Şimdi Ara

41 yaşından Sonra üniversite Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
28.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz Komik olacak ama mümkün müdür ? Garip karşılanır mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

40 Yaşından Sonra Üniversite Okumak: Yol Gösterici Bir Kılavuz

Yaşam yolculuğunuzun herhangi bir noktasında, kişisel gelişiminizi zenginleştirmek veya kariyer hedeflerinizi ilerletmek için üniversite eğitimi almayı düşünebilirsiniz. 40 yaşından sonra üniversite okumak, bir dönüşüm zamanı olabilir ve birçok fayda sağlayabilir.

Neden 40 Yaşından Sonra Üniversite Okumalısın?

• Kariyer Değişikliği: İş piyasası sürekli değişmektedir ve 40 yaşından sonra birçok kişi kariyerlerinde yeni yönler aramaktadır. Üniversite derecesi, yeni beceriler kazanmanıza ve yeni kariyer fırsatlarına erişmenize yardımcı olabilir.
    • Tutkunu Takip Etme: Eğitimin her zaman hayatınızda olması gerekmez. 40 yaşından sonra, tutkunuzu takip etmek ve hayatınıza farklı bir bakış açısı katmak için üniversite eğitimi alabilirsiniz.
    • Kişisel Gelişim: Üniversite eğitimi, eleştirel düşünme, problem çözme ve iletişim becerilerinizi geliştirmek için mükemmel bir yoldur. Bu beceriler hayatınızın tüm yönlerini geliştirebilir.

40 Yaşından Sonra Hangi Bölüm Okunur?

Kariyer hedeflerinize ve ilgi alanlarınıza bağlı olarak, 40 yaşından sonra seçebileceğiniz birçok bölüm bulunmaktadır. Popüler seçenekler arasında şunlar yer almaktadır:

• İşletme Yönetimi
    • Muhasebe
    • Hemşirelik
    • Bilgisayar Bilimleri
    • Eğitim

40 Yaşından Sonra Üniversiteye Nasıl Kaydolunur?

Çoğu üniversite, 40 yaşından sonra öğrencileri kabul etmektedir. Kayıt süreci genellikle 35 yaşından sonra üniversiteye başvuranlar için kolaylaştırılmıştır. Sınavsız üniversite seçenekleri de mevcuttur ve bu seçenekler, çalışma ve aile sorumlulukları olan kişiler için uygundur.

40 Yaşından Sonra Üniversite Okuyanlar

40 yaşından sonra üniversite okuyan birçok kişi, başarı öykülerini paylaşmaktadır. Psikoloji okuyan bir kişi, üniversite eğitiminin hayatına yeni bir amaç kazandırdığını ifade etmektedir. Bir işletme yönetimi mezunu ise, üniversite derecesinin kariyerini ilerletmesine yardımcı olduğunu belirtmektedir.

40 yaşından sonra üniversite okumak, kişisel ve profesyonel gelişim için harika bir fırsattır. İster kariyer değişikliği peşinde olun ister tutkunuzu takip etmek isteyin, üniversite eğitimi bu hedeflere ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Okumanın yaşı yoktur bence. Garip karşılanmanın aksine taktir edilecek bir durum.
  • o yaştan sonra okusan nolacak işe falanda giremiyceksin.
  • Bizim sınıfta elli küsür yaşında biri vardı. Tuhaf olmaz.
  • Neden olmasın ama ilgi alanını iyi ayarlamak lazım yoksa çekilmez olur.
    Yani sadece kazanılacak bir meslek olarak bakmadan gayet iyi olur.
  • 40-50 yaşında lise okuyan var
  • bence okuma.hocalarla bile belli mesafen olacak.gençlerle takılacağın ortam olmaz.boşver bence.ama bekarsan hatun kesmek için gitmelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garip kavramını açmak lazım bu konuda biraz. Elbette bu yaşta birisi sınıfta veya okulda garipsenecektir. Ama bunun kötü bir anlamı yoktur. Bizim okulda da var bu tür birçok kişi ve hepsine büyük saygı ile bakıyorum. Okumanın yaşı olmaaaaz!
  • Güzeldir. Biri gelip amca sigaran var mı dediğinde daha bir mutlu olursun umarım
  • Benim alt dönemlerin birinde baba oğul birlikte okuyorlardı. Devlet memuru iseniz devlet zaten size böyle bir hak tanıyor ancak özel sektör ise açık öğretim okumanızı tavsiye ederim.
  • o_O bizim yurtta kalan bi amca var saçına ak düşmüş... okuduğu gibi bir de yurtta kalıyor o_O
  • Boşuna kontenjan doldurcan..
  • zaytungda süper bir haber vardı da bulæmædım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

o_O bizim yurtta kalan bi amca var saçına ak düşmüş... okuduğu gibi bir de yurtta kalıyor o_O

Büyük bir üniversitede okuyorsan dikkat et o tarz adamlara onlar boş değiller mit vs tarzında. Nerden biliyorsun diyeceksin bir amca vardı tıp okudu bizim burda doktor oldu mezuniyet vakti gelince adam ortalarda yok
  • Tıp okursan garipsenmez, zaten 18-45 arası her yaştan öğrenci mevcut oluyor, uzatan-bitiremeyen-bırakıp geri dönen(;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Tıp okursan garipsenmez, zaten 18-45 arası her yaştan öğrenci mevcut oluyor, uzatan-bitiremeyen-bırakıp geri dönen(;

Seni mantığa davet ediyorum arkadaşım, 21 değil 41 yaşında ağbimiz.

Buyrun sıcak sıcak

http://www.hurriyet.com.tr/pazar/17567424.asp?gid=381

• sıkıntı olmaz hatta gayet yaygınlaşıyor diyebilirim
  • Bir şeyler öğrenmek yada eğlenmek adına gidiyorsan güzel tabi fakat iş edinip para kazanmak isteniyorsa biraz geç kalınmış bir yaş. Bizde de mevcut yaşlı abiler param var eğlencesine okuyorum daha önce de okudum bittikçe okuyorum diyor
  • Süper olur bence hiç tereddüt etme....
  • beni bölümüm 150 kişilik ama 25 yaş altında 10 kişiyiz :D geri kalan 35+ hatta evli 3 çcuğu olan bile var ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.