Şimdi Ara

41 TL(kargo dahil) Baseus Catsh Mete 2m Type C 5A Hızlı Şarj Kablosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
5.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber veren arkadaşa Teşekkürler kaptım bir tane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trust Lightning Cable 2m

www.hepsiburada.com
    Trust Lightning Cable 2m Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://www.hepsiburada.com/trust-lightning-cable-2m-p-HBV00000BJGZC?magaza=RiverTek

Ben bunu kullanıyorum uzun zamandır ve sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress baseus official store dan aldığım type c hızlı şarj desteklemiyor, onda da 5a falan filan yazıyordu, ancak hızlı şarj olmuyor, ayrıca bilgisyara bağladığımda da bilgisyar görmüyor.

Ürüne bakınca farkettim, benimkinin aynısı, bu 2m.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanmx -- 25 Nisan 2020; 3:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanmx

Aliexpress baseus official store dan aldığım type c hızlı şarj desteklemiyor, onda da 5a falan filan yazıyordu, ancak hızlı şarj olmuyor, ayrıca bilgisyara bağladığımda da bilgisyar görmüyor.

Ürüne bakınca farkettim, benimkinin aynısı, bu 2m.
    Telefonun marka modeli nedir? Samsung mu? Daha önce paylaştığımda yapılan bir yorum:

41 TL(kargo dahil) Baseus Catsh Mete 2m Type C 5A Hızlı Şarj Kablosu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Samsung s8

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanmx

Samsung s8
    Evet maalesef Samsung cihazda hızlı şarj olayı farklı çalışıyor. Sizdeki şarj başlığı hızlı şarj destekli mi?
    Evet, ancak xiaomi kabloyla sıkıntı olmuyor, bilgisayarın görmemesi de ayrıca ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: keylogger38

Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim kaptık bir tane.

Bu arada konusu açılmışken bir bilgide ben veriyim.
    Qualcomm sertifikası olmayan şarj aleti üreticilerinin ürettiği şarj aletleri ile telefonunuzu şarj etmeniz halinde;

Şarj aleti içerisindeki kondansatörler(kapasitörler) ve regülatörler qualcomm'un onay vermediği yan sanayi ekipmanlardan üretilmelte. Bu bileşenler stabil çalışmamakta ve beraberinde pass through(şarjda iken telefonunun kullanılabilmesi) halinde dokunmatik panelde hassasiyet sorunları yaşanmakta.

Detaylı anlatmak gerekirse, qualcomm sertifikasız bir üreticinin hızlı şarj aletini (qc 3.0 - qc 4.0) telefona taktığımızda dokunmatik hassasiyetinin bozulduğunu ve stabil çalışmadığını gözlemleyebiliriz. İlerleyen safhalarda bu şarj aletlerinden şarj edilmeye devam edildiğinde dokunmatik panelde kalıcı hassasiyet ve algılama problemleri ortaya çıkmakta.

Sertifika sahibi üretici listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.qualcomm.com/media/documents/files/quick-charge-device-list.pdf
    Şarj cihazım kanepe tarafından katledildi. Ne önerirsiniz acaba? Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şarj cihazı şunu alabilirsin hocam ben perşembe günü burdan 72 TL’ye aldımdı

Anker PowerPort 1 18W QuickCharge 3.0 Hızlı Şarj Seyahat Şarj Cihazı

Edit : hepsiburada

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

Şarj cihazı şunu alabilirsin hocam ben perşembe günü burdan 72 TL’ye aldımdı

Anker PowerPort 1 18W QuickCharge 3.0 Hızlı Şarj Seyahat Şarj Cihazı

Edit : hepsiburada
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Hepsiburada da 120 tl fiyat çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Daha önce satın aldığımda kutulu şekilde gelmişti. Aşağıdaki siteden de bandrol kontrolü yapmıştım.
    http://www.baseus.com/home-fangwei-index-catId-36.html?lang=en-us

Baseusturkiye.com.tr diye bir alan adı var orada da satın al'a tıklayınca buraya yönlendiriyor.
    http://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-catsh-mete-20-pro-s9p-s10-usb-type-c-5a-super-sarj-1m-101185

Alıntıları Göster
    Hatta düne nazaran fiyatı da düşmüş. Yalnız bu linkteki ürün 1M, ilk mesajınızdaki ürün 2M alacak arkadaşlar karıştırmasın sonra duvarın dibinde oturmak zorunda kalırsınız. .)

• Bunun aynısının örgülü olanını geçen ay aldım amazon'dan. Huawei super şarj desteği var ve 4.5 A akım veriyor ölçtüm. Gayet memnunum. Bu arada almışken on lira fazla verin örgülü olandan alın derim çok sağlam oluyorlar.

• Meizu 16th ile deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

bu hızlı şarj ı yapan kablo mu şarj başlığı mı?anlamıyorum pek. evde pek çok kablo ve başlık var, hızlı şarj eden sadece samsung note 9 umun orjinal şarj aleti ve kablosu.
    hem kablo hem şarj aleti
    öncelikle şarj aleti 3.0 ya da 3.1 'i verebilmesi gerekiyor, üzerinde 3.0 yazsa bile, ampere uygulaması ile ölçünce fake olduğu ortaya çıkabiliyor
    kabloda ise, içindeki metal kalitesinden dolayı, katlayınca içinde zamanla oluşan kırılımlardan dolayı , akımı düşüyor. bu nedenle örgülü kablo modelleri biraz daha iyi çıkabiliyor

tamemen şans işi ama baseus markası iyidir bu konuda. sahtelerine de dikkat etmek gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba link var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Merhaba link var mı?
    Aldığım linkte ürün tükenmiş hocam. Kargo dahil 49 tl ye gelmiş. Örgülü malzemeden yapılmış ve 2 metre uzunluğu. Ölçüm yaptığımda 4.5 Amper sorunsuz verebiliyor.

www.amazon.com.tr
    Baseus Gold Belt Usb 5.0a Type C Hızlı Şarj Usb Kablo 2 Metre: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0152YVZC0/ref=ya_aw_oh_bia_dp?ie=UTF8&psc=1

Senelerdir baseus kullanıyorum. F/p olarak rakibi yok benim görüşüm. Apple a Sertifika parası vermiyor diye kabloları kötüdür diyemeyiz. Belki de sertifikası vardır bilmiyorum.

• Samsung note 10 lite telefonum var arkadaşlar. Samsung la uyumlu değil mi? Yukarıdaki yorumlardan öyle anlıyorum.

• Markayı hiç duymadım ama böyle bir alternatif var.
    urun.n11.com
    Xks 2 Metre Type-c 5 Amper Ultra Hızlı Şarj Ve Data Kablosu - n11.com
    https://urun.n11.com/kablo/xks-2-metre-type-c-5-amper-ultra-hizli-sarj-ve-data-kablosu-P409333143

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.