Bildirim
40D6500 mu 42fpl7696 mi
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaslar hic fikri olan yokmu kararsiz kaldim yorumlarinizi bekliyorum -
40d6500 kampanyasını yazabılırmısın bakmak ıstıyorum. Benımde dusundugum bi tv -
direkt etkilemek istemem ama aylardır forumda kullanıcı yorumları okuma ve kişisel tecrübelerimle kesinlikle philips
1. görüntü işlemcisi farkı philips samsung,tan daha doğal renkler veriyor
2.aktif değil pasif gözlük daha kullanışlı ve 7696,da 4 gözlük çıkıyor kutudan
3. ambilight bunun için fazla söze gerek yok eşsiz bir özellik
4.samsung 40 philips 42 inç azda olsa fark eder,usb,ye kayıt,geniş internet tarayıcısı vs.. karar senin kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin967 -- 15 Ekim 2011; 1:00:38 > -
bir arkadaşım 42pfl7696 aldı, görüntü mükemmel, bende 46 samy d6000 almaktan vazgeçip 47 pfl 7696 almaya karar verdim, bildiğiniz kampanya var mı ;? -
teknosada 2399 a vardı vatan da da 40d6500 2324 tl ye gelio -
bana 47 pfl 7696 lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: ik1971
bana 47 pfl 7696 lazım
kardeşim teknosa turuncu indirim de fiyatı: 2.879.Tl 47PFL7696 nın. güzel fiyat.
Forum bornova exxtrada 10 tane açılmamış kutu var. Alırsın kesin.
Ben 3d işime gelmediği içn 42PFL7406k SINI ALDIM. 2.015 TL YE.. -
Biraz önce Beylikdüzü Migros Teknosa'dan 42PFL7696 aldım. Turuncu İndirim kapsamında Fiyatı 2.399 TL'ydi.
Broşürlerinde hala 2.999 TL fiyatı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: denizdeca
Biraz önce Beylikdüzü Migros Teknosa'dan 42PFL7696 aldım. Turuncu İndirim kapsamında Fiyatı 2.399 TL'ydi.
Broşürlerinde hala 2.999 TL fiyatı var.
öncelikle hayırlı olsun bende sabah 9.30,da 2.200 küsur,a aldım arkadaşlar turuncu indirimden birşey almayı hele tv gibi pahalı birşey almayı düşünüyorsanız büyük mağazaları exxtra,ları tercih edin örnek şişli cevahir çünkü farklı fiyatlarda satılıyor ürünler cevahir teknosa yalnız turuncu indirimde değil her cumartesi birçok üründe iyi indirimler yapıyor mağazaya özel kapsamında dikkatinize. -
Bende bu iki ürün arasında kararsız kaldım açıkçası. Yorum yazabilecek olursa sevinirim :) -
arkadaslar ne dersiniz aktif gozluk mu pasif mi 2 tv de super goruntu aslinda teknosa da 2 sinide inceledim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X