Honda civic 2009-2011 model arası tam otomatik araç alabilirsiniz.
Benim önerim bu araç olur..
quote:
Orijinalden alıntı: nightblueist
Honda civic 2009-2011 model arası tam otomatik araç alabilirsiniz.
Benim önerim bu araç olur..
bagaj için sedan demiş arkadaş.. honda civic ın 389 litre bagajı var, pandizot da sabit, çok gereksiz bir sedan. jazz bile 428 litre ve pandizotuda çıkarttın mı civic sedanın bagajını tokatlar.
ben sedan kategorisinde otomatik şanzumanda sorun çıkartmayacak araç tavsiyesinde bulundum. Bagajı yeter gayet geniş, daha geniş isteyen kesinlikle sw araç bakmalı benim gözümde..
Roadstar
kullanıcısına yanıt
biraz gecikmeyle cevap verecem kusura bakmayın. şanzuman sıkıntı cıkardı. 2000 tl masraf yaptım.
bende lancere sıcağım ama tutulmaması ikinci eli vs. beni düşündürüyor. hyundai elentra da çok yakıyor diye duydum. fluence konusunda haklısınız bence de. edc yeni bir sistemmiş. ve dah kendini ispatlamamıs.
nightblueist
kullanıcısına yanıt
önceki aracım city idi. bagajı 500 litre idi. eğer üretimi durmamış olsa saniye düşünmez city alırdım ama onu da üretimden kaldırdılar.
discrepancy
kullanıcısına yanıt
hayırlı olsun. inşallah şanzumanı sıkıntı çıkarmaz.
lordford50
kullanıcısına yanıt
jazzın da tipi hoşuma gitmiyor. arkadaşla jazz aldı diye epey dalga geçmiştim. şimdi ben alırsam onun dilinden kurtulamam
quote:
Orijinalden alıntı: haeroglu
biraz gecikmeyle cevap verecem kusura bakmayın. şanzuman sıkıntı cıkardı. 2000 tl masraf yaptım.
Hımm anladım, sütten ağzı yanan mevzusu...
Takip
tercihler arasına caddy 1.6 trendline dsg yi de ekledim. ancak bu aracın binek olarak kullanılma durumu nasıl oluyor bilemiyorum. vergisi falan herkes farklı birşeyler söylüyor. bu araç hakkında bilgisi olan var mı? ve bu araç ile ilgili görüş ve önerileriniz nedir? disel ve otomatik olması, yayla gibi geniş bagajının olması, Volkswagen (alman) olması benim için artı görünüyor ama vergisi, src belgesi falan deniyor onlar hakkında bilgim olmaması beni biraz sıkıntıya sokuyor. lütfen deneyim ve bilgilerinizi paylaşırmısınız.
ikinci el dizel otomatik bravo veya dizel otomatik C4 öneririm
güncel
Ben mitsubishi asx kullanıyorum. Manuel deseydiniz asx ikinci el çok uygun bir araç, tam bir aile arabası. Ama lancer de asx ile benzer bir araç. aynı motor, aynı güç ve tork. Ben 40 bine sedan otomatik ikinci el düşünseydim civic ya da lancer bakardım ve uzun süre sorunsuz binerdim. Lancerin yakıtı daha uygundur. Az km yaptığınız için lpg ye de gerek yok zaten. Ama civic in ikinci eli daha hareketlidir. Tabi şöyle bir durum da var; ikinci eli zayıf olan lanceri ikinci el alırken daha üst model(2012 gibi) alma şansınız var.
Mazda 3 impressive senin aradığın bütün kriterleri içerir ve seni üzmez...
40 000 TL para vereceksen gidip eski alma. Sıfır veya sıfıra yakın araçlar al. Yaris al. Hyundai i20 al.
pampiloP
kullanıcısına yanıt
ikiside benim ihtiyaçlarımı karşılamaz. sedan araca ihtiyacım var iki kücük çocuktan dolayı. ama dediğiniz gibi sıfır araç mantıklı. ben de tam o konuda yazmayı düşünüyordum.
Opel Astra Sedan 1.6 i 16V (115 HP) Easytronic Enjoy Plus hakkında bilgsi deneyimi olan arkadaşlar var ise (özellikle şanzuman konusunda) yorumlarınızı bekliyorum. liste fiyatı 48.000 lira. sıfır olmasa 1 yaşında falan bulabilirim sanırım 40.000 civarına. ama dediğim gibi şanzumanı konusunda her kafadan bir ses cıkıyor. yokuşta kacırıyor diyende var. yeni modellerde kacırmıyor diyende var. bir kısım yorumlarında tüh kaka derken bir kısım göklere cıkarıyor. gerçek kullanıcılar yorum yaparlarsa sevinirim. not: bir arkadasımda 2008 modeli var ve her yönüyle çok memmun. bana da şiddetle tavsiye ediyor.
güncel.... astra yorumlarınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme