Şimdi Ara

407 navigasyon konsol (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
26.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence başka marka nav.la olmaz bu iş. Mutlaka orijinali olması lazım gibime geliyor.
  • selam bende de 407 var confort ekrani kucuk ekran ben de deyistirmek istiyorum navigasyonlu ekran ile

ben fransada yasiyorum

burada peugeot bayisinde taktirmasi herseyi dahil 2000€

internette ebay da bunun fiyatlari 500€civari

ben internette bulabilirsem diye beliyorum simdilik

calismasina gelince her aracta oldu gibi sfreli bunlar aracin kilitinin sifresiile cozulecek onun icin peugeot servisine gitmeniz gerekecek taktirmak iicn

navi gasyon zaten baska bir sey turkiyede kullanimi zor cd sini bulman gerek

ama buralarin cd leri var turkiye cd si varmi bilmiyorum

http://195.154.144.179/images/150/1502093767.jpg
    bu adreste fiyati 300€ satilmis

insallah yakinda buradada bir daha denk gelirde alabilirim

407 navigasyon konsol

• quote:

Orjinalden alıntı: citroen picasso

selam bende de 407 var confort ekrani kucuk ekran ben de deyistirmek istiyorum navigasyonlu ekran ile

ben fransada yasiyorum

burada peugeot bayisinde taktirmasi herseyi dahil 2000�

internette ebay da bunun fiyatlari 500�civari

ben internette bulabilirsem diye beliyorum simdilik

calismasina gelince her aracta oldu gibi sfreli bunlar aracin kilitinin sifresiile cozulecek onun icin peugeot servisine gitmeniz gerekecek taktirmak iicn

navi gasyon zaten baska bir sey turkiyede kullanimi zor cd sini bulman gerek

ama buralarin cd leri var turkiye cd si varmi bilmiyorum

http://195.154.144.179/images/150/1502093767.jpg
    bu adreste fiyati 300� satilmis

insallah yakinda buradada bir daha denk gelirde alabilirim

407 navigasyon konsol

dostum madem fransada yaşıyorsun
    bize yap bir iyilik.
    şaka bir yana 307 VAN CAN aracıma taktırmak istiyorum.

bu konu hakkında sana pm atabilir miyim?

• 307 van can ,? nasil arac anlamadim yardimci olacagim birsey varsa soyleyin
    yardim edebilirsem yaparim

307 ler bizim bu yasadimiz yerde cikiyor bir zamanlar kapilarinin ayarini yapiyordum
    sim di uretim durmak uzere sadece brekleri cikiyor

yerine 308 uretiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: citroen picasso

307 van can ,? nasil arac anlamadim yardimci olacagim birsey varsa soyleyin
    yardim edebilirsem yaparim

307 ler bizim bu yasadimiz yerde cikiyor bir zamanlar kapilarinin ayarini yapiyordum
    sim di uretim durmak uzere sadece brekleri cikiyor

yerine 308 uretiliyor

şimdi iki tür 307 var
    birisi eski versiyon
    2001-2005 yılları arasında üretildi.

elektrik sistemi VAN CAN diye geçiyor

diğeri ise 2005-2007 yılları arasında üretildi
    makyajlı kasa

bunlarda FULL CAN diye geçiyor.

dolayısı ile uyumlu rt3 gerekiyor.

yani iki ayrı rt3 var 307 lere

ben ebay fr den rt3 + dt ekran almak istiyordum.
    fransızca bilmediğim için fransız kalıyordum.

buna mahsuben yardım istemiştim.

• rt3 lar ayni hepsine uyar sanirim

peugeot eski kasa ile yeni kasanin arasinda pek bi fark yok olur ikisinede

http://195.154.144.179/images/310/3102567724.jpg
  • bu resimdekinin fiyati ocasion yani ikinci eli 500€ valla ben denizlide kaliyorum izinde kadar baska da bulabilirim bu fiyatlaraz getir dersen getiririm ama calisip calismadini bilemem ama montagini peugeot garagi yaparsa calisir cunku senin otonun beynine yukleme yapacaklar oda kilit sifresi ile oluyor normal de her takilan alet calisir yeterki aracin beyni kabul etsin

407 navigasyon konsol
  • sadece bu ile deyil hadaha bunun buyuk ekrani var onunla beraber satiliyor senin kucuk ekran ile calismaz sanirim

hepsi beraber 500 euro internette ki fiyati benim bi kazancim yok onu da soylim

birde kucuk ekran ile calisani varmis can diye yaziyo 2005mart ayi sonu diyor

o 307 ler icin gecerli imis sadece rt3 300euro fiyati

407 navigasyon konsol

407 navigasyon konsol

• ebay dan rt4 i komple takim halinde 341 euroya satin aldim acik arttirmadan isteyene 700euroya satabilirim
  • Burada da RT3 videosu var. Ayrıntılı olarak görebilirsiniz.Youtube

