Şimdi Ara

407 Teypte sürekli input yazıyor ve kablo resmi çıkıyor.lütfen yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 model 407 aracım var sabah aracımı çalıştırıp teybi açtığımda INPUT diye bir yazı çıktı ve saniyede belki iki kez gidip gidip gelmeye başladı. Seside verip verip kesiyor. kesik kesik bir ses çıkışı ve ekranda INPUT yazısı malumunuz teyp dinleyemiyorum. Servisi aradım getirmeniz lazım diyorlar ama benin bulunduğum ilde servis yok ne yapmalıyım.
    Teşekür ederim.

• 307 lerde eğer teyp bsi tarafından tanınamıyorsa (çalınma olaylarına karşı önlem) benzer hatayı veriyor.

Yani servise gidip BSI a teybi tanıtmak gerekiyor.

Aracınızın kullanım klavuzunda bu sorunla ilgili bir bilgi var mı baktınız mı hiç?
  • kullanım klavuzunda böyle bi,r ibare göremedim bilgisi olan yok mu aceba?
  • Merhaba yakın zamanda akü bittiyse veya araç üzerinde elektirik kestisi olduysa teyp code girmiş olabilir.Yeniden kodlanması gerekecektir.Bilgilerinize.
  • teşekkür ederim bilgileriniz için ama 407 lerde teyp kodu yok. akü bitmesiyle alakalımıdır bilmiyorum yarın bir akü taktırıp bakayım olmazsa tşk ederim.
  • Teyp kodu nasıl olmaz ki?

Güvenlik için, örneğin farklı bi teybi aracınızıa taktığınızda çalışmaz, kodun sisteme tanıtılması gerekir.

Arkadaş bundan bahsetmiş.

Teyp kodu yok derken sanırım yanlış anladınız. :)
  • slm sizin aracın torpido gözünde aux girişi varmı?aux girişine bir jak takıldığında bu yazı çıkar tahminim sizin araçta aux girişi yoktur( modeli itibarıyla )aux girişi varsa orayı kontrol edin yoksa eğer sizin cihaza (cd radyonuza )bakılması gerekir bsi ile alaksı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.