Şimdi Ara

42.500tl veya altına otomatik audi veya passat tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç almaya karar verdik ve istediğimiz araç alternatifleri:

A4, A6 ve Passat

Ama A6 ile ilgili çok sıkıntı çekeceğimizi düşündüğümüz için onu bir kenera kaldırdık.

Otomatik ve donanımlı olması tercih sebebi olmak kaydıyla sizce S-line A4 mü (2004-2005 civarı) yoksa Highline veya Exclusive Passat mı ?

Fransız arabası kesinlikle istemiyoruz ama başka alternatifiniz varsa onu da duymak isterim. Sınır 42.500 altı olmalı.

• Model bir düşük olsun ama yaşı az olsun bence. 42.500 e çok güzel yeni araçlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    Çok doğru var hocam ama onlar şimdi güzel. 5 yıl sonra dökülmeyeceklerinin garantisi yok. Ben çok sağlam 40 yaşında Audi VW görüyorum ama 20 yaşında Fransız arabası bulmak neredeyse imkansız.

Araçların 5 yıllık değer kayıplarına ve bakım masraflarına göre bana bu iki marka daha mantıklı geldi. Bütçeme göre de biraz eski olmasına razı olacağım artık.

Ama sizin başka bir alternatifiniz varsa onu da bilmek isterim.

Arkada 3 çocuk olacağını düşünerek geniş olması lazım bize.
  • eehbee kullanıcısına yanıt
    Honda Accord'ta düşünebilirsin. Örneğin https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2006-honda-accort-2.0-executive-otomatik-sanruflu-357459486/detay Yüksek km. korkutmasın o motorlar bir milyon km. bile sorunsuz yapabilir.
  • Hocam araç çok güzelmiş. Ama bu araç (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2006-2.0-passat-higline-ful-plusful-kazasiz-sahibinden-takas-olur-368223158/detay) yerine ağır hasarlı 300k yol yapmış bir aracı almak çok mantıklı gelmedi.

Honda otomatikte çok başarılı diye duydum ama kararım yine almanlardan yana olur.
  • eehbee kullanıcısına yanıt
    Aracın hasar kaydına bakmamıştım. Örnek olarak bulduğum bir ilandı. Alternatif marka/model olarak önerdim. İlanını belirttiğin Passat TFSI motora sahip. Bu motora LPG uygulanması hem çok maliyetli hem de sürekli benzin de sarf ettiği için istenilen ekonomiyi sağlamıyor.
  • Dsg sıkıntısınıda unutmamak lazım, manuel olursa başka tabii.
    Bence accord uda ekle. 9 10 yaşında araba alıcak olsam japon alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.