Şimdi Ara

407 diye gittik 307sw oldu(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen pazartesi 407 1.6hdi yi test etmek için peugeot bayiine gitmiştim arabayı kullandık hoşumada gitti..

bu cumartesi de peugeot bayiine ailecek gittik 407 için ama bizimkiler 307 sw yu görünce 407 yi bir kenara bıraktılar.....

ikna calışmalarım sonuç vermedi ve hala 307 sw da ısrar ediyor alenin 3 ferdi...

demokratik bir düzende ailenin coğunluğu ne isterse o olur dedik ve yaramıza tuz bastık(açıkçası 307sw da hoşuma gitmedi değil)

307sw premium 1.6 hdi110 bg in sınıfındaki araçları kullanmadığım için yorum yapamayacagım fakat sizin araç hakkındaki yorumlarınızı ve sınıfındaki araçlarla( focus c-max,seat altea,corolla verso gibi) karşılaştırmalarınızı 4 gözle bekliyorum...

• bence 407 alsanız daha iyi. bugün ikisinide inceledim(test sürüşü değil)
  • quote:

307sw premium 1.6 hdi110 bg in sınıfındaki araçları kullanmadığım için yorum yapamayacagım fakat sizin araç hakkındaki yorumlarınızı ve sınıfındaki araçlarla( focus c-max,seat altea,corolla verso gibi) karşılaştırmalarınızı 4 gözle bekliyorum...

307 sw kesinlikle bu araçların rakibi olamaz özellikle c-max ve verso ile mukayese edilemez.
  • altea , verso ve c-max la 307 sw aynı sınıf değil. biri stationwagon, diğeri m.p.v ; ama onlarla karşılaştırmamızı istiyosan ben olsam altea alırdım. 307 sw artık eskidi.
  • Bende Bugun Siyah 407 comfort aldim.

Hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 25 Şubat 2006; 19:59:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Bende Bugun Siyah 407 comfort aldim.

hayırlı olsun

bu arada 307 sw dediğin arabalarla alakası yok o yüzden kıyaslanamaz bence.

dizel alıcaksanız c max iyi bi tercih olabilir biz dün bi altea yı kıl payı kaçırıdık 19000 de ve 26000 ytlye stylance bulmuştuk yetişemedik satılmış
  • quote:

Hayırlı olsun Hatasız kazasız kullan inşallah. Hdi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

quote:

Hayırlı olsun Hatasız kazasız kullan inşallah. Hdi mi?

Ewet. Amin Tesekkur ederim herkese. Arkadas a bir daha hayirli olsun deidm uzerine bir de test surus formu attim sans kutusuna
    Bi de 307 cikarsa artik
  • hayırlı olsun arkadaş
  • ikinizede hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar güle güle kullanın.
  • vaybe.. okudumda yazilanlari araba almak bukadar kolay mi yaw? sanki marketten 1kilo kıyma alir gibi millet.

407 alan arkadasa hayirli olsun gulegule kullansin. siyahta o makinaya COK SUPER YAKİSİYOR. bendede siyah 206 var gel kapisalim :)
  • Arkadaşlar kıyaslama kriteri ne (yakıt, ergonomi, kullanım, taşıma kapasitesi) olur bilmiyorum ama ben 307 sw dizel almaya gittim beni cezbeden 6, ve 7, kolyuk tu gittim ve bir hüsrandı çünkü o koltuklarını kullanılması imkansız gibi birşey çünkü diz mesafesi neredeyse sıfır kolum zor girer hikaye yani belki sadce sw olarak düşünseydim alınabilir bir araç olabilirdi güzel bir araç aslında ama 6. ve 7. koltuk aldatmacasını kullanmış yani zorlama bir cazibe yaratmaya çalıştığı için hemen sildim kafamdan bir ayrıntı hiç kullanamayacağınız 6. ve 7. koltuklarını tanesi 1.000 ytl
    Salı günü VErso siparişim geliyor. bu arada Arabayı verso ile kıyaslamak yanlış ama Kesinlikle bir aile için VERSO derim (6. ve 7. Koltuk nasıl yerleştirilimiş biraz öğrensin pejo ) yakıtı biraz üzücü ama

• Cok tesekkur ederim arabayi cars Teslim ediyorlar. En yakin zamanda incelemeyi yapacagim. Bencede guzel oluyor Temizken

Gerci siyah cok zor bi renk ama olsun karizmasi herseye deger.
  • 407 hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza...

