Şimdi Ara

41 yaşından Sonra üniversite Okumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
28.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    orta yaş krizine iyi gelir oku tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

orta yaş krizine iyi gelir oku tabi

Alıntıları Göster
    bizim sınıfta 45 yaşında adam var
  • Bizim sınıfta 60 yasında dede var.
  • Annem 47 yasında, Edebiyat Fakültesi 2. Sınıfta :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

beni bölümüm 150 kişilik ama 25 yaş altında 10 kişiyiz :D geri kalan 35+ hatta evli 3 çcuğu olan bile var ....

Eğer lafın gelişi söylemiyorsan, yani gerçekten 25 yaş altı 10 kişi iseniz; okulun ve bölümün ismini söyler misin?

gazi üniversitesi uzaktan eğitim kontrol ve otomasyon teknolojisi. bizim bölümdekilerin hepsi maaşını yükseltmek için geliyor. hepsi teknisyen statüsünde. tekniker olmak ve emekli ikramiyesine katkı sağlamak için geliyor.

hemde uzaktan eğitim olduğu için işyerinden izin almayada gerek kalmıyor.

heşe hele bir amcamız var 59 yaşında oğluyla iddaaya girmiş sen üni kazanamzsın diye .. oda gaza gelmiş bizim bölümde okuyor şuanda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

beni bölümüm 150 kişilik ama 25 yaş altında 10 kişiyiz :D geri kalan 35+ hatta evli 3 çcuğu olan bile var ....

Eğer lafın gelişi söylemiyorsan, yani gerçekten 25 yaş altı 10 kişi iseniz; okulun ve bölümün ismini söyler misin?

gazi üniversitesi uzaktan eğitim kontrol ve otomasyon teknolojisi. bizim bölümdekilerin hepsi maaşını yükseltmek için geliyor. hepsi teknisyen statüsünde. tekniker olmak ve emekli ikramiyesine katkı sağlamak için geliyor.

hemde uzaktan eğitim olduğu için işyerinden izin almayada gerek kalmıyor.

heşe hele bir amcamız var 59 yaşında oğluyla iddaaya girmiş sen üni kazanamzsın diye .. oda gaza gelmiş bizim bölümde okuyor şuanda...

Alıntıları Göster
    okunur gayette güzel olur
    evet garip karşılanır ama zamanla herkes alışır
    aklınızda varsa hiç vazgeçmeyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Tıp okursan garipsenmez, zaten 18-45 arası her yaştan öğrenci mevcut oluyor, uzatan-bitiremeyen-bırakıp geri dönen(;

Seni mantığa davet ediyorum arkadaşım, 21 değil 41 yaşında ağbimiz.

bizim okuldada var 3-4 tane +40 arkadaş geçen sene hepsi sınıfta kaldı bu sene yine 2. sınıftalar.halada devam ediyolar.kendilerinden küçük asistanlara abla abi diyolar.garip bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Tıp okursan garipsenmez, zaten 18-45 arası her yaştan öğrenci mevcut oluyor, uzatan-bitiremeyen-bırakıp geri dönen(;

Seni mantığa davet ediyorum arkadaşım, 21 değil 41 yaşında ağbimiz.

bizim okuldada var 3-4 tane +40 arkadaş geçen sene hepsi sınıfta kaldı bu sene yine 2. sınıftalar.halada devam ediyolar.kendilerinden küçük asistanlara abla abi diyolar.garip bi durum

Alıntıları Göster
    okumanın yaşı yoktur utanılcak birşey yok okumayanlar utansın başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Murattimeister

okumanın yaşı yoktur utanılcak birşey yok okumayanlar utansın başarılar

Alıntıları Göster
    ben 20 yaşındayım okuyamyorum abiye helal olsun diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: benben2009

ben 20 yaşındayım okuyamyorum abiye helal olsun diyorum

Alıntıları Göster
    bizim bölümde de 45 li yaşlarda biri var.herkes adam a saygıyla bakıyor.uzun yıllar programcı olarak calısmıs.lıse dıplomasıyla.sımdı uni diploması ıcın ugrasıyor.
    ayrıyetten bolum derslerınde show yapıyor.bılmedıgımız bısey olunca veya takıldıgımız bır yer olunca bayada yardımcı oluyor.

• üniversite okumayı bilmem ama 41 yaşında forum üyesini ilk defa gördüm. saygılar efendim

• quote:

Orijinalden alıntı: ~ Dağcı ~

Biraz Komik olacak ama mümkün müdür ? Garip karşılanır mı ?

Merhaba;

Okumanın yaşı yoktur, o yüzden garip görenler düşünsün.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuY

quote:

Orijinalden alıntı: ~ Dağcı ~

Biraz Komik olacak ama mümkün müdür ? Garip karşılanır mı ?

Merhaba;

Okumanın yaşı yoktur, o yüzden garip görenler düşünsün.

İyi günler.
    Amerika da 91 yaşında sanat tarihi diploması alan bi teyze vardı 40 yaşında üni okumak garip olmaz, daha da takdir edilir bence

• Ne garip karşılanacak, iş hayatında girince zaten her yaşta çalışmıyor muyuz?
    Ne yaptınız merak ettim açıkçası, aradan 7 yıl geçmiş.
    Ben de şimdilerde 41 yaşımdayım hamdolsun:) 2.bir üniversite okuyayım diyorum aslında üniversite değil amacım, ilgilendiğim alanlarda kendimi eğitebilmem için üniversite lazım..
  • Sonuç nedir çok merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtanhu kullanıcısına yanıt
    Bu arada af söz konusu. yaşım 38 oldu olacak:) son sınıf öğrencisiydim başvurup bitirmeyi öyle çok istiyorum ki, şimdi af gelirse başvurmayı istiyorum ama çok çekincelerim var. İlk zamanlar çok sıkıntılı olur kanaatindeyim. Benim bildiğim 7 ders var belki +2 fazla dersim kalmış olabilir gitsem mi yoksa hayalimden vazgeçsem mi bilemiyorum. Korkuyorum şu an.
  • Tıp okumadıktan sonra işe yaramaz. Odtü itü, diş, hukuk dahil.
    7 yıl geçmiş eğer başlamışsa şimdiye doktor olmuştur.
  • unsur kullanıcısına yanıt
    zaman bulabilirseniz tabiki bitirin, yarım kalmasındansa, bitmiş olması iyidir bir işin :)

ben bu sene üniv. sınavına giriyorum, öyle bitirmek yada meslek kaygım yok, ne öğrenebilirimin peşindeyim :)
  • mtanhu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtınız için, farklı bir şehire gitmek için muhtemelen eğitimime devam edebilmek adına tayin isteyeceğim. Devlet memuruyum, zaten 2. öğretim öğrenciydim, tek sıkıntı bir iki yıl dinlenmeye ve eğlenmeye fazla vakit bulamayacağım. Tabi ki bitmesi iyidir, hatta sanki kazandığımı duyduğum ilk günkü gibi heyecan içindeyim. Önümüzde 4-5 aylık bir süreç var fakat aftan yararlanmaya iyiden iyiye odaklandım. Zaten 2-3 yıldır sabırsızlıkla bekliyordum hatta çıktığı an bir saniye düşünmem diyordum ama çıkma ihtimali oluşunca gidip gitmemek arasında günleri tüketir oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsur -- 11 Mayıs 2018; 18:44:5 >
  • 58 yaşında adamla okudum. adam inş müh dü emekliydi. gençliğinde içinde uhde kalmış veterinerlik. onu okumaya gelmişti :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.