Şimdi Ara

4198 TL POWERCOLOR Itx Rx6500xt 4gb 64bit Gddr6 (axrx 6500xt 4gbd6-dh) AXRX 6500XT 4GBD6-DH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Gıdım gıdım fiyatlar düşüyor.
    Rx 570 ler yerine alınabilir. Millet halen fiyatların düştüğüne inanmak istemiyor sarı ve kırmızı sitelerde. Halen sıfırından yüksek fiyatlara satıyorlar.
    Az daha bekleyelim acelemiz yoksa. Ederi 3kdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 16 Mart 2022; 11:9:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8gb rx580 ile kıyaslama yaptığımda daha iyi performans aldığımı söyleyebilirim. B550 ve ryzen5 3600 ile kullanıyorum. Buz gibi çalışıyor, performans 1080p için gayet yeterli. 3-4bine ikinci el kart almak yerine bunu almanızı öneririm. Elinde 1650, rx570 tarzı kart olanlar kafa kafaya veya 300-500 farkla buna geçebiliyorsa öneririm, en azından Garanti süresi kazanmış olurlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burada saat 16'da daha ucuza satılacakmış. Almak isteyenler bunu da değerlendirebilir.

https://www.facebook.com/stories/244589080271987/UzpfSVNDOjMxMjE1NzU3MTgxMTA3OTQ=/?view_single=1&source=shared_permalink

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx570 ekran kartım var. Buna geçmek için çok da bir fark göremedim. Bu konuda daha fazla aydınlatabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 16 Mart 2022; 13:20:6 >
  • Javelin. kullanıcısına yanıt

Fps anlamında çok bir şey katmaz bu kart size. Ancak %50 daha az güç tüketir, daha serin çalışır. 2 yıl garanti yenilemiş olursunuz. Tabi elinizdekini iyi fiyattan satmanız gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.