307 biraz eskidi sizin dediginiz gibi ama hala cok şık ve güzel bi tasarımı var premiumun sunduğu donanim da hiç te yabana atılacak cinsten degil ayriyeten panaromik cam tavanı içerden bir görmenizi tavsiye ederim

sadece 307lerin problemli oldugunu duydum ondan korkuyorum ben hala 407 ciyim ama 407 biraz imkansız gibi ailenin su andaki görüşlerine göre ben size 307 sw nun alacağımız donanimini yazayım.....c-max veya verso dedim ben ama bu araçlar cok ucuyorlar 307 nin donanimini isteyince....sizin tavsiye edebileceğiniz bir model varsa bekliyorum :)))

Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS)
    Acil fren yardım sistemi (AFU)
    Elektronik fren gücü dağıtım sistemi (REF)
    Sürücü ön hava yastığı
    Yolcu ön hava yastığı
    Yolcu ön hava yastığını devre dışı bırakabilme
    Aktif ayak koruma sistemi
    3. stop lambası
    Ani frenlemede otomatik yanan flaşörler
    Park yardım sistemi
    Elektronik denge programı (ESP)
    Aktif gergili piroteknik ön emniyet kemerleri
    Aktif gergili arka emniyet kemerleri
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    Immobilizer (Kodlu marş sistemi)
    Süperkilitleme
    Çift açılı sürücü dış dikiz aynası
    Akıllı hizmet kutusu (BSI)
    Multiplexage sistemi
    Yol bilgisayarı
    Yükseklik ve derinlik ayarlı, hıza duyarlı hidrolik direksiyon
    Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    Yükseklik ayarlı ön koltuk kafalıkları
    Ön koltuklar arkasında katlanabilir masa
    Ön koltuk altı koltuk altı çekmeceleri
    3 ayrı modüler arka koltuk
    3 adet yükseklik ayarlı arka koltuk kafalığı
    İki bölgeli otomatik klima
    Isı yansıtıcılı (Atermik) ön cam
    Panoramik cam tavan
    Direksiyondan kumanda kollu Radyo-CD çalar (Tek CD)
    Ön konsolda 5'li CD değiştirici
    Gölgeli krom renginde kapı kolları ve tavan barları
    Ön sis farları
    Güvenlik paketi (Ön ve arka yolcu perde hava yastıkları + Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları)
    Ergonomi Paketi (Yükseklik ayarlı yolcu koltuğu + Ön kol dayama + Işıklı makyaj aynası)
    Look de protection (Gövde renginde yan koruma bantları + Gövde renginde tampon bantları)
    Görüş paketi (Otomatik yanan farlar + Otomatik ön cam sileceği + Follow me home + Elektrokrom dikiz aynası)
    Elektrik paketi (Sekansiyel, elektrikli, sıkışma önleyicili ön ve arka camlar + Elektrikli ısıtmalı yan aynalar)

xenon farlar
    Hız sabitleme sistemi (Cruise control)
    Tekno Paketi (Xenon farlar + far yıkama + düşük lastik basıncı algılama sistemi)
    Metalik boya

Kampanyalı satış fiyatı 45.965,01 YTL
    Opsiyonlar 2.730,00 YTL
    Kampanya indirimi - 5.065,01 YTL
    Toplam43.630,00 YTL

ne dersiniz iyi degilmi sizcede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikaya205 -- 25 Şubat 2006; 22:35:41 >

• Park yardım sistemi
    Elektronik denge programı (ESP)
    İki bölgeli otomatik klima
    Panoramik cam tavan
    Ön konsolda 5'li CD değiştirici
    Ön ve arka yolcu perde hava yastıkları + Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları
    Xenon farlar + far yıkama + düşük lastik basıncı algılama sistemi

saydığın onca donanım içinden sıyrılanlar bunlar bence diğerleri genelde bütün otomobillerde var.
    Ben o parayı vermem açıkçası.
  • Bu Vakitten sonra kanimca Hayirli olsun demek duser kazasiz belasiz kullanirsiniz ins.
  • sen ailene 407 sw yi bir şekilde göster bak bakalım o zaman ne alacaklar.
  • abi 407 ile test sürüşüne bile cıktık ama 307 diyorlar başka bişey demiyorlar yaa...

kafayı yicem bişey yapamıyorum.fikirlerini degiştirmek için hiçbişy işe yaramıyor...

bir ton parayı verecekler 307ye ben 407 istiyorum yaa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

sen ailene 407 sw yi bir şekilde göster bak bakalım o zaman ne alacaklar.

peki aradaki fiyat farkı nolcak
  • Bencede 2 Farki war

Xenon farlar(vs vs)
    5li CD degistirici
    ParkYardim Sistemi (bi ise yaradigi yok fiss)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.