Şimdi Ara

407 navigasyon konsol

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
26.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yurt dışında satılan 407 bilidiği gibi ekranlı ana ünüte standart navi/video vb özellikli
     407 navigasyon konsol
     407 navigasyon konsol

standart hali
     407 navigasyon konsol

arkadaşım yurt dışından 407 aracım için bu ana üniteyi alacak ekranı ve mp3 çalar kısmını şimdi benim sormak istediğim türkiyede navigasyon özelliği çalışmaz ama diğer özellikleri uyum sağlarmı örneğin mp3 video oynatıcısı vb şeyler

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• Navigasyonlu ekran Peugeot servislerinde istenince getirilemiyor mu? Ben de merak ediyorum da, sizin arkadaşınız kaça getirecek yurtdışından?
  • şuan belçikada fransaya geçince alacak ama buraya getirince arabaya takılınca özelliklerini kullanamazsam işime yaramaz
    fiatını bilmiyorum öğrenince yazarım
  • bende aynı uygulamayı 307 için düşünüyorum.

307 lerin bazılarında navi var.
    acaba diyorum bende mi yaptırsam.
  • Yalnız resimlerden anladığım kadarıyla yol bilgisayar verilerini gördüğümüz ekran çıkartılıyor. Tabi o ekran görüntüyü bir fiş yardımıyla alınıyor. Eğer söz konusu orijinal Peugeot navigasyon/mp3 ise o ekran verilerine bu sistemde ulaşılabilir sonuçta.

Gayet şık görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga_ozkay

şuan belçikada fransaya geçince alacak ama buraya getirince arabaya takılınca özelliklerini kullanamazsam işime yaramaz
    fiatını bilmiyorum öğrenince yazarım

207 topiginde gerekli açıklamalar var bir 207 ye monte edildi istersen bakabilirsin
  • link verebilirmisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw navigasyon
    8 yıl önce açıldı
    CİTROEN C5 NAVİGASYON EKRANI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar ben RT3 u 207 ye taktim ve gayet memnunum. GPS dunyanin heryerinde calisabilen bir sistem. Fakat Turkiye icin CD henuz hazir degil. RT3 icin navigasyon yazilimini ve haritalarini yapan firma Navteq. Onlarla irtibata gecip Turkiye haritasinin ne zaman hazir olacagini sordum, cevap olarak datalarin hazir oldugunu ama bunun sisteme adapde edilmesi kadigi ve yil sonuna dogru piyasaya cikacagi soylendi. Onun haricinde sistemin GSM sistemi var ama maalesef halen kullanamiyorum. 1 tane gsm kayit yaptirma hakkim olmasina ramen Turkiye Telekominikasyon Kurumu teyp in IMEI numarasinin gecersiz oldugu konusunda diretiyor ve reddediyor. Halen o konu hakkinda girisimlerim devam ediyor. Video izlemek izin yazilimdan video girisini actirmaniz be bir soket eklemeniz yeterli oluyor. Fakat arac hareket edip 5km/h hizi gectigi anda guvenlik acisindan video otomatik olarak devreden cikiyor. Bunun iptali icin ekranin elektronik kartinda birkac basit modifikasyon yapmak gerekiyor. Usenmedigim bir sira onu da yapacagim.

Link de asagidadir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7275740/mpage_23/key_/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: gokyar

Arkadaslar ben RT3 u 207 ye taktim ve gayet memnunum. GPS dunyanin heryerinde calisabilen bir sistem. Fakat Turkiye icin CD henuz hazir degil. RT3 icin navigasyon yazilimini ve haritalarini yapan firma Navteq. Onlarla irtibata gecip Turkiye haritasinin ne zaman hazir olacagini sordum, cevap olarak datalarin hazir oldugunu ama bunun sisteme adapde edilmesi kadigi ve yil sonuna dogru piyasaya cikacagi soylendi. Onun haricinde sistemin GSM sistemi var ama maalesef halen kullanamiyorum. 1 tane gsm kayit yaptirma hakkim olmasina ramen Turkiye Telekominikasyon Kurumu teyp in IMEI numarasinin gecersiz oldugu konusunda diretiyor ve reddediyor. Halen o konu hakkinda girisimlerim devam ediyor. Video izlemek izin yazilimdan video girisini actirmaniz be bir soket eklemeniz yeterli oluyor. Fakat arac hareket edip 5km/h hizi gectigi anda guvenlik acisindan video otomatik olarak devreden cikiyor. Bunun iptali icin ekranin elektronik kartinda birkac basit modifikasyon yapmak gerekiyor. Usenmedigim bir sira onu da yapacagim.

Link de asagidadir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7275740/mpage_23/key_/tm.htm

gerçektende çk yardımcı oldun arkdaşım sağolasın sen bu parçaları yurt dışındanmı getirttin yoksa türkiyeden herhangi bi servismi getirtti

• Rica ederim, ebay den aldım tesisatı. Montajı servisde yaptık.
  • quote:

Rica ederim, ebay den aldım tesisatı. Montajı servisde yaptık.

ben izmire oturuyorum burdaki servislerden alabilirmiyim bu parçaları ve fiatı ne kadar tutuyor acaba
  • Servise sipariş verirsen çok tuzluya gelir. Yanlış hatırlamıyorsam 2500-3000 euro falan. Benim herşey dahil 900euro ya gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Servise sipariş verirsen çok tuzluya gelir. Yanlış hatırlamıyorsam 2500-3000 euro falan. Benim herşey dahil 900euro ya gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.

bende bu cihazı takmak istiyorum 307 aracıma.
    sana pm attım.
    müsait olduğunda cevaplarsan sevinirim.

ayrıca bu cihazın adı nedir ?
    RT kaç gibi

edit:
    207-307-407 fark etmiyormuş
    hepsi de RT3 diye geçiyor
     407 navigasyon konsol

407 navigasyon konsol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 14 Eylül 2007; 20:06:25 >

• Merhaba bende 407 var. Günlerdir arıyorum bu rt3'ü bir türlü bulamadım.. Nasıl buluruz , nasıl ederiz ..
  • Bende 307 için arıyorum..
  • Bir de şu var; diyelim ki bulduk ve taktırdık diyelim. O zaman acaba araba garanti kapsamı dışına çıkar mı?
  • Eğer servis imkanları ile yaparsak çıkmayacağını tahmin ediyorum.
  • BEN 407 ye böyle bir şey taktırmayı düşünüyorum ön paneli çıkarıp onun yerine monte ediyorlar garanti dışıda kalmadığını bildir bunu verecek ve monte edecek olan arkadaş bu nasıldır kullanan veya bilgis olna varmı özellikleri şunlar
    Oto DVD player
    • 6.5 inch TFT LCD Monitor
    • Dokunmatik ekran – Sanal klavye
    • Teyp gövdesinden çıkan makanizmalı ekran
    • GPS kutusu ve GPS anteni
    • DVD/DIVX/VCD/CD/CD-RRW/MP3/WMA/Mp4
    • SD/MMC/MS kart uyumlu
    • PAL/NTSC TV tuner (Cihaz içinde)ve bir çift tv anteni(ÜCRETSİZ)
    • AM/FM stereo alıcısı
    • 4x50 W Amplifikatör
    • Elektronik anti-shock ve DVD/VCD/CD değiştirici uyumlu
    • Sürgü motorlu kontrol paneli
    • Çoklu-otomatik kanal arama ve EQ ayarı
    • USB bağlantısı aktif
    • Otobüs için çoklu görüntü ve ses sistemi
    • Pozisyon hafızalı ekran ve gerçek zamanlı gösterge
    • Ses tonu kontrol ayarları
    • Montaj kablo ve ekipmanları
    • Uzaktan kumanda
    • Navigasyonda Türkçe/İngilizce/Almanca Menü ve sesli yönlendirme
    • SD kart (81 İl Navigasyon haritası yüklü) (1 yıl ücretsiz güncelleme)
    • 1 adet 10 ledli gece görüşlü geri görüş kamerası ürün kutusu içinde(ÜCRETSİZ)

• quote:

Orjinalden alıntı: mydnose

BEN 407 ye böyle bir şey taktırmayı düşünüyorum ön paneli çıkarıp onun yerine monte ediyorlar garanti dışıda kalmadığını bildir bunu verecek ve monte edecek olan arkadaş bu nasıldır kullanan veya bilgis olna varmı özellikleri şunlar
    Oto DVD player
    • 6.5 inch TFT LCD Monitor
    • Dokunmatik ekran – Sanal klavye
    • Teyp gövdesinden çıkan makanizmalı ekran
    • GPS kutusu ve GPS anteni
    • DVD/DIVX/VCD/CD/CD-RRW/MP3/WMA/Mp4
    • SD/MMC/MS kart uyumlu
    • PAL/NTSC TV tuner (Cihaz içinde)ve bir çift tv anteni(ÜCRETSİZ)
    • AM/FM stereo alıcısı
    • 4x50 W Amplifikatör
    • Elektronik anti-shock ve DVD/VCD/CD değiştirici uyumlu
    • Sürgü motorlu kontrol paneli
    • Çoklu-otomatik kanal arama ve EQ ayarı
    • USB bağlantısı aktif
    • Otobüs için çoklu görüntü ve ses sistemi
    • Pozisyon hafızalı ekran ve gerçek zamanlı gösterge
    • Ses tonu kontrol ayarları
    • Montaj kablo ve ekipmanları
    • Uzaktan kumanda
    • Navigasyonda Türkçe/İngilizce/Almanca Menü ve sesli yönlendirme
    • SD kart (81 İl Navigasyon haritası yüklü) (1 yıl ücretsiz güncelleme)
    • 1 adet 10 ledli gece görüşlü geri görüş kamerası ürün kutusu içinde(ÜCRETSİZ)

İyi diyorsunda o zaman yol bilgisayarı arıza göstergeleri vb.. falan ne olacak? Bir çok uyum sorunu olacağı kanaatindeyim

• valla çok incelemdim açıkcası bunu itahal eden arkadaşım kendi passatına takdırmış memnun olduğunu söyledi ama yol bilgisayarı arıza uayarıları konusnda bilgi almadım

peki bu işlevleri bu ekrandan göremezmiyim sonuçta yol bilgisayarına gelen bilgileri bu ekrana herhalde bi girşle aktarıyor bunu bu ekrana aktarma olanağı varmıdır

arkadaşın bana söylediği sadece drikesiyondan kumadayı kullanamazmış devre dışı kalıyormuş bunun için program şart bunu da peugeout 7 milyon dolara satıyormuş bu işi yapan firmalara
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.