Bildirim
42.500 e 2014 clio alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O fiyata joy yerine touch alınır bence.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2014-1.5dci-garantili-clio-4-276829770/detay/ -
42.500 e bence C segmenti araç alsanız daha mantıklı olur. -
Hocam 3 parca boyalı araç ilandaki el insaf..konuyu açan arkadaş o araç bence alınır km ve model iyi dci efsane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kazik gibi araba.Clio yerine fiesta alabilirsiniz.Clio da kararliysaniz piyasası o civarda alınır yani.
renault alınmaz. illa fransız alacaksanız peugeot alabilirsiniz. -
42-45 bine 2012-2013 Astra j 1.6+lpg de alınabilir.
C sınıfı, daha kaliteli, daha iyi sürüş dinamikleri, daha güvenli olması gibi artıları var :)
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ilk-sahbnden-sifir-2016-model-c-elyesse-tekno-paket-25-km-de-285074599/detay
düşünürseniz araç sıfır pazarlıkla 45e alınabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: onder46
Hocam 3 parca boyalı araç ilandaki el insaf..konuyu açan arkadaş o araç bence alınır km ve model iyi dci efsane
Hayır bu neyin tepkisi onu anlamadım ? Arabanın 3 parça boyası olmasınamı tepki ? Benim arkadaşa alternatif sunmam mı ? -
Emeğe saygı hocam..alternatif elbette önerebilirsiniz ama biraz daha özenli ve bilerek.
valla hocam joy pakete o para verilmez.
2013 icon alırsın o paraya.
yok illa dizel olmasın dersen 7-8 bin ucuza 0.9 Tce alırsın.(ben geçen hafta sattım)
ben dün 2013 33 binde icon 120 hp EDC clioya 43 bin verdim. -
Aracı almaktan vazgeçtik. Ailem daha büyük bi araç alma konusunda ısrar ediyor. Astra veya Civic aklıma yatan seçenekler ama bu fiyatlara bulabilir miyim bilmiyorum.
Civic buldum bitane 88bin km 2010elegance.Araç donanım olarak çok hoşuma gitti ve adam 46bin lira gibi bi fiyat çekti. Ama araçta 4binlira hasar kaydı mevcut bagaj kapağı değişmiş. Ve sağ arka tamponda lokal boya var yine de yarın honda servise götürüp baktıracağız ama bilemedim alınır mı sizce?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X