arkadaşlar kıyaslama kriteri ne (yakıt, ergonomi, kullanım, taşıma kapasitesi) olur bilmiyorum ama ben 307 sw dizel almaya gittim beni cezbeden 6, ve 7, kolyuk tu gittim ve bir hüsrandı çünkü o koltuklarını kullanılması imkansız gibi birşey çünkü diz mesafesi neredeyse sıfır kolum zor girer hikaye yani belki sadce sw olarak düşünseydim alınabilir bir araç olabilirdi güzel bir araç aslında ama 6. ve 7. koltuk aldatmacasını kullanmış yani zorlama bir cazibe yaratmaya çalıştığı için hemen sildim kafamdan bir ayrıntı hiç kullanamayacağınız 6. ve 7. koltuklarını tanesi 1.000 ytl
    Salı günü VErso siparişim geliyor. bu arada Arabayı verso ile kıyaslamak yanlış ama Kesinlikle bir aile için VERSO derim (6. ve 7. Koltuk nasıl yerleştirilimiş biraz öğrensin pejo ) yakıtı biraz üzücü ama

pejonun 8 serisi ile kıyasla istersen versonu yiyorsa tabi..307 sw.dikkatini çekerim

• quote:

Orjinalden alıntı: sarikaya205

407 hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza...

307 biraz eskidi sizin dediginiz gibi ama hala cok şık ve güzel bi tasarımı var premiumun sunduğu donanim da hiç te yabana atılacak cinsten degil ayriyeten panaromik cam tavanı içerden bir görmenizi tavsiye ederim

sadece 307lerin problemli oldugunu duydum ondan korkuyorum ben hala 407 ciyim ama 407 biraz imkansız gibi ailenin su andaki görüşlerine göre ben size 307 sw nun alacağımız donanimini yazayım.....c-max veya verso dedim ben ama bu araçlar cok ucuyorlar 307 nin donanimini isteyince....sizin tavsiye edebileceğiniz bir model varsa bekliyorum :)))

Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS)
    Acil fren yardım sistemi (AFU)
    Elektronik fren gücü dağıtım sistemi (REF)
    Sürücü ön hava yastığı
    Yolcu ön hava yastığı
    Yolcu ön hava yastığını devre dışı bırakabilme
    Aktif ayak koruma sistemi
    3. stop lambası
    Ani frenlemede otomatik yanan flaşörler
    Park yardım sistemi
    Elektronik denge programı (ESP)
    Aktif gergili piroteknik ön emniyet kemerleri
    Aktif gergili arka emniyet kemerleri
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    Immobilizer (Kodlu marş sistemi)
    Süperkilitleme
    Çift açılı sürücü dış dikiz aynası
    Akıllı hizmet kutusu (BSI)
    Multiplexage sistemi
    Yol bilgisayarı
    Yükseklik ve derinlik ayarlı, hıza duyarlı hidrolik direksiyon
    Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    Yükseklik ayarlı ön koltuk kafalıkları
    Ön koltuklar arkasında katlanabilir masa
    Ön koltuk altı koltuk altı çekmeceleri
    3 ayrı modüler arka koltuk
    3 adet yükseklik ayarlı arka koltuk kafalığı
    İki bölgeli otomatik klima
    Isı yansıtıcılı (Atermik) ön cam
    Panoramik cam tavan
    Direksiyondan kumanda kollu Radyo-CD çalar (Tek CD)
    Ön konsolda 5'li CD değiştirici
    Gölgeli krom renginde kapı kolları ve tavan barları
    Ön sis farları
    Güvenlik paketi (Ön ve arka yolcu perde hava yastıkları + Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları)
    Ergonomi Paketi (Yükseklik ayarlı yolcu koltuğu + Ön kol dayama + Işıklı makyaj aynası)
    Look de protection (Gövde renginde yan koruma bantları + Gövde renginde tampon bantları)
    Görüş paketi (Otomatik yanan farlar + Otomatik ön cam sileceği + Follow me home + Elektrokrom dikiz aynası)
    Elektrik paketi (Sekansiyel, elektrikli, sıkışma önleyicili ön ve arka camlar + Elektrikli ısıtmalı yan aynalar)

xenon farlar
    Hız sabitleme sistemi (Cruise control)
    Tekno Paketi (Xenon farlar + far yıkama + düşük lastik basıncı algılama sistemi)
    Metalik boya

Kampanyalı satış fiyatı 45.965,01 YTL
    Opsiyonlar 2.730,00 YTL
    Kampanya indirimi - 5.065,01 YTL
    Toplam43.630,00 YTL

ne dersiniz iyi degilmi sizcede?

bence ideal fiat.

• quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

307 kasa değiştererecek 308ler cıkacak.407 ise daha yeni ve modern bir araç.İkiside farklı katagori ama 407 yi tercih ederim bende.

ya arkadaşım konu dışı ama imzana hasta oldum.nerden bulabilirim...
    bu arada 407 seçerdim ben..
  •  407 diye gittik 307sw oldu(:(
    diğerlerini bilmem ama bu çok kötü bi photoshop...
  • arkadaşlar bugün gidip versoyu da inceledim acıkcası tasarım olarak hiç hoşuma gitmeyen bir araba fakat iç işçilik kalitesi peugeottan biraz daha iyi gibi geldi...

dizeli 2.2 d-4d 68000 ytl

verso 307 ile aynı fiyat olsaydı ben görünüş olarak yine 307 derdim tabi zevk meselesi....

ha birde versonun 1.6 benzinlisinin fiyatı 45000 ytl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikaya205

arkadaşlar bugün gidip versoyu da inceledim acıkcası tasarım olarak hiç hoşuma gitmeyen bir araba fakat iç işçilik kalitesi peugeottan biraz daha iyi gibi geldi...

dizeli 2.2 d-4d 68000 ytl

verso 307 ile aynı fiyat olsaydı ben görünüş olarak yine 307 derdim tabi zevk meselesi....

ha birde versonun 1.6 benzinlisinin fiyatı 45000 ytl...

Tr de 2.2 almak delilik kusura bakma. 2013 vergi war glb.3 Yil bunu oduyorsun 6039 milyar

5 sene 2.2 kullansan 8.95 milyar vergi oduyorsun. araba 68000 di zaten %13 para koyuyorsun arabaya

5 Sene 1.8 kullanirsan 3.904 milyar vergi oduyorsunuz araba 55000 di %7.09 para koyuyorsunuz.

5 sene 1.6 kullansan 2.179 milyar vergi koyuyorsun araca 45000 di zaten %4.9 para koyuyorsun.

5 sene 4.0+ kullansan 49.446milyar vergi oduyorsun araca 130000 di zaten %38.2 para oduyorsun.

Turkiyede 1.8 den yukari araba alinmaz ya sasirdi Hukumet tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 27 Şubat 2006; 1:49:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uRiiX

quote:

Orjinalden alıntı: Dolunay

Arkadaşlar kıyaslama kriteri ne (yakıt, ergonomi, kullanım, taşıma kapasitesi) olur bilmiyorum ama ben 307 sw dizel almaya gittim beni cezbeden 6, ve 7, kolyuk tu gittim ve bir hüsrandı çünkü o koltuklarını kullanılması imkansız gibi birşey çünkü diz mesafesi neredeyse sıfır kolum zor girer hikaye yani belki sadce sw olarak düşünseydim alınabilir bir araç olabilirdi güzel bir araç aslında ama 6. ve 7. koltuk aldatmacasını kullanmış yani zorlama bir cazibe yaratmaya çalıştığı için hemen sildim kafamdan bir ayrıntı hiç kullanamayacağınız 6. ve 7. koltuklarını tanesi 1.000 ytl
    Salı günü VErso siparişim geliyor. bu arada Arabayı verso ile kıyaslamak yanlış ama Kesinlikle bir aile için VERSO derim (6. ve 7. Koltuk nasıl yerleştirilimiş biraz öğrensin pejo ) yakıtı biraz üzücü ama

pejonun 8 serisi ile kıyasla istersen versonu yiyorsa tabi..307 sw.dikkatini çekerim

Senin bir sorununmu var ben 307 çok kötü bir araç demedim sadce 6, ve 7. koltuk olayına eleştiri getirdim az bile yapmışımı o iş tamamen pejonun saçmalaığı milletide salak sanması ben sadece sw olarak düşünüyorsan alınabilinir dedim yani kalkıp pejo 8 serisi falan zırvalarına gerek yok Kalkıpta TOYOTA ile pejo kıyaslaman baştan saçmalık

• Versonun 1,6 motorlusu 36.000 YTL Ben Pazarlıkla 34,500 Ytlye aldım sizin baktığınız fiyatlar anahtar teslim fiyatı değil bir sürü indirim giriyor devereye

Dizelide 58.000 YTL bu fiyatlar baz modeller için üst versiyonlarında 8000 YTL fark var
  • o kıyaslamayı sen başlatmışsın ama neyse
  • 2.2 verso alanlar o yerin vergi rekortmeni olabilir yane
  • 307 alacak olsam 307 HDi SW,
    307 SW ile 407 arasinda kalsam, 407,
    307 SW ile Verso arasinda kalsam, Verso alirdim.

Bence aile uyeleri ile birlikte bir de Versoyu inceleyin. Hem sw otolarin tum verdiklerini saglar, hem de daha genis ve konforludur. Ozellikle ucuncu koltuk sirasi soz konusu oldugunda.

Diger taraftan, 307 kacinilmazsa, hoslanmaya bak. Yoksa mutlu olamazsin.
  • aynen öyle yapiyorum bende bilgisayarın telefonun duvarkağıtları hep 307 sw oldu gözümüz alışsın :D degilmi

cok güzel bir araba özelliklede o cam tavan cok tatli yaa...
  • Hayirli Olsun.
  • Hayırlı olsun , bence ii bir seçim yapmış ailen .. Sanılanın aksine pejo 307 öle kronik sorunları olan bir araç değil.. Bir çok kez vurguladık ama insanlar inanmak istemiyor işte ,, Bizim 307 nin ilk 6 ayı dolduğundan bakıma götürmüştük. bu 6 aylık bakım sadece kontrol yağ vs değişmiyor ve ücretsiz... Normal periyodik bakımlar 15.000 km yada 12 ayda bir hangisi önce gelirse..

Neyse orda aracı beklerken 307 sw yi test etme olanağı bulduk.. Ben aracı çok beğendim. baktığımız araçta 110 bg 1.6 hdi premiumdu.. Aracın panoromik tavanı gerçekten iç mekanı çok değiştiriyor.. Bence iiki 407 almadınız . Çünkü onu kullanması , ucunu bucağını kestirmesi çok zor.. 307 sw öyle değil. her türlü manevrayı rahatlıkla yapabiliyorsunuz.
  • peugeot 407 mi 307 sw mi dersen?
    kesinlikle aileni 407 ye ikna et
  • özelliklerde 2 airbag demişsin ben 4 verdır diye tahmin ediyordum ama ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.