Oradaki vatandaş oldukça iyi anlatmış olayı. Birisi Türkiye'ye getirse bu zımbırtıyı ne satar be
  • Yalnız o videoda RT4 diye geçiyor. anlayamadım
  • peugeot 407 lerdeki rt4 olarak geciyor dvd de seyredebiliyorsunuz o yuzden rt4
  • evet RT4 olduğunu öğrendim. Telematics RT4 . buyrun burada da broşürü var ama fransızca RT4
  • citroen picasso

pm attım
  • aldim

simdi van la canin farkini arastiriyorum

aradaki farki

makul fiyata bulabilirsem hepsine bakcagim ama buradan sana sifir yollasam hepsinin bi fiyat ogrenmeye gideyim peugeot a
  • herkese selam

rt4 konusu uzun zamandır sahipsiz kalmış.

bulabilen yada taktıran arkadaşlarla görüşebilseydik iyi olurdu.
  • arkadaşlar yok mu bu cihazdan getirten test eden kullanan ?.. biraz yorum veya resim yaplaşsa çok güzel olur !..
  • Bu konuya bakan yok galiba ama şansımı deniyim bende bu cihazdan arıyorum ebayda falan ama ya ben yanlış arattırıyorum yada piyasada bu teypten satan yok bulamıyorum bir türlü anca bir tane buldum oda ekranını satmıyo,şimdi bu teypte önemli olan anfi çıkışı oluyor mu acaba.
  • arkadaşlar bu rt3 yada rt4 sevdasını anlayamıyorum çünkü navigasyon deseniz yok. dvd falan izlemeye kalksanız oda yok neticede yolda giderken sistem güvenlik nedeniyle kapatıyor ekranı.. sos hizmeti var ama oda türkiyede çalışmıyor.. telefon özelliği imei sıkıntısı yüüznden çalışmıyor peki merak ediyorum bu sistemi bu kadar istemenizin nedeni nedir yani hiç bir şeyi türkiyede çalışmıyor.. ha 3 satır ekran ha tam ekran aynı şey..

size tavsiyem hem ucuz hem güzel hemde basit ve kaliteli bir yöntem.. bilgi ekranın altındaki boş alana indash teyp sığıyor ben bu indash teypleri pek sevmem pek çok arabada çok ucuz ve eğriti dursada 407 ye cuk diye oturuyor hiçde sırıtmıyor tam yüz mesafesinde birde olması gereken yerde oraya adam gibi kaliteli bir indash teyp alırsanız hem navigasyonunuz olur hem bluetooth dan cep telefonunuz vasıtasıyla teypinizden konuşursunuz hem tv niz olur hem divx dvd v.b pek çok formatı oynatırsınız ve daha pek çokda özellik olur.. en önemlisi orjinal kalır aracınız aracınızın hiç bir şeyini söküp oynamak zorunda kalmassınız.. eski teybinizde çalışır yani orjinal olan haliyle direksiyon kumandalarınızda normal teypde çalışır..

farklı bir çözümde bilgi ekranının yerini değiştirip başka bir alana alabilirseniz opellerde mesela yukardaki ışıklığa taşıyorlar .bilgi ekranın olduğu alana çok güzel kaliteli bir navili lcd ekran takabilirsiniz dokunmatik buda çok orjinal olur orjinal rt4 gibi gözükür..

yada üçüncü seçenek 407 ile beyni ile uyumlu çalışıcak teypler ekranlar var bir nevi yan sanayi rt4 ünitler bunları bir şekilde temin edebilirseniz oda olur..

burda bence önemli olan rt3 yada rt4 alabilmek temin etmek değil tam aksine o 3 satırlık bilgi ekranın yerine aynı işi görücek ama tüm fonksiyonları tam anlamıyla çalışan bir çözüm bulmak rt3 yada rt4 almak tamamen parayı çöpe atmakdır bir sisteme o kadar para vericeksiniz ama hiç bir şeyini kullanamıycaksınız bence çok gereksiz bir para harcaması..

• Sayın darkmoon34 haklısnız Rt4 benimde aklımda yok esasında, onun yerıne şu yan sanayi olanlardan bulabilsem ki bulamıyorum Peugeot 407 için üretmiyorlar herhalde ondan taktırıcam sorun bütün ayarların klima on/off dahi teyp üzerinden yapılması ve bütün ayarların, çok saçma bir durum. Herhalde yan sanayi üreticeleride bu yüzden üretmiyor yoksa 207 yada 307 için çok güzel orjinal gibi yan sanayi teypler var. En güzeli dediğiniz gibi bilgi ekranını üstte havalandırmanın oraya almak böylelikle çok güzel dauble teyplerin takılma ihtmali var ki yabancı sitelerde alındıgını gördüm ama İstanbulda bunu yapabilen var mı bilmiyorum varsa hemen yaptırıcam elimde eski arabamdan söktüğüm ses sistemim var taktıramıyorum arabanın orjinel taybininde sökülmesini istemiyorum ayarları yüzünden